Flo Rida - R.O.O.T.S. (2009)

Alternatieve titel: Routes of Overcoming the Struggle

Label: Poe Boy

1. Finally Here (4:02)
  2. Jump (3:28)

met Nelly Furtado

3. Gotta Get It (Dancer) (4:44)
  4. Shone (4:15)

met Pleasure P

5. Right Round (3:22)

met KeSHa

6. R.O.O.T.S. (3:45)
  7. Be on You (4:03)

met Ne-Yo

8. Mind on My Money (3:31)
  9. Available (4:24)

13. Rewind (4:29)

met Wyclef Jean

14. Ha * (3:54)

met Brisco en 4 Mill

15. Right Round [Instrumental] * (3:28)
avatar van Game
Dit is de perfecte plaat om op te zetten voor het stappen. Goede beats (als het je smaak is), luchtige teksten en goede flowende rapper. Flo Rida probeert hier en daar serieus te doen en dat doet hij ook niet slecht. Hij probeert bijvoorbeeld in Never een hart onder je riem te steken, of in R.O.O.T.S. geeft hij je een blik in zijn geschiedenis. Niet echt hele geslaagde pogingen maar ik vind het leuk dat Flo Rida het probeert. Hij slaagt er niet helemaal in maar de boodschappen zijn wel begrepen. Voor de rest gewoon lekker hard opzetten en zeker op een feestje draaien. Dan gaan de voetjes wel los. Vooral bij Right Round. Serieus, vorige week heb ik die track wel 3x voorbij horen komen in dezelfde club. Goed gedaan, Flo Rida. Die 3x waren de hoogtepunten van mijn avond.

avatar van Schuller
In dit album zitten een aantal geweldige nummers.
R.O.O.T.S , Right Round, Available zijn een aantal toppers. Helaas zitten er ook een paar nutteloze, saaie nummers tussen die je niet echt doen verlangen naar het luisteren van het hele album.

De beat en bass van sommige nummers is wel erg goed. Maar je kan natuurlijk niks anders verwachten van flo rida

avatar van SvV
SvV
Echt een album om te luisteren op zaterdagavond voor het stappen. Maar dat is voor mij ook een beetje het probleem van dit album. Voor een zaterdag vind ik het wel lekker klinken en is het wel vermakelijk maar ik zal hier niet snel naar luisteren op bijvoorbeeld mijn iPod, op Right Round, ROOTS en Be On You na.

Flow van Flo Rida is apart en ok maar het klinkt wel allemaal hetzelfde. Voor het uitgaan leuk, daarbuiten stelt het niet veel voor.
Net aan 3*