The Used - In Love and Death (2004)

Punk
Label: Warner Bros.

1. Take It Away (3:37)
  2. I Caught Fire (3:24)
  3. Let It Bleed (3:10)
  4. All That I've Got (3:58)
  5. Cut Up Angels (3:47)
  6. Listening (2:46)
  7. Yesterday's Feelings (2:48)
  8. Light with a Sharpened Edge (3:30)
  9. Sound Effects and Overdramatics (3:28)
  10. Hard to Say (3:30)
  11. Lunacy Fringe (3:40)
  12. I'm a Fake (4:06)
iets minder dan het vorige album maar nog steets goed:)4,5*

avatar van chansadres
3,5 ster voor deze prima punkrock cd. Hun selftitled album is natuurlijk beter maar deze is prima verteerbaar

"Let's go!!"
Het begint zeer goed, deze plaat, met Take it Away. Ik kende het nummer al eerder, en daarom wou ik deze plaat eens een kans geven. Maar helaas, waar ik veel nummers in die stijl verwachtte, kreeg ik enkel slappe nummers, met per vergissing nog twee goede nummers: Sound Effects and Overdramatics en I'm a Fake.

Erg teleurstellend dus.

bro
Let's Go? .. Bedoel je Get Dooown !! veel te zalige opener, en inderdaad meteen de beste song vanop de cd. en toch vind ik wel heel de cd ongelófelijk lekker klinken ik hou van die stem van die zanger

bro schreef:
Let's Go? .. Bedoel je Get Dooown !! ...

http://www.lyricspider.com, uw beste vriend, de mijne niet

avatar van bennerd
Pure ironie, ik doelde erop dat ik geen krak ben in het horen van teksten, en dat ik er niet veel opzoek

take it away is erg vet, voor de rest stelt het niet veel voor

Sound Effects and Overdramatics en im a fake zijn dan nog wel redelijk...

pyh10
take it away, i caught fire, all that i've got en i'm a fake zijn echte topnummers. let it bleed en listening vindt ik ook hele leuke nummers, en de rest vind ik niet echt veel bijzonder. al met tog wel een leuk album vind ik, alleen vindt ik hun debuut wel stukker beter.

avatar van james_cameron
Het altijd lastige tweede album. Ook hier betekent dat een plaat die minder is dan het debuut. De songs zijn minder pakkend; echte knallers ontbreken. Beste track is wat mij betreft het lekker zware en stevige Sound Effects And Overdramatics, waarvan de titel de lading volledig dekt. Verder is het degelijke amerikaanse rock/ metal dat ten gehore wordt gebracht, niet slecht, maar weinig verrassend.