Fall Out Boy - Folie à Deux (2008)

Label: Fueled by Ramen

1. Disloyal Order of Water Buffaloes (4:17)
  2. I Don't Care (3:34)
  3. She's My Winona (3:51)
  4. America's Suitehearts (3:34)
  5. Headfirst Slide into Cooperstown on a Bad Bet (3:54)
  6. The (Shipped) Gold Standard (3:18)
  7. (Coffee's for Closers) (4:35)
  8. What a Catch, Donnie (4:50)
  9. 27 (3:12)
  10. Tiffany Blews (3:44)
  11. W.A.M.S. (4:38)
  12. 20 Dollar Nose Bleed (4:17)
  13. West Coast Smoker (2:45)
avatar van coldwarkids
Ben hier toch wel benieuwd naar, alhoewel ik I Don't Care wat minder vind. Jammer dat ze zo'n kant van zich laten zien. Maar goed, dat wilt niks zeggen over het totaal plaatje.

Vind Fall Out Boy wel een leuk bandje moet ik zeggen. Ben toch wel benieuwd naar deze.

avatar van midnight boom
lil wayne,kanye west, panic at the disco en gym class heroes doen mee als gastartiesten las ik nog meer erden om dze cd te kopen!

De singel i don't care klinkt fantastisch!

avatar van Nakur
bron?

oh crap ik dacht dat dit een nieuwe Fall of Troy was

"oh crap ik dacht dat dit een nieuwe Fall of Troy was"

Hahaha dan moeten ze nog even dooroefenen op hun gitaartjes hoor. Een keer de gelpot laten staan zou ook geen kwaad kunne.
Maargoed, ik hoor het alweer, meer en meer pop. Toch echt begonnen als Pop/Punk. Haal dat Punk maar weg tegenwoordig.

Infinity on High was inderdaad al meer pop, toch mag ik er nog steeds graag naar luisteren. Niks mis met lekker in het gehoor liggende simpele popmuziek op z'n tijd.

avatar van xSarah
Ben erg benieuwd naar dit album. I Don't Care klinkt in ieder geval al erg goed.

Headfirst Slide into Cooperstown on a Bad Bet & I Don't Care zijn echt fantastische nummers :D:D:D:D:D
Dit album word echt het beste album van FOB tot nu toe!
En als een band opeens groot wordt dan zegt iedereen dat ze steeds meer pop zijn -_-". Echt totale onzin!

en .... gelekt!

SbStN schreef:

Dit album word echt het beste album van FOB tot nu toe!

Hoe weet je dat dit het beste album word van FOB???
Door die 2 nummers???
Het zou trouwens best wel kunnen, maar dan zou ik heel het album eerst is moeten beluisteren.
Infinity On High is in ieder geval echt zwaar goed.

avatar van KidChino8
^^al gelekt sinds dinsdag...

avatar van coldwarkids
Nee hoor, hij heeft dat gebasseerd op 2 nummers. Dus kan je niet zeggen of dit hun beste is. Het is niet op internet te bekennen.

avatar van KidChino8
kan zijn. Maar hij is al een tijdje downloadbaar

avatar van MJ_DA_MAN
Het album? Nee hoor.

avatar van coldwarkids
Nee inderdaad, het album is sinds vandaag de dag.. nog niet op Torrent sites te vinden helaas... we wachten gewoon af... het zou wel kunnen zijn dat het tegen betaling te downloaden is... maar ik download hem liever illegaal....ik koop het daarna toch wel. Dat doe ik bij alles bijna...Eerst downloaden, en als het goed is dan koop ik het.

Downloaddiscussie verwijderd.

Het is op deze site verboden over illigaal downloaden te praten.

Dat is helemaal niet verboden, het is enkel niet toegestaan illegale downloadlinks te posten.

avatar van coldwarkids
4 november is niet meer de goede datum.
Het is 16 december geworden. Ik zal het doorgeven.

Ook hier kijk ik wel naar uit. Het is misschien wel erg poppy allemaal, maar ik kan toch wel van hun teksten genieten, die zijn vaak erg grappig en tenminste niet meteen duidelijk

Laat maar lekken die handel!

avatar van grayfoxz
Ben er ook helemaal weg van. Wel jammer dat hij uitgesteld is. I don't care klinkt trouwens geweldig. Als het allemaal van dat kaliber gaat zijn overtreft hij infinity met gemak. Maar dat word helaas nog afwachten

avatar van coldwarkids
Ik hoop dat ze de lijn niet verder zetten met een nummer als I Don't Care. Maar aangezien de 2 nieuwe nummers die daarna uitgekomen zijn, gaat dat niet gebeuren gelukkig.

avatar van *San*
Er komt wel een nieuwe cd uit maar komt er ook een tournee?
Ik denk van niet, want Ashlee Simpson ( vrouw van Pete Wentz) is natuurlijk zwanger..
Dus denk niet dat er veel promotie voor gedaan zou worden.
Maar het is een leuk bandje, dus hopelijk een goede cd.

Zijn ze weer terug bij hun oude label? Ik dacht dat ze bij Def Jam/Island zaten?

avatar van grayfoxz
Dn!S schreef:

Daar zitten ze ook nog bij. waarschijnlijk een foutje hier.

avatar van coldwarkids
ze zitten al heel de tijd bij het label Fueled By Ramen hoor,, check de site maar van FBM
Islands/Universal brengt het uit.

avatar van SiriusBart
I Don't Care, Headfirst Slide en America's Suitehearts zijn allemaal erg gaaf, maar What A Catch, Donnie is echt briljant! FOB's mooiste nummer tot nu toe, samen met Golden.

midnight boom schreef:

De singel i don't care klinkt fantastisch!

Ik zou liever Cobra Starship erbij zien, die vind ik 50x beter dan al het bovenstaande.

avatar van SGmania
0,5
Persoonlijk ben ik al jaren een fall out boy fan, maar toch stelt wat ik al van deze cd heb gehoord me zwaar teleur

het is weer zo een band die na een aantal geweldige CD's de dieperik van de mainstream pop induikt

Ah, Ollie ook hier geregistreerd zie ik

By the way, je mag pas stemmen als je het volledige album beluisterd hebt

avatar van L_T_B
SGmania schreef:

release schreef:
By the way, je mag pas stemmen als je het volledige album beluisterd hebt

avatar van Tha)Sven
SGmania schreef:

Sorry hoor, maar Fall Out Boy is nooit underground geweest en altijd mainstream.