Warren G - Regulate...G Funk Era (1994)

Label: Def Jam

7. So Many Ways (3:24)

met Wayniac

8. This D.J. (3:23)

met O.G.L.B.

9. This Is the Shack (4:05)

met The Dove Shack

10. What's Next (3:26)

met Lil' Malik

11. And Ya Don't Stop (3:22)
  12. Runnin' Wit No Breaks (3:32)

met Twinz, Jah Skillz en The Dove Shack

13. Regulate [Remix] * (4:19)

met Nate Dogg

avatar van RebelINS
Oké, Warren G vind ik een hele matige rapper. Op dit album heb ik geen één memorabele verse van hem voorbij horen komen. Echter is zijn stemgeluid wel erg fijn en al helemaal op zulke heerlijk geproduceerde beats als op deze plaat. Dit is hoe G-funk bedoelt is, super laidback.

Rap technisch gezien een onvoldoende, maar de productie maakt het op deze plaat meer dan goed!

avatar van Film Pegasus
Eén van de stemmen uit de G-funk die ook in dat genre is blijven hangen en sinds de jaren '90 wat in de vergeethoek geraakt is. Regulate blijft wel een fijn album met vooral het titelnummer. Warren G klinkt nog het best met Nate Dogg, zijn sparringpartner van 213. Daarna blijft hij wat in de zelfde cirkel ronddraaien, maar gelukkig klinkt het album nog best gezellig.