Esmée Denters - Outta Here (2009)

R&B / Pop
Label: Tennman

1. Admit It (3:42)
  2. Victim (3:36)
  3. Outta Here (3:20)
  4. Love Dealer (3:45)

5. Gravity (5:48)
  6. What If (3:41)
  7. Memories Turn to Dust (3:57)
  8. Getting over You (3:21)
  9. Just Can't Have It (3:59)
  10. The First Thing (3:13)
  11. Casanova (4:29)

met Justin Timberlake

12. Bigger Than the World (4:53)
  13. Sad Symphony * (4:39)
  14. Eyes for You * (3:51)
  15. Follow My Lead * (3:19)

avatar van midnight boom
Deze wil ik wel eens horen.

avatar van Reijersen
0,5
De eerste single gister in de winkel beluisterd. Maar ik vind het helaas allemaal veel te standaard klinken. Maar daardoor zal het vast wel scoren bij het grote publiek.

avatar van daoneandonly
Reijersen schreef:

Als 't hondje van Justin Timberlake heeft ze weinig keus he

Door dat popperige heen is 't wel te luisteren hoor. afschuwelijke muziek is anders.

tuktak
ze heeft wel een mooie pop-cover gekregen iig, mooie foto.
muzikaaltechisch heb ik de heisa nooit begrepen rondom esmee. ze zingt verre van slecht, maar dat haar stem nu het 8e wereldwonder is, en dus al die youtube-kijkers waard is, dat begrijp ik dan niet helemaal. ik vind haar stem te vlak en ook de klankkleur vind ik gewoon niet mooi.
nu zijn de oneffenheden op de single natuurlijk netjes weggepoetst, en zit er een superstrakke productie achter, maar dat neemt niet weg dat ik het concept esmee niet helemaal begrijp. iets met de american dream en je opwerken van niks naar ster oid?

avatar van T.O.
tuktak schreef:
ze heeft wel een mooie pop-cover gekregen iig, mooie foto.

Hm, vind het juist een hele lelijke cover, lijkt meer op internet-prutswerk.

avatar van indie-nerd
vind die cover ook weinig aan..

Ik ben benieuwd naar dit album. Het is natuurlijk voor het grote publiek bedoeld, maar dat neemt niet weg dat het een goed album kan zijn in de categorie pop/R&B. Ik heb gelezen dat ze heeft meegeschreven aan de meeste nummers van het album, dus dat is wel goed. Ze is in ieder geval geen liedjes-inzinger.

hier een voorproefje :: Esmée Denters :: Backstage :: - pushentertainment.com

je merkt dat Justin de skills van Timbo heeft geleerd.

avatar van NewYorkCityLight
0,5
De cover van het album is lekker lelijk.

Het nummer Outta Here is ook al niet veel soeps. Haar stem wordt helemaal vern**kt op die plaat. Het refrein gaat nog wel maar je wordt 'm heel snel zat.

avatar van J.M.
Je hoort al meteen dat die single een hit gaat worden. Echt zo'n smooth productie die het bijna altijd goed doet bij het grote publiek. Zelf vind ik het wat te standaard klinken. Ga het album denk ik wel een luisterbeurt geven, ik ben toch wel benieuwd.

avatar van Kos
Kos
Die opgepitchte stem .

chrismusic
Dit gaat het helemaal worden

chrismusic
nou, de stem mag weer verwijderd worden

avatar van Jeroen65
Hoezo mag die stem verwijderd worden? (niet dat de stem van mij is hoor).... Maar het album staat al op internet, dus je kan het album gewoon beluisteren. Dan mag je ook stemmen neem ik aan;)

avatar van Reijersen
0,5
Vandaag geluisterd bij ons in de winkel. En het is precies wat ik verwacht had.

Wel een lekker commercieel album Eerste 6 nummers zijn de beste en Bigger Than the World is ook erg lekker. De rest lijkt nogal op elkaar.

Flopsie schreef:

Bigger than the world was een half jaar geleden al te horen, maar dan de versie van JT, vindt ik zelf veel beter klinken alleen moet hij wel
"girl " inplaats van "boy" zeggen natuurlijk.

SPAROOD
Wel precies wat ik er van verwacht had maar ik vind het allemaal wel lekker klinken. Luisterd lekker weg.

avatar van Luky12
Aardig album, niet heel goed en niet heel slecht
Sommige nummers zijn erg lekker.
Zoals Flopsie al zei de eerste 6 nummers zijn het beste rest is niet heelveel.

Toch met plezier geluisterd 4.5*

Hij is binnen, heerlijk plaatje wat inderdaad lekker wegluistert. Ik weet dat ik hem nog veel ga opzetten. Er staan verschillende nummers op die we het komende jaar veel op de radio zullen horen.

Het is geen revolutie in pop/R&B land, maar gewoon een goed geproduceerde plaat en Esmée heeft een prachtige stem imo. Ow, en ze heeft aan de meeste nummers meegeschreven, kudos daarvoor.

boy1988m
Hij is best wel goed.
Ik vind Love Dealer 1 van de leukste nummers.

Ik wil wel weten hoe de Amerikaanse versie van de album er uit gaat zien, die komt past in augustus uit.

Welke nummers blijven, welke gaan er af en welke nummers komen er bij???????????????????

Ze heeft ook een nummer geschreven samen met Lady GaGa. ik wil hem wel horen.
007 zo heet de nummer. Hopelijk komt die er bij.

avatar van tessj_hvj
ik vind Casanova met Justin wel een heerlijk nummer, maar ik ben het er mee eens outta here stelt niks voor, wel jammer:(

alsnog verwacht ik veel van deze dame!

Rene1979
Ben eigenlijk alleen benieuwd omdat het Esmee is...

tuktak schreef:

YouTube - me singing ``what goes around`` Justin Timberlake
kreeg/krijg ik toch wel een beetje kippenvel van.. dus vind wel dat haar stem het waard is.. maar je moet niet vergeten dat, zeker op youtube het uiterlijk ook wel meespeelt..
heb het album nog niet beluisterd dus zal nog geen uitspraken doen.

avatar van Lovekellycl
Heb haar een week geleden in het voorprogramma van Enrique gezien, en een slechte stem heeft ze zeker niet maar achterover ben ik nou ook weer niet gevallen. Ik vind dat ze een mooie standaard stem heeft, haar cd is zeker niet slecht en doet mij ergens aan Stacie Orrico denken.

1,0
Saai album. Tuurlijk ze heeft een mooie stem, maar ik vind dat tegenwoordig nou niet echt origineel ofzo. Dit is gewoon een pop-album alleen totaal niet origineel of nieuw. Dus ik vind hem vooral saai en nietszeggends. En die beats met die belachelijke bass erin vind ik ook niet fijn. Van die 'Timbaland-beats'

Maar goed ze gaat het natuurlijk wel helemaal maken, want dit gaat er natuurlijk in als koek bij iedereen

avatar van Yamato
Hier had Justin Timberlake heel YouTube niet voor af hoeven struinen. Had hij net zo goed Ciara kunnen laten doen. Ik heb niet alles geluisterd maar wat ik heb geluisterd vind ik (zeer) matig. Bigger Than the World is keihard verknalt, was veel beter toen JT hem zelf in had gezongen als demootje.

0,5
wat een irritante stem heeft ze, niet om aan te horen .1.0 voor de producties.

SSS
Yamato schreef:

Over Ciara gesproken, ik zag haar in een clip met JT en ze klinkt een stuk aangenamer dan ik gewend was van d'r. Zal dit album wel eens gaan beluisteren, zo slecht kan het toch niet zijn?

avatar van NewYorkCityLight
0,5
Oh wat verschrikkelijk allemaal. Ze werd helemaal opgehemeld en alles en dan komt ze hiermee.

Nee, nee, nee, nee!

Ik houd van, over het algemeen, commerciele muziek maar dit?