KISS - Sonic Boom (2009)

Label: Roadrunner

1. Modern Day Delilah (3:36)
  2. Russian Roulette (4:32)
  3. Never Enough (3:26)
  4. Yes I Know (Nobody's Perfect) (3:01)
  5. Stand (4:47)
  6. Hot and Cold (3:34)
  7. All for the Glory (3:50)
  8. Danger Us (4:21)
  9. I'm an Animal (3:45)
  10. When Lightning Strikes (3:42)
  11. Say Yeah (4:23)
  12. Deuce * (3:08)
  13. Detroit Rock City * (3:57)
  14. Shout It Out Loud * (2:54)
  15. Hotter Than Hell * (3:10)
  16. Calling Dr. Love * (3:26)
  17. Love Gun * (3:14)
  18. I Was Made for Lovin' You * (4:42)
  19. Heaven's on Fire * (3:24)
  20. Lick It Up * (3:56)
  21. I Love It Loud * (4:09)
  22. Forever * (3:53)
  23. Christine Sixteen * (2:59)
  24. Do You Love Me * (3:39)
  25. Black Diamond * (4:20)
  26. Rock and Roll All Nite * (2:49)
avatar van ricardo
Het debuutalbum, Dynasty, Creatures in the Night, Animalize en Revenge heb ik van de reguliere Kiss albums. Daarnaast heb nog een paar verzamelaars, (gold 2004, cent masters 2, jaren 80 nummers) en live de plaat uit 1975 en Rocks Vegas uit 2016. Denk dat ik daarmee de essentie wel in huis heb van hun op cd. Heb daarnaast nog vele albums op bestand staan die ik niet echt de moeite vind om org aan te schaffen. Deze en Monster ken ik nog niet, nog nooit een noot van gehoord, maar misschien dat ik deze nog eens op cd ga aanschaffen, want deze word overal beter beoordeeld dan hun laatste album. Of zou Monster een betere aanschaf zijn?

Edwynn schreef:
Die drie albums zwak? Welnee.

Hot in the shade was toch niet best

avatar van Edwynn
Vind ik nog steeds een hartstikke leuke plaat.

avatar van vielip
+1 Enige puntje van kritiek dat ik kan bedenken is dat ie 2 of 3 nummers te lang duurt. Maar verder een prima plaatje.