Razorlight - Slipway Fires (2008)

Label: Mercury

1. Wire to Wire (2:59)
  2. Hostage of Love (3:44)
  3. Tabloid Lover (3:24)
  4. Burberry Blue Eyes (2:56)
  5. North London Trash (3:24)
  6. Stinger (2:34)
  7. You and the Rest (4:13)
  8. Monster Boots (3:31)
  9. 60 Thompson (3:08)
  10. Blood for Wild Blood (4:21)
  11. The House (3:53)
  12. Where the Frequencies Run Deep and Wild * (3:07)
  13. Wire to Wire [BBC Live Lounge] * (2:54)
cooooool!!! razorlight
Anyway wat zijn die veranderd!

avatar van coldwarkids
Nou, ik weet niet wat je hier nu bedoeld met: "Wat zijn die veranderd" heb je dit album al gehoord dan, als je uiterlijk bedoeld, dan heb je ze gewoon nooit gezien.

hier verheug ik me echt op

avatar van coldwarkids
Ja ik ook, als er van die nummertjes als Up All Night of Golden Touch opstaan dan verheug ik me er zeker te weten op.

coldwarkids schreef:

die zijn zeker veranderd! luister maar naar hun nieuwe singel Wire to wire (prachtig!)

avatar van midnight boom
Deze cd koop ik meteen ben een enorme razorlight fan!

avatar van coldwarkids
Nou ik vind ze echt niet veranderd.
Ze zijn gelukkig weer op hun eerste album pad.

de single is inderdaad mooi en toch weer een iets anders geluid

avatar van Boris1
Ik dacht dat deze jongens met knallende ruzie uit elkaar waren... Haalt verder niet uit, Razorlight = Johnny Borrell. Laatst zag ik de heren langskomen bij Jonathan Ross op de BBC, niet slecht, zeker niet slecht.

op hun my space staan snippets te horen van de eerste 5 nummers. moeilijk om een oordeel te vellen maar het klinkt minder gladjes als hun 2e cd

avatar van midnight boom
bij de vanleest is deze cd er al op 31 oktober!
ik ga hem dan zeker halen!!

midnight boom schreef:
bij de vanleest is deze cd er al op 31 oktober!
ik ga hem dan zeker halen!!

dat is ie in de meeste cd zaken, als hij officeel op de maandag daarna uitkomtt

nog niet gelekt overigens?

avatar van MusicFreak
was nooit onder de indruk van deze band maar vind Wire to Wire nog zo slecht niet..

1,0
Wire to Wire valt mij ook alleszins mee, heb ze het nummer nu 2x zien spelen, eenmaal bij Jonathan Ross en eenmaal bij Jools Holland, en het is zeker niet slecht. Misschien toch dit album dan maar weer proberen.

Ik ga hem zo luisteren

chrismusic
Ik vind hem een stuk beter dan zijn voorganger. Geen saaie momenten, geen nummers die je al 1000 keer gehoord heb. Hij luisterd lekker weg.

(verwijderd)
wacht maar tot over een maand of 3.. dan zijn we weer overspoeld met de smeuïge radiorock van deze heren.. maar ja toch zo maar eens luisteren

heerlijke cd

avatar van mr-mucho
mooie cd, wat meer variatie als anders. nu een 4. misschien later wat meer of minder. want het zou zo maar eens kunnen dat ik deze cd over een week genoeg heb gehoord. hopelijk niet.

(verwijderd)
Ik moet even een kanttekening plaatsen bij wat ik gisteren zei.. ben positief verrast over deze cd.. nu een luisterbeurt erop zitten en nog geen moment gehad dat ik dacht ooh dit is zo'n typische single.. zometeen nog maar een luisteren..

de cd laat inderdaad weer een iets anders geluid horen, sommige nummers hadden op de eerste kunnen staan, enkkele op de 2e, maar in het algemeen is hij stukken zwaarder dan de eerste 2

avatar van midnight boom
ik heb hem gekocht vandaag, ik vind hem vele malen beter dan de vorige cd's.

beste nummer: Tabloid lover

Volgens mij klopt de tracklisting wel niet

Aloanator
Ik heb hem vandaag beluisterd en ik ben niet bepaald onder de indruk. Wire to wire is echt een typisch zeiknummer á la Razorlight en vooral dat "LOVE" in het refrein is hoogste irritant. Het enige redelijke nummer is Tabloid Lover, maar daar zitten ook vrij ritme-loze stukjes in die het verpesten. 1,5*

avatar van LaBelleChica
Deze cd kan me niet echt boeien zoals de vorige dat wel konden... Spijtig! Het enigste nummer dat ik goed vindt is monster boots

avatar van Barend G
In "The House" gaat meneer Borrell wel héél erg richting Meatloaf...

avatar van Barend G
MarcoB schreef:
Volgens mij klopt de tracklisting wel niet

Dat dacht ik eerst ook, omdat het refrein 'wire to wire' juist gezongen wordt in het nummer Blood For Wild Blood.
En 't in Wire To Wire - om de verwarring compleet te maken - juist weer over 'wild blood' gaat.

avatar van bonothecat
Ik heb dan wel niet de orginele cd, maar ik heb ook het idee dat ik een rip heb waar de verkeerde nummers over de verkeerde onderwerpen gaan. You and the Rest, gaat in mijn geval over Tabloid Lover.

avatar van thelion
Het klinkt allemaal wel lekker maar het raakt en pakt mij nergens....... en dat dat deden hun vorige 2 albums wel......

Dit is zeker geen verkeerde plaat of zo maar heb er (nog) heel weinig mee.....

3* voorlopig.......

avatar van starbright boy
Op het eerste gehoor echt stukken, stukken beter dan de vorige CD die me niet zoveel deed. Ik weet nu weer waarom ik het debuut zo leuk vond, zonder dat dit album daar per see op lijkt. Kan namelijk nog steeds grotendeels best overdag op radio 3, maar is daar wel een van de beste dingen die ze er zullen draaien. Vooralsnog veel beter dan ik verwacht had.