The Clement Peerens Explosition - Vindegij Mijn Gat (Niet Te Dik in Deze Rok) (1999)

Belgiƫ
Label: Double T

1. Vindegij Mijn Gat (2:36)
  2. Boecht van Dunaldy (2:56)
  3. Zagen (2:56)
  4. Filiaal van de Hel (2:40)
  5. Dikke Lu (2:43)
  6. Loeten (2:36)
  7. 't Is Altijd Iets Met Die Wijven (2:30)
  8. Asbak (2:22)
  9. Maar Niet Met Mij (2:10)
  10. Foorwijf (2:34)
  11. Pinokkio (3:17)
  12. Als Ik Er Ene Geef (3:00)
  13. Beats of Love (3:23)

met Daisy Aertbeliën

avatar van Arno
Ik heb deze cd na een half jaar nog eens van de bibliotheek geleend. Ik vind 'm nu zowaar nog fantastischer! Alle nummers hebben stuk voor stuk briljante teksten, mét dat fantastisch accent, en bovendien zijn het nog eens sterke rocknummers ook. Ik zou niet weten welk nummer mijn favoriet is, ze zijn allemaal zo goed. Om een te noemen, Dikke Lu dan.
Maar gewoon 5* natuurlijk

avatar van BoyOnHeavenHill
Vier jaar en vier maanden lang geen bericht bij dit album... Gelukkig is hier dan weer een kaaskop per ongeluk tegenaan gelopen. En voor mij is dit de leukste vorm van grappig: niet alleen geestig maar ook goed – muzikaal ijzersterk om precies te zijn. (Ben wel blij met de link van Ploppesteksel van 14 augustus 2008.) Die "sympathieke vaderlijke wip" moet ik maar eens gaan inzetten.