Flo Rida - R.O.O.T.S. (2009)

Alternatieve titel: Routes of Overcoming the Struggle

Label: Poe Boy

1. Finally Here (4:02)
  2. Jump (3:28)

met Nelly Furtado

3. Gotta Get It (Dancer) (4:44)
  4. Shone (4:15)

met Pleasure P

5. Right Round (3:22)

met KeSHa

6. R.O.O.T.S. (3:45)
  7. Be on You (4:03)

met Ne-Yo

8. Mind on My Money (3:31)
  9. Available (4:24)

13. Rewind (4:29)

met Wyclef Jean

14. Ha * (3:54)

met Brisco en 4 Mill

15. Right Round [Instrumental] * (3:28)

RedLightCityBoy
BlackStarr schreef:
Schandalig dat HipHop is gezakt tot dit niveau..

Zoek...check maar eens users als: R&P, Osiris Apis of Rene1979 ofzo. Door hun ontdek ik erg vaak de meest geweldige hiphop van deze tijd.

t-h-y-$
Wat voor cupmaat heeft die man wel niet?

avatar van MJ_DA_MAN
BlackStarr schreef:
Schandalig dat HipHop is gezakt tot dit niveau..
In deze gehele hiphopgeschiedenis is er troep geweest, dus ga nou niet doen of er in '94 alleen kwalitatieve hiphop te vinden was.

MJ_DA_MAN schreef:

Ik heb volgens mij geen jaartal genoemd hoor?
Ik zei alleen dat ik het schandalig vind dat HipHop
tot dit niveau is gezakt. En Ik doe niet alsof er alleen
in '94 kwalitatieve HipHop te vinden was. Want
naar mij mening is er wel kwalitatieve HipHop
uit andere jaren..

avatar van Jorge-E
Hij bedoelt dat er ook in 94 slechte Hip-Hop was.

Ow oke, dan heb ik het verkeerd begrepen.
Maar dan snap ik nog steeds niet hoe hij bij
'94 is gekomen, terwijl ik geen jaartal heb
genoemd.

neem '94 niet zo letterlijk maar kijk gewoon naar vroeger en nu, bij beiden genoeg goeie en slechte hiphop, alleen de laatste jaren is er ook een duidelijke commercieele hiphop tak gekomen als flo-rida en t-pain niveau. Qua tekstniveau niet zo sterk maar deze jongens weten wel hoe ze een breed publiek aan moeten spreken en clubhitjes kunnen scoren, maar dat zij de hiphop vertegenwoordigen is onzin. Er lopen nog tientallen goeie artiesten rond.

avatar van Game
Dit is de perfecte plaat om op te zetten voor het stappen. Goede beats (als het je smaak is), luchtige teksten en goede flowende rapper. Flo Rida probeert hier en daar serieus te doen en dat doet hij ook niet slecht. Hij probeert bijvoorbeeld in Never een hart onder je riem te steken, of in R.O.O.T.S. geeft hij je een blik in zijn geschiedenis. Niet echt hele geslaagde pogingen maar ik vind het leuk dat Flo Rida het probeert. Hij slaagt er niet helemaal in maar de boodschappen zijn wel begrepen. Voor de rest gewoon lekker hard opzetten en zeker op een feestje draaien. Dan gaan de voetjes wel los. Vooral bij Right Round. Serieus, vorige week heb ik die track wel 3x voorbij horen komen in dezelfde club. Goed gedaan, Flo Rida. Die 3x waren de hoogtepunten van mijn avond.

avatar van Schuller
In dit album zitten een aantal geweldige nummers.
R.O.O.T.S , Right Round, Available zijn een aantal toppers. Helaas zitten er ook een paar nutteloze, saaie nummers tussen die je niet echt doen verlangen naar het luisteren van het hele album.

De beat en bass van sommige nummers is wel erg goed. Maar je kan natuurlijk niks anders verwachten van flo rida

avatar van Kill_illuminati
Zelf versta ik Flo Rida nooit als hij rapt maar eerlijk is eerlijk de man heeft een originele flow.

Edit: Als ik de teksten erbij lees dan versta ik het wel.

joeri592
right round werd echt om de 10 minuten op tmf gedraaid!!was bij het begin leuk maar werd er op den duur gek van!

Ik vind het een album dat er wel mee verder kan. Ik vind Flo-Rida eigenlijk een hele goede artiest, maar zijn liedje Sugar vind ik heel erg tegenvallen. Er zijn meerdere liedjes die tegenvallen, maar Sugar is wel de grootste

avatar van Silky & Smooth
Het einde van Gotta Get It is ook erg grappig hehe!

avatar van Frisoboei
Na right round was ik wel benieuwd hoe de rest zou zijn.

Toch wel een aantal lekkere nummertjes, vind ROOTS erg vet. Aantal nummers die ik beter vind dan right round.

Wel een aardig album maar niet heel bijzonder.

avatar van NewYorkCityLight
Ik vond de eerste twee singles verschrikkelijk (vooral Right Round), en ze bevatten allebei ook nog eens slechte samples. De derde single Jump vind ik ook weer 3x niks. Wat mij betreft de slechtste artiest van dit moment.

Koudbloed
Niet slecht dit album. Ik vind de beats van Flo Rida altijd wel grappig. Het nummer 'Sugar' vind is persoonlijk mijn favoriet op dit album gezien de intro die afkomstig is van Blue (Da ba dee) gemaakt door Eiffel 65. Dit is sowieso mijn favoriete nummer van Eiffel 65 dus dat deed dit nummer wel goed. ´Right Round´ staat ook erg hoog in mijn top 10 van dit album omdat dit weer een cover is van Gigi d'Agostino (eigenlijk is het niet van hem maar hij heeft er een cover op gemaakt).

Kortom, ik vind het een nieuw verfrissend album zeker leuk om te luisteren in je vrije tijd.

avatar van gangsterr111
deze man heeft egt leipe beats vooral op R.O.O.T.S.,Shone, Sugar, Right Round, Jump en Be On You vind ik ze erg goed. Lyricaal is ie misschien niet super maar het is wel chill om af en toe te luisteren

avatar van SvV
SvV
Echt een album om te luisteren op zaterdagavond voor het stappen. Maar dat is voor mij ook een beetje het probleem van dit album. Voor een zaterdag vind ik het wel lekker klinken en is het wel vermakelijk maar ik zal hier niet snel naar luisteren op bijvoorbeeld mijn iPod, op Right Round, ROOTS en Be On You na.

Flow van Flo Rida is apart en ok maar het klinkt wel allemaal hetzelfde. Voor het uitgaan leuk, daarbuiten stelt het niet veel voor.
Net aan 3*

toris
be on you is lekker. Net als sugar.

Right round werd teveel gedraaid op tmf en 538 naar mijn mening.

4 sterren

avatar van SvV
SvV
toris schreef:
be on you is lekker. Net als sugar.

Right round werd teveel gedraaid op tmf en 538 naar mijn mening.

4 sterren

Hij staat op 5 sterren nu

avatar van isabellax

avatar van Pot-Honing
Ik ben nog vrij onbekend met dit genre, maar het klinkt wel aardig. De teksten zeggen me niet zoveel. Ik vind het belangrijk of iets klinkt of niet, de rest doet me minder. 'Conclusie': 3/5

toris
SvV schreef:

Hij staat op 5 sterren nu

klopt, ik heb het aangepast naar 3.5 dit is natuurlijk geen 5* waard;)

avatar van TheLegacy
wat zit iedereen nou te zeiken? flo rida is gewoon goed.

Ja, jullie moeten gewoon blind gaan en zeggen dat je dit ge-wel-dig vind.. Want dit is pure kwaliteit er bestaat niks beters...
Sorry voor deze smerige post,, maar doe niet zo naïef en laat anderen hun mening ook geven.
Er bestaan namelijk echt wel betere artiesten dan Flo Rida.

avatar van The SS
wat zit iedereen nou te zeiken? flo rida is gewoon goed.

Verklaar waarom je dat vind

avatar van Psycholamp
Kunnen ze dit niet gewoon verbieden? Dit is een regelrechte aanfluiting! Vervelende beats met nare geluiden samengsmolten in een grote kakafonie. Als je al (slechte) nummers wilt verhiphoppen, doe het dan beter of met een knipoog. Right Round... Geen woorden voor, zo slecht...

avatar van Reint
Hoewel ik al zijn voorgaande singles een drama vond, vind ik Club Can't Handle Me echt een geniaal nummer. Alleen staat die hier niet op zie ik. En denk ik dat David Guetta het nummer grotendeels heeft geschreven, maar toch.

avatar van Arrie
wat zit iedereen nou te zeiken? flo rida is gewoon goed.

Isabella, deze site is een discussiesite. Smaken verschillen, en blijkbaar vindt niet iedereen dat goed, maar men kan een stuk meer met je bericht als je onderbouwt waarom Flo Rida zo goed is. Hier heeft niemand wat aan.

Tevens twee aanvallende berichten verwijderd.