Lange Frans & Baas B - Supervisie (2003)

Label: Walboomers

1. Represent (3:51)
  2. Strippenkaart (3:07)
  3. Moppie (4:03)
  4. Rappers Willen Komen (3:16)
  5. Ver van Je Bed-Show (4:14)
  6. Juffvrouw Cockie (3:00)
  7. Party (3:07)
  8. Aftah-Party (1:16)
  9. Zinloos (4:11)
  10. Voorbij (4:06)
  11. Supervisie (3:20)
  12. Spreek (2:58)
  13. Laatste Dag (2:59)
  14. Moppie [Remix] (2:58)
avatar van Jordy
wilcodezwijger schreef:

moet ik dan een topic aanmaken voor 1 nrtje???

Ja, dat verplaatsen we dan later wel naar het nieuwe album.

ow... ik wist niet dat dr ook een nieuw album komt, ik dacht dat dit nr als tussendoortje werd gegeven... omdat dr alleen maar een live verzie van is...

avatar van Nicolage Rico
Ik vind hun nummers altijd leuk voor 3 luisterbeurten. Daarna vind ik de liedjes erg irritant worden, ook al hebben ze soms best goede teksten.

vind het n iets aan

Relax
Niets, en dat hoesje al.. lelijk en onprofessioneel

avatar van Dielie
eigenlijk is alles aan dit album in tegenstrijd aan de stijl die toch wel hiphop zou moeten zijn, dit is echt zeer SLECHT, ongelooflijk dat dit te vinden is, terwijl ik Danger Doom nergens vind

moppie moppie moppie, van dit album krijg ik helse pijnen aan mijn koppie

BAH

0,5
bahbahbah en dat vind een groot aantal mensen dan geweldig.. voor eventjes.. ik zal nog steeds nooit begrijpen waarom

avatar van MJ_DA_MAN
wel top dat er tog muziek word gemaakt voor domme en muziekkennis-loze mensen

0,5
Deze heren zijn nu (eind maart 2006) volkomen ongeloof waardig geworden, en dat vind ik voor rappers de doodsteek.

avatar van dudehere
graat schreef:

ik heb zelfs gehoord dat ze hun naam veranderd hebben in Lange Hypocriet en Baas B

jongens het is maar een gerucht hoor.

Relax
En nu heb ik het album... eentonig, saaie beats, eentonig dus, geen moeite voor tekst..
Ze zeggen zelf ook " We zetten onze pen neer en het schrijven gaat automatisch " (dat zei Lange Frans in een interview)...

1.0 net als Het Land Van.. wat ook al nergens over gaat..

Ik kwam laatst de term 'Postbus 51 rappers' tegen. Ik vond hem hier wel van toepassing.

1,0
omdat er een paar hits op staan een 1... maarre vergleken met raymzter zijn ze shit.

Tsja, een matig album.
Represent, Spreek, SUpervisie en Moppie kan ik allemaal wel waarderen, maar de rest van de tracks is niet erg hoogstaand.
Een 2,5 is genoeg. Jammer dat ze zich zo zijn gaan richtten op nr.1 hits scoren met brave plaatjes.( waar ik ze geen ongelijk in geef) want als deze twee jongens enigzins gansta waren gebleven zoals op represent dan hadden ze voor mij wel aan de top gestaan.
Toch vink Frans een goede flow hebben, en hij is erg getalenteerd en creatief. zonde dat hij er niet meer van maakt. Vrijdags op radio 3 bij Chiel Beelen is ie wel altijd cool.

moppie moppie moppie ik vind jou helemaal toppie,
gelukkig heeft mijn radio een uitknoppie;)

Misty44 schreef:
Moppie kan ik wel waarderen.

WAT?? dit is toch serieus een grap ofniet

Bobiej
Moppie moppie moppie, je bent helemaal toppie, ik krijg je niet meer uit mijn koppie, de radio gaat uit met een knoppie.

Aldus mijn alleswetende stripagenda .

slapkoekske
een van de dieptepunten van de nederlandse hip hop. Moppie moppe moppie sla me maar op m'n koppe, mijn muziek is alles behalve toppie. Enkel supervisioe een leuk nummer, de rest allemaal Rommel met een hoofdletter R, hoewel ROMMEL een betere omschrijving is..

avatar van luc011190
herman schreef:

D.A.C - Coffeeshopdiplomaten?

Daar moet ik in ieder geval altijd aan denken ja

slapkoekske schreef:

Nah persoonlijk vind ik Nederlandse hiphop sowieso al eh "ROMMEL"

avatar van MJ_DA_MAN
Slechtste Nederhop-album ooit denk ik toch wel. Enige nummer dat ik zonder pijn kan luisteren is Supervisie, hier en daar zitten er nog wel redelijke beats tussen, maar deze twee ''rappers'' moeten ze echt in een de ruimte inschieten zodat we nooit meer iets van ze horen. Moppie is en blijft het slechtste nummer aller-aller-allertijden. Zwarte Piet schrijft betere verses dan deze twee clowns, en dat is dan ook nog eens een belediging voor Bassie. Wie hier hoger dan een 2 voor geeft moet zich even goed na laten kijken, of zich laten opnemen in een inrichting. 1* en dan ben ik nog gul.

|Joël|
MJ_DA_MAN schreef:
Slechtste Nederhop-album ooit. Zwarte Piet schrijft betere verses dan deze twee clowns

Dan moet je deze eens luisteren
Maar je hebt inderdaad wel gelijk dit is één van de weinige albums die ik een 0,5 geef. De teksten zijn zo simpel gemaakt en Lange Frans & Baas B zijn allebij zwakke MC's

|Joël| schreef:

Dan moet je deze eens luisteren

Raekwon the chef
MJ_DA_MAN schreef:

Moppie is inderdaad triest ja, maar ik heb wel ergere nederhop gehoord. spreek, strippenkaart, party, laatste dag, supervisie & represent zijn best leuke nummers, voor de rest niet zo heel veel aan

avatar van Phoebe318
Ik ben niet echt een fan van Lange Frans & Baas B,
Maar moet toegeven dat sommige nummers toch wel goed zijn.
''Zinloos'' vond ik echt mooi gewoon!

*3.5

avatar van Daaf
Dat ik dit een paar jaar geleden nog luisterde

Dr.Greenthump
Maar moet toegeven dat sommige nummers toch wel goed zijn. ''Zinloos'' vond ik echt mooi gewoon!

Goedkope manier om een hit te scoren met een oppervlakkig nummer. Idem dito met de track Dit Gaat Fout.

avatar van J.M.
Dr.Greenthump schreef:

Vind ik ook ja. Proberen ze goed over te komen bij het grote publiek, en het lukt ze ook nog.
Door dit liedje zijn ze een stuk bekender geworden.

Raekwon the chef
lange frans en baas b komen vanavond hier in Huizen optreden bij plein 2000..... Weeaak!

avatar van Max Payne
gemiddeld 1,75? zozo