Wu-Tang Clan - Legend of the Wu-Tang (2004)

Alternatieve titel: Wu-Tang Clan's Greatest Hits

Label: BMG

1. C.R.E.A.M. (4:10)
  2. Method Man[Skunk mix] (3:09)
  3. Protect Ya Neck[Bloody Version] (5:03)
  4. Wu-Tang Clan Ain't Nuthing Ta F' Wit (3:32)
  5. Can It Be All So Simple (4:11)
  6. Shame on a Nigga (2:54)
  7. Da Mystery of Chessboxin' (4:47)
  8. Reunited (5:22)
  9. It's Yourz (4:13)
  10. Triumph(feat.Cappadonna) (5:37)
  11. Gravel Pit (4:13)
  12. Protect Ya Neck (The Jump Off) (3:58)
  13. Sucker M.C.'S (3:44)
  14. Uzi (Pinky Ring) (5:17)
  15. Shaolin Worldwide (4:03)
  16. Diesel (5:32)
Tja de greatest hits
Wu tang is me fav groep zo ongeveer

avatar van Kos
Kos
Mja, weet niet of ik dit wel echt de greatest hits vind .

Ik had sowieso publicity erop gezet maargoed vind toch wel zeer fijne cd

eazyfan
goeie verzamel wel raar dat Rules hier niet bij zat de bonus track op deze vind ik ook wel goed

Who the fuck is 50 cent, die diss tegen hem is Zoww relax Geniaal Een aanrader als je niet van 50 cent houdt

eazyfan
en ook al ben je voor 50 die track is dope.die track en Rules moesten nog op deze staan en dan zou ie top zijn.

eazyfan
Who In The Fuck hoort hier niet erbij, is niet echt van Wu, en die track verveelt serieus na een tijdje, erg matig.

avatar van Niek
Tsja, de greatest hits... Nog best goed in elkaar gezet. Maar bij de Wu-Tang heeft iedereen zijn eigen favorieten. Zo kan ik dus niet bij dat Wu-Tang:7th Chamber er niet opstaat, vind ik namelijk een van sterkste hiphoptracks aller tijden. Natuurlijk is dit wel een vreselijk goede cd, maar ik zet liever gewoon Enter The Wu-Tang op...
Toch heb je met deze cd wel wat zieke klassiekers op 1 cdtje staan zoals Protect Ya Neck, Can It Be All So Simple, Shame On A Nigga, Reunited en Protect Ya Neck (The Jump Off). Ik ga geen waardering geven omdat ik hem niet in me kast heb en ook nooit zal kopen omdat ik simpelweg al deze tracks al op cd heb staan.
Tot slot nog de nummers die er wat mij betreft op hadden moeten staan naast Wu-Tang:7th Chamber:

Older Gods, Hollow Bones, Do Ya Really (Thang Thang), Little Ghetto Boys en Bells Of War

eazyfan
Maar blijft wel een van de beste Greatest Hitsen die ik ken .maar elke GH mist wel zeer goede tracks, kunnen ze er ook niet allemaal op plaatsen .maar daarom zeker niet slecht .

avatar van herbertwest
hou niet van greatest hits cd's maar tja, puur gekeken naar de nummers die er op staan is dit een 4.5. Zag laatst een verzamelaar met ook Brooklyn Zoo, Criminology, 4th Chamber etc erop. Dat is mijn enige verzamelaar die ik een 5 geef

avatar van herbertwest
Hmmm, zie niet dat het een livealbum is en dat heel veel tracks maar 2 minuten duren. Trek mijn woorden weer terug

Dit een live-album?

avatar van Conway Twitty
MJ_DA_MAN schreef:
Dit een live-album?

avatar van MJ_DA_MAN
O dan verwijder ik mijn stem, dacht een gewone GH.

avatar van Conway Twitty
MJ_DA_MAN schreef:
O dan verwijder ik mijn stem, dacht een gewone GH.

Nee sorry ben in de war met Disciples, dat is het live-album, dit is een gewone verzamelaar.

Pff

avatar van mstb
Goede hiphop en zoveel beter als die 50 cent en al de bataclan van tegewoordig. 3.5 sterren

avatar van MJ_DA_MAN
Wat een eer voor de Wu Clan, een vergelijking met 50 .

avatar van mstb
Ik maak gewoon een vergelijking tussen de hiphop die wu tang, De La Soul ondermeer maken en de populaire hiphop van heden. Waar je alleen kan uit ondervinden dat de hiphop van 50 cent en co nougabolle is met wat de Wu tang Clan gepresteerd heeft.

Maarten||
Heerlijke hiphop verzameling met vele hits.. perfect album, 4,5* omdat ik snel was uitgeluisterd om het zo maar te zeggen.

avatar van LapraS
It's Yourz...xD, had liever Clan in the "da" front erop gezien.

avatar van Lukaz
Ik zie ze volgende week live op Dour-festival in Belgie, ik kan echt niet wachten, ik heb dit album niet, maar ken ze wel, op 3 nummers na, Klassiekers op een rijtje heh

avatar van Shinobi
Wel een aardige verzamelaar, al ben ik niet zo een fan van de Wu-Tang sound, moet 'm misschien iets vaker luisteren. Heb 'm eigenlijk alleen gekocht voor Protect Ya Neck en Gravelpit, maar hij kostte ook maar 6 of 7 Euro, dus vandaar.

Ik geef 'm vooralsnog 4 sterren.

SinX
Redelijke greatest hits :S
Rules had er Inderdaad nog opgemoeten

Maarten||
Shinobi schreef:

Ik geef 'm vooralsnog 4 sterren.

Haha ik had hem voor 1 euro . Bij Bart Smit nota bene!

avatar van wouter-d
ga hier niet op stemmen, goeie compilatie maar beetje overbodig voor de wu fans

haveman
Slecht samengestelde verzamelaar.

luijsterburg
Overbodig, gewoon een (rare volgorde variant op) 36 chambers + Triumph en Gravel Pit. De rest van de nummers doen me niet veel.

avatar van Outblasty
haveman schreef:
Slecht samengestelde verzamelaar.

Leg uit, welke nummers moeten hier dan weg en welke erbij? De nieuwere ken ik niet zo goed, maar verder vind ik hem toch wel mooi eruit zien. Mis Bring da ruckus eigenlijk wel. Van de nieuwere albums ken ik nog niet alles (van na Wu-tang forever) dus daar kan ik niks over zeggen.

haveman
Ik vind de verhouding, 7 nummers van Chambers waar er slechts 12 opstaan, en 3 nummers van Forever waar 27 nummers opstaan niet goed. En dan ook nog die 7 nummers achter mekaar.

Daarnaast mis ik I can't go to sleep.