Snowgoons featuring Savage Brothers & Lord Lhus - A Fist in the Thought (2009)

Duitsland / Verenigde Staten

16. Hip Hop Crusaders

met King Syze en Kev Turner

17. Been Fighting Devilz
avatar van J.M.
Snippets klinken wel goed. Hier kijk ik wel naar uit.

avatar van MJ_DA_MAN
Met de aantekening dat alles door Snowgoons is geproduceerd op de nummers 5 (Scorpio61), 9 (Sicknature), 12 (Al Tarba) en 17 (Eternel) na.

Rene1979
Hier ben ik erg benieuwd naar....

Rene1979
Snippets en clip zijn al goed.

Rene1979
raar dat dit nergens te vinden is.....

avatar van Seedorf
Om te kopen of om te downloaden?

Rene1979
Beide, want deze zou al uit moeten zijn...

avatar van Seedorf
26 mei is de releasedate, nog een paar dagen wachten dus (en hij zal niet eerder lekken, want ze zijn best strict). Hier kun je hem alvast pre-orderen.

Seedorf schreef:
(en hij zal niet eerder lekken, want ze zijn best strict).
Dat zeiden de Goons zeker via MySpace, maar hij lekt echt wel voor de 26e lijkt me.

Hier previews van alle nummers.

avatar van Seedorf
Ze houden het anders al aardig lang vol . Denk dat 'ie dinsdag pas te vinden is op het net. Check hier de video van Who Are You.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik word er gewoon gek van dat ie maar niet lekt . Check de laatste dagen letterlijk zo'n 10 keer per dag HHB of hij er is .

MJ_DA_MAN schreef:

Hier nog 1.....
Nou zijn wij misschien ook wel Snowgoon gek..

Ik dank iemand nogmaals.

Hij komt trouwens pas op 2 juni in Europa uit, maar dat zal weinig uitmaken gezien bijna al dit soort platen US-import zijn in dit land.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind dit echt gedachte-op-nul en gaan met die banaan muziek. Het Duitste Snowgoons zorgt de jaren voor een frisse wind door met heerlijke adrenaline muziek te komen. Ook dit plaatje zal regelmatig hard door mijn spreekwoordelijke speakers knallen (jawel speakers vind ik echt een te groot woord voor die ondingen die ik heb ). En natuurlijk kan ik ook met kritiek op het album komen, de rappers zijn niet geweldig (en dan heb ik het over de vaste heren; Lord Lhus & Savage Brothers). Daarnaast blijven de Snowgoons heren op dezelfde manier produceren (geen vernieuwing dus) maar ja misschien is juist dat wel de reden dat dit album het bij de liefhebber goed gaat doen.

Ben ik nou een liefhebber? Mjah, zeker bij vlagen. Wel vind ik A Fist in the Thought minder dan haar voorgangers en geniet German Lugers nog altijd mijn voorkeur. Op het album is zeker veel aan te merken maar ik vind het al met al een lekkere, harde plaat.

avatar van MJ_DA_MAN
Sean Price heeft wel een érg groot en uiterst inspannend aandeel op At War .

Wat Rob zegt....
Ik heb dat af en toe nodig van al de rompslomp die deze maatschappij af en toe blootsteld aan mijn personage.....
Vandaar een 4 voor dit album....
Kan ik net als bij de vorige het plaatje aan en rennen of fietsen of andere dingen doen zonder na te denken over de muziek die opstaat

Snowgoons!

avatar van Rhythm & Poetry
En daarom geef ik het maar 3 sterren, het is maar net hoe vaak je zin hebt in dit soort muziek. Daarnaast is er nog gewoon heel veel op A Fist in the Thought aan te merken. Verder vind ik deze minder dan beide voorgangers van Snowgoons.

avatar van MJ_DA_MAN
Natuurlijk niet zo goed als Black Snow (streefde ik ook niet naar) maar wederom genietbaar. Meer hardcore dan we gewend zijn van The Goons, maar dat soort beats heb je ook nodig voor The Bros en Lhus (die sinds kort ook een Savage Brother is). 4* en binnenkort een uitgebreide review voor Hiphopleeft.

Rhythm & Poetry schreef:

Zeker geen Black Snow... Hoop dat Trojan Horse wel weer zo wordt maar toch vind ik de beats wel weer hoog nivo

avatar van MJ_DA_MAN
Eíndelijk is de retail er .

Relax
Veeeeeeel te eentonig... de rappers hebben vervelende stemmen (Savage Brothers) en er word nooit met de beat gespeelt..

Het is te voorspelbaar en eentonig..

avatar van Conway Twitty
Ben benieuwd naar het nummer met Viro, erg goede rapper en op het vorige Snowgoon album had hij de absolute topper.

Rene1979
Viro is gewoon een goede MC.
Ik ga zeker zijn eerste bestellen.

avatar van MJ_DA_MAN
Mwah, de man heeft opzich wel een fijne stem en best leuke teksten maar totaal geen flow (net zo'n flow als Doap Nixon, bijna flow-loos dus).

avatar van Bartje..
Hij haalt het Black Snow niveau helaas niet, maar dit is zeker ook een prima album. Staan aantal harde beats op zoals Pray Hard en Get Down, wat mijn favoriete tracks van dit album dan ook zijn. Wel jammer dat er minder features op staan in vergelijking met Black Snow en German Lugers.

Relax
Ik erger me ook aan het feit dat er altijd gepraat moet worden in het begin...
Zo ook bij #1 bij de intro... "Who are you - Lord Lhus motherfucker!".

Dat is zo irritant gewoon!

avatar van J.M.
Begin nog even met een 3,5 maar vind dit toch altijd wel een fijne stijl van hiphop.

avatar van thomzi50
Check hier mijn interview naar aanleiding van deze plaat.

avatar van Roach
thomzi50 schreef:
Check hier mijn interview naar aanleiding van deze plaat.

Nice read

Rene1979
Heb de cd origineel binnen gekregen... Erg blij mee weer....