Good Charlotte - The Young and the Hopeless (2002)

Rock / Punk
Label: Epic

1. A New Beginning (1:48)
  2. The Anthem (2:55)
  3. Lifestyles of the Rich and Famous (3:10)
  4. Wondering (3:31)
  5. The Story of My Old Man (2:42)
  6. Girls & Boys (3:01)
  7. My Bloody Valentine (3:54)
  8. Hold On (4:06)
  9. Riot Girl (2:17)
  10. Say Anything (4:21)
  11. The Day That I Die (2:58)
  12. The Young and the Hopeless (3:32)
  13. Emotionless (4:02)
  14. Movin' On (3:26)
Had nog nooit van ze gehoord maar deze combinatie in de trand van Green Day en Blink is goed (misschien wel beter) te doen hoor! Lekker vlotte nummers afgewisseld met ietwat zware emotionele songs. Zeker niet slecht en een hoge meezingwaarde. 4 welverdiende sterren.

Zoals iedereen waarschijnlijk al weet is Good Charlotte mijn absolute favoriet. Waarom?? Wel hun nummers zijn fantastisch, hun liedjes zijn goed geschreven en niet fake (bio: www.goodcharlotte.com) en jah, ze hebben gewoon de look.
Natuurlijk kende ik op 1 week alle liedjes al vanbuiten!!!

dusss, stemmen!! (eerst luisteren, niet afgaan op hun look)
I LOVE GC (en punk-rock)

Best een grappig album, al vraag ik me wel af waarom ik het ooit heb gekocht. Ik luister het namelijk nooit. Punk is toch niet echt mijn stijl.

slaemperayreon
op dit album hebben ze naar mijn mening de stijgende lijn gevonden en ik zeker benieuwd naar hun nieuwe album.

Dit album heb ik echt helemaal grijs gedraait! dag in dag uit zette ik deze cd op! en ben m nog steeds niet zat, echt elk nummer is goed, wat ik bij de meeste albums nooit eerder heb meegemaakt, ik kan echt niet kiezen wat ik het beste nummer vinden! het is allemaal geweldig! 5 sterren!!

hele goede cd!!!!

Good Charlotte

avatar van Eddie
Dit is best een goede plaat maar ik luister het nooit, ik word een beetje moe van de stem van die zanger. Het zit allemaal redelijk voorspelbaar in elkaar (en dat zegt een Iron Maiden fan, over voorspelbaarheid gesproken) maar dat mag de pret denk ik niet drukken, het is allemaal wel goed gespeeld. 3*

avatar van Gajarigon
Eddie, je zelf relativatie is fantastisch .

kvind Good Charlotte maar flauwtjes qua muziek, ik ken enkeld e singles en ga dus niet stemmen, maar wat ik ervan hoor zijn flauwe afkooksels van deftige rockmuziek

Lekker dansbare punkrock, als ik de nummers bekijk heb ik wel zin om die cd (ik kopieerde em van men broer, dus dat is volkomen legaal) opnieuw te beluisteren. Elk liedje heeft het juiste refreintje. Zoals Phoenix zei: de vlotte afgewisseld met de ietwat zwaardere emo. Ach wat 3.5 ster.

avatar van HaWe
Ik vind de hele cd cewl! Zelfs het intro is mooi minpuntje vind ik Emotionless. Die is echt saai, maar verder...

Echt fantastisch album, elk nummer vind ik goed en dat komt niet vaak voor. leuke meezingers en schreeuwers. afgewisseld met emotionele tragere songs. 1 minpunt, de stem van de zanger ben je wel beu gehoord als de cd zijn laatste nummer speelt.

ik geef het een dikke 4 sterren.

avatar van luc011190
Irritane puberrock. Slechtste cd die ik ken. Ik heb deze gekocht zo'n 5 jaar geleden. Een jaar helemaal goed gevonden. Toen ging het me een beetje tegenstaan. Deze lijn trok zich door. En nu huil ik al bij het zien van de titel. Een halve punt van Lifestyles of the Rich en the Famous.

0,5

Good Charlotte rocks gewoon, lekkere muziek niet al te hard ze zijn gewoon toppiej

Good Charlotte rocks? Ja, en dan maakt Anita Meyer snoeiharde nu-metal zeker.

Doe toch ni zo belachelijk

Mojo Pin
Noem jij dit dan ook rock?

Mojo Pin schreef:
Noem jij dit dan ook rock?

Tuurlijk!
Het is niet omdat dit de 'zogenaamde puber punk' muziek is, dat dit geen rock is.

Mojo Pin
Oké, dan verschillen we op dat punt van mening en dat mag.

avatar van levenvergeten
Ik persoonlijk zou dit Emo-Pop noemen, geen rock dus..

avatar van .Fee.
levenvergeten schreef:
Ik persoonlijk zou dit Emo-Pop noemen, geen rock dus..

Inderdaad! Erg goed-bedachte omschrijving, maar toch mag ik deze muziek wel. Het is lekkere muziek om naar te luisteren als je gewoon lekker veel energie hebt, fan zal ik niet snel worden, maar ook geen hater.

avatar van Hans Brouwer
visiteXkaartje schreef:
Good Charlotte
Mijn vrouw heet Charlotte !

avatar van gameg
jah en mijn man heet good 0_0

_raindrops
Dit vind ik bijna nog irritanter dan Green Day...

een beter album dan t album hierna, met als topstuk Movin' On

een mooie 4

avatar van Gretz
Bijzondere mening.
De meeste mensen vinden GD een stuk beter GC, maar voor jou is het andersom. Ik heb ze allebei hoog zitten, maar Green Day blijf ik iets beter vinden.

Bobiej

Nu-metal snoeihard ?

headup
Bobiej schreef:

Nu-metal snoeihard ?

SOAD en Slipknot bijvoorbeeld

dimwit
Leuke nummers staan hier op zoals lifestyles of the rich and the famous. Gewoon 4.5*

Good Charlotte rocks? Ja, en dan maakt Anita Meyer snoeiharde nu-metal zeker.

Ik sta aan jouw zijde, dude!

The Young And The Hopeless....
Wat een zelf-reflectie!