Graham Coxon - The Spinning Top (2009)

Label: Transgressive

1. Look Into the Light (3:18)
  2. This House (2:53)
  3. In the Morning (8:26)
  4. If You Want Me (5:42)
  5. Perfect Love (2:51)
  6. Brave the Storm (5:19)
  7. Dead Bees (3:24)
  8. Sorrow's Army (4:19)
  9. Caspian Sea (4:54)
  10. Home (4:21)
  11. Humble Man (3:43)
  12. Feel Alright (4:36)
  13. Far from Everything (4:08)
  14. Tripping Over (4:52)
  15. November (5:40)
(verwijderd)
gelekt.. en erg lekker!

avatar van peterb
Hangt nu aan de luisterpaal

zaaf
wat een belabberde 'opkomst'. en score navenant....

schande mumevrienden! meneer coxon levert kwaliteit, lekkere songs met inventief gitaarwerk.

zo.

avatar van blur8
geen idee hoe ik hier nu opeens bij kom, maar gevonden. Wat een creativiteit.
Ogenschijnlijk simpele liedjes. Maar schijn bedriegd. en dat merk je pas na paar keer draaien.
Verre van goede zangstem, maar het gaan natuurlijk om de muzikale lenigheid, kleine verstoringen en verassende accenten / instrumenten.
Beste voorbeeld geloof ik: If You Want Me. ergens herkenbaar en ook weer niet. Serious delirious.

Maar weer eens opgediept uit de krochten van mijn muziekverzameling. Syd Barrett meets John Renbourn. Grappig, die folky link had ik in Blur nooit gehoord. Heerlijk plaatje, maar misschien was-tie puur instrumentaal nog wel beter geweest, hoewel Graham hier beter zingt dan ooit.