The Police - Certifiable (2008)

Label: A&M

1. Message in a Bottle (5:00)
  2. Synchronicity II (6:23)
  3. Walking on the Moon (6:19)
  4. Voices Inside My Head / When the World Is Running Down * (7:04)
  5. Don't Stand So Close to Me (4:41)
  6. Driven to Tears (5:50)
  7. Hole in My Life * (5:07)
  8. Truth Hits Everybody * (4:02)
  9. Every Little Thing She Does Is Magic (4:40)
  10. Wrapped Around Your Finger * (6:11)
  11. De Do Do Do, de da da Da (4:37)
  12. Invisible Sun * (5:03)
  13. Walking in Your Footsteps (4:35)
  14. Can't Stand Losing You / Reggatta de Blanc (6:30)
  15. Roxanne (8:10)
  16. King of Pain (5:18)
  17. So Lonely (6:53)
  18. Every Breath You Take (6:13)
  19. Next to You (5:07)
Die Jazz kwam er gelukkig pas in toen Sting solo ging. The Police was een echte rock band en bleek dat in 2008 nog steeds te zijn. Dus rockers met 'Sting-angst': dit is veilig om naar te luisteren.

avatar van meneer
Op zich een prima plaat. Gedreven, kracht en fris. Toch heb ik de neiging om soms nummers 'door te spoelen' omdat het vooral de hits zijn die gespeeld worden.

Hoogtepunt zijn 'Regatta de Blanc' of 'King of Pain'. Ook goede herinneringen aan mijn jeugd ! Persoonlijk zou ik bv uitvoeringen van 'Does Everyone Stare', 'Contact' of 'Be my Girl - Sally' zeer waarderen. Dat is wat ik hier mis.

Maar ja... Met mijn persoonlijke voorkeur hier zou The Police ws toentertijd geen grote zalen hebben gevuld.

Ik mis ze weleens deze band. Ergens het gevoel dat ze er niet alles uit hebben gehaald wat ze nog te bieden hadden kunnen hebben.

avatar van bikkel2
Die grote zalen waren onvermijdelijk. Hoe lang circuleerde er al geruchten dat het trio weer samen kwam ? Best wel meedere malen, maar meer dan spelen op elkaar verjaardagsfeestjes kwam het niet.
Toen het eenmaal zo ver was, was het hek van de dam.

Het bewijs dat The Police een heel grote naam was.
Energiek concert, de mannen hebben er zin in en muzikaal is het gewoon heel goed.

avatar van Brutus
Ik vind dit album niet zo swingend, als het vorige live album. Zelfs een beetje vlak. Het is niet slecht, daarvoor staan er teveel klassiekers van hun op. Maar toch.