Sepultura - A-Lex (2009)

5. What I Do! (2:01)
  6. A-Lex II (2:18)
  7. The Treatment (3:23)
  8. Metamorphosis (3:01)
  9. Sadistic Values (6:50)
  10. Forceful Behavior (2:27)
  11. Conform (1:53)
  12. A-Lex III (2:03)
  13. The Experiment (3:28)
  14. Strike (3:40)
  15. Enough Said (1:36)
  16. Ludwig Van (5:29)
  17. A-Lex IV (2:46)
  18. Paradox (2:15)
avatar van Devoo
Sepultura heeft veel fans verloren wanneer de broertjes Cavalera de band verlieten. Maar dat is volledig onterecht! Want met deze nieuwe plaat staan ze er weer als een huis. Een subliem album met Clockwork Orange als thema. Geweldige songs, met af en toe een Braziliaanse inslag in de vorm van percussie. Jammer dat er zoveel vooroordelen bestaan over dit album, en mensen het meteen al de grond inboren doordat het een andere zanger heeft dan tijdens de gloriedagen van de band. Dit is totaal onterecht, want ook de nieuwe zanger overtuigt uitstekend vind ik, en de band blijft gewoon enorm goed. Zeker proberen dus!