menu

Shed Seven - A Maximum High (1996)

mijn stem
3,25 (18)
18 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Polydor

  1. Getting Better (4:12)
  2. Magic Streets (4:05)
  3. Where Have You Been Tonight? (3:45)
  4. Going for Gold (4:25)
  5. On Standby (3:55)
  6. Out by My Side (2:28)
  7. Lies (4:12)
  8. This Day Was Ours (3:23)
  9. Ladyman (4:16)
  10. Falling from the Sky (3:56)
  11. Bully Boy (3:15)
  12. Parallel Lines (8:43)
totale tijdsduur: 50:35
zoeken in:
avatar van Zachary Glass
2,5
Toevallig heb ik deze recent uit de kast gehaald - On Standby , best leuk nummer - van de rest van het album blijkt er weinig over na die acht jaar (wat al bij al toch een redelijke korte periode is).

A Maximum High , een redelijk teleurstellende cd in mijn optiek. En wat een eivolle songs, toch. Al die nodeloze blazers - een goed liedje kan er beter door worden, een sof van een nummer heeft er niets aan.

3,5
Had de 2CD iets meer dan 16 jaar geleden voor 99,- Bfr (= 2,45 €) gekocht bij Free Record Shop in Antwerpen. Ik heb hem nooit geluisterd maar nu ik hem hier tegenkom toch maar eens even opgezet op Spotify. Ik moet eerlijk zeggen : dat valt best mee ! Het is geen superplaat maar ik vind ze wel leuk. Morgen nog eens luisteren. Misschien heeft de plaat wel "groeipotentieel" !?

avatar van musician
5,0
In een tijd dat er nog moeite werd gedaan voor een leuke bijpassende clip, heb Ik de singles uit 1996 bijgevoegd van Shed Seven.
Getuige gelijk ook van het alleraardigste en aantrekkelijke album dat er hier door Shed Seven is neergezet. Zanger Rick Witter heeft een melodische en mooie bijpassende stem. De teksten in de regel van voornamelijk schmerz voorzien.

avatar van musician
5,0
Vermaak mij echt al weken met dit geweldige album. 25 jaar oud, maar dat zegt mij echt niets. Late ontdekking, maar beter laat dan nooit.
Je begrijpt niet dat mensen aan een nieuw album van Adele of Abba beginnen terwijl dit onovertroffen album ook gewoon voor handen is.

Verveelt nergens, die Witter.

Dit zou toch gewoon in aanmerking moeten kunnen komen voor het beste album van 1996? Waarom heeft de band geen enkele notering in Nederland gehaald, noch met de albums, nog met de uitstekende singles?

Gast
geplaatst: vandaag om 15:35 uur

geplaatst: vandaag om 15:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.