Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better (2008)

Alternatieve titel: A Decade of Hits

Label: RCA

1. Genie in a Bottle (3:36)
  2. What a Girl Wants (3:20)
  3. I Turn to You (3:59)
  4. Come on over Baby (3:23)
  5. Nobody Wants to Be Lonely (4:11)

met Ricky Martin

6. Lady Marmalade (4:25)

met P!nk, Lil' Kim en Mya

7. Dirrty (4:58)

met Redman

8. Fighter (4:05)
  9. Beautiful (3:59)
  10. Ain't No Other Man (3:48)
  11. Candyman (3:14)
  12. Hurt (4:03)
  13. Genie 2.0 (4:15)
  14. Keeps Gettin' Better (3:04)
  15. Dynamite (3:09)
  16. You Are What You Are (Beautiful) (4:44)
avatar van Ericos
Ben erg benieuwd naar de nieuwe versies van 'Genie In A Bottle' en 'Beautiful'.
Nieuwe single 'Keeps Gettin' Better' is HEERLIJK!

avatar van *San*
Hoes= Ze lijkt wel een plastic Barbie.
Muziek = Gevarieerd, zie ik wel.

Geen 'The voice within'?? Jammer

avatar van MusicFreak
Fighter, beautiful en Hurt zijn de mooiste/beste nummers.. en de hoes is vreselijk! wat een plamuurlaag!

nicolas
Wat een afzichtelijke hoes.

avatar van LucM
"Hurt" vind ik een prachtig nummer, "Beautiful" en het jaren '40-getinte "Candyman" vind ik ook goed, haar cover van "Lady Marmalade" daarentegen mag wat mij betreft in de prullenbak. De andere nummers ken ik zo niet, de hitparade heb ik de laatste jaren niet meer gevolgd.
Afzichtelijke hoes inderdaad!

avatar van Ericos
Ik vind de hoes juist GEWELDIG! Lekker overdreven gek.

avatar van NewYorkCityLight
Nee, hoes is echt een draak.
Raar trouwens dat Can't Hold Us Down en The Voice Within er niet opstaan.

avatar van musicman13
hmm i turn to you & can't hold us down & voice within missen. helaas dan maar niet aanschaffen. vind greatest hits altijd doelloos. ze had btr een nieuwe album kunnen maken

avatar van Ericos
Die komt er ook aan in 2009.

ik kan niet wachten! de voorkant is juist erg mooi! de make-up is erg mooi der haarr !

Ik vind de hoes verschrikkelijk lelijk.. Ze ziet eruit als een gecastreerde vis met een plamuurlaag waar zelfs carloine tensen nog 'u' tegen zou zeggen xD
maar ik kijk wel uit naar de neiuwe genie in a bottle versie

Father McKenzie
flopssie schreef:
maar ik kijk wel uit naar de neiuwe genie in a bottle versie

Ze KLINKT ook als een gecastreerde vis met een plamuurlaag van hier tot in Tokyo.

Ach, dit is plastieken wegwerpmuzak van de allerergste soort, dat wéét je toch?

Er zou al een mirakel moeten gebeuren wil ik dit soort artiesten serieus nemen....

avatar van LucM
Sommige nummers van Christina Aguilera die ik gehoord heb zijn inderdaad plastieken wegwerppop, maar zij staat artistiek toch een trapje hoger dan bv. Hillary Duff of Rihanna, zingen kan ze wel degelijk en "Hurt" vind ik op zich een prima song.
Maar zelfs wie talent bezit wordt tegenwoordig omgevormd tot plastieken wegwerp/consumptiepop voor de massa (Leona Lewis is daar ook een voorbeeld van), de winsten voor de platenmaatschappij zijn immers het belangrijkste.

avatar van Arrie
Back To Basics was een prima album hoor. En haar stem is ook niet verkeerd, zéker niet in vergelijking met eerdergenoemde voorbeelden als Hilary Duff en Rihanna.
Die plamuurlaag moet ik je dan wel gelijk in geven in dit geval. Maar het is zeker geen plastieken wegwerpmuzak. Misschien is het wonder om eens wat beter te luisteren naar haar muziek, let wel, haar goede nummers, zoals Hurt.
Ook is zij een stuk origineler, waarbij ze in Back To Basics teruggreep naar de jaren 50, wat ik Rihanna nog niet zie doen.

avatar van LucM
"Candyman" dat uit "Back To Basics" afkomstig is vind ik overigens ook leuk en grijpt terug naar de jaren '40 en lijkt sterk op Andrew Sisters.

avatar van Arrie
Wat vind je van Ain't No Other Man?

Vind ik ook wel aardig.

avatar van Arrie
Misschien eens het album proberen? Ik vind hem best wel aardig.

avatar van LucM
Ik zeg niet onmiddellijk "neen" (ik heb nog niets van Christina Aguilera) maar moet die nummers nog eens vooraf beluisteren.

Ik vind het jammer dat niet al haar uitgebrachte singles op dit album staan. Zou veel leuker zijn geweest.
Deze nummers zouden er ook op moeten staan vind ik:

-. Nobody wants to be lonely met Ricky Martin
-. Oh Mother
-. Save me from myself
+ de Spaanse nummers: Falsas Esperanzas, El Beso del Final en
Pero Me Acuerdo de Ti .

En de Voorkant van het album?
Tja, 100% Christina.....

Sorry dat ik het zeg maar willen jullie niet gaan zeggen dat ze niet kan zingen... ik bedoel christina hoort tot het rijtje : Mariah Carey, & Whitney housten en nog meer van die mooie stemmen. Okee je kan er niet van houden maar dat betekend niet dat ze als een "gecastreerde vis" zingt. Als je haar vergelijkt met o.a Hilary Duff & Lindsey Lohan & Rihanna die moeten nog hard werken met hun stem voor dat ze die van Christina hebben, ik zeg niet dat hun geen mooie stem hebben want ze zijn wel goed, ik doe het hun niet na.
Maar om me standpunt even te maken: Je kan haar muziek niet leuk vinden, je kan haar niet leuk vinden met wat ze doet: maar je kan niet zeggen dat ze NIET kan zingen. & ik zeg dit niet alleen omdat ik fan van der bent, dus daar hoef je geen druk over te maken

Father McKenzie schreef:

Ach, dit is plastieken wegwerpmuzak van de allerergste soort, dat wéét je toch?

Waar hou jij dan vann vissen met ballen? zoals Jamelia hoe ze in live zingt..

avatar van LucM
Christina Aguilera is wel degelijk een goede zangers, maar het is de gladde productie van haar muziek dat ik een minpunt vind. Hetzelfde geldt ook voor Mariah Carey, Whitney Houston en Anastacia.
Hillary Duff en Rihanna kunnen nauwelijks zingen, daar is autotune nodig om de zang tot een aanvaardbaar peil te brengen.

Father McKenzie schreef:

Ach, dit is plastieken wegwerpmuzak van de allerergste soort, dat wéét je toch?

Volgens mij weet jij maar weinig van Christina Aguilera. Je kan veel over haar zeggen, maar er is 1 ding dat je nooit niet kunt beweren. En dat is dat ze niet kan zingen. Echt waar, ze kan van een C3 tot een C7 zingen. Ze heeft een ontiegelijk krachtige stem. Kijk dit filmpje maar eens, voordat je gaat lullen:
En waarschijnlijk ken jij alleen haar liedjes als Dirrty en Candyman enzo, maar heb je ooit gehoord van Soar, I will be, Cruz, Mercy on me, Hello, keep on singing my song en The voice within en nog zo veel andere liedjes. Echt mooie liedjes. En die albumhoes vind ik geweldig, ik vind het geweldig hoe Christina iedere keer weer van look veranderd en zich overal ook zo goed in kan leven.

Btw, ze heeft mother van John lennon ook ingezongen echt super krachtige gezongen

Vergeet Hurt niet!

avatar van LucM
"Hurt" (zo te zien in België haar grootste hit) vind ik ook haar mooiste nummer.
Dit album lijkt wat teveel een verzameling met enkel hits waarvan "The Voice Wthin" ook nog ontbreekt. Er hadden toch meer nummers dan 15 op kunnen staan. En dan "Beautiful" en "Genie in a Bottle" nog een keer in een andere versie, het ruikt teveel naar geldklopperij.

Father McKenzie
LucM schreef:

En OF dat je gelijk hebt!!!!!!!

Maar het is inderdaad wel erg met de huidige "R&B" generatie, màn wat is dat kloterige muzak!

avatar van Arrie
Maar Christina Aguilera is geen R&B...

avatar van LucM
Inderdaad, lang niet alles van Christina Aguilera is R&B, "Ain't No Other Man", "Candyman" en "Hurt" kun je geen R&B noemen.