Royce da 5'9" - Street Hop (2009)

Label: One

1. Gun Harmonizing (4:15)

met Crooked I

2. Count for Nothing (3:31)
  3. Soldier (3:43)

met Kid Vishis en Iyana Dean

4. Something 2 Ride 2 (3:49)

met Phonte

5. Dinner Time (3:08)

met Busta Rhymes

6. Far Away (2:54)
  7. The Warriors (5:05)

met Slaughterhouse en Melanie Rutherford

8. A Brief Intermission [Skit] (0:37)
  9. New Money (3:05)
  10. Shake This (4:21)
  11. Gangsta (3:55)

met Trick Trick

12. Mine in Thiz (3:15)

met Mr. Porter

13. Street Hop 2010 (2:47)
  14. Thing for Your Girlfriend (4:26)

met K-Young

19. Hood Love (3:50)

met Bun B en Joell Ortiz

20. I'm Fresh * (2:53)

met Mr. Porter

21. It's All About * (2:41)

met Grafh

22. My Own Planet * (4:02)

met Big Sean

avatar van TheLegacy
Dit kan Royce toch niet menen.. Jezus wat vreselijk afgemixt..
M'n oren doen er gewoon zeer van man,, zelfs youtube heeft betere kwaliteit. Wat een BAGGERZOOI!

avatar van 'State Of Mind'
En ik maar denken wat is er met ''Shake This'' aan de hand xD Ik dacht zal wel webrip zijn ofzo, maar toen hoorde ik ''Dinner Time'' en die klonk wel lekker zuiver, maar ik zie dat ik niet de enige ben

avatar van Plakband
Ik dacht ook dat de slechte geluidskwaliteit kwam doordat het een internetversie, hoopte er eigenlijk op dat het origineel veel beter klonk... maar niet dus?

Dat is wel raar, want die vrijgegeven versie van Shake This, een tijdje terug, klinkt wel gewoon heel goed!

Even afwachten tot het origineel door de bus valt...

avatar van TheLegacy
Aah man, komop dit kan Royce zelf toch ook horen..?! Dit klinkt toch voor geen meter ik heb nou al allemaal grouprips en allemaal kut.. Tis dus echt zo gemixt.. :O

Rene1979
Idd wat hier gezegd wordt. Heb hem dus ook met een halfje verlaagd en dit zal dus ook zeker niet in mijn kast komen. Boutcd

avatar van TheLegacy
Je hebt bij nummers ook vaak oké intro skippen en wachten tot de drums erin knallen. Hier heb je dat dus echt niet door alles klinkt als treble..

avatar van Timo710
Ik heb het album nog niet kunnen luisteren, maar wat is er precies met dit album aan de hand? Heeft royce al gereageerd op de kwestie?

avatar van Game
Als je Gun Harmonizing van de Revival EP hoort, en de versie op dit album, dan vraag je je echt af waar het mis is gegaan.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik wacht eerst op een oordeel van iemand die de plaat origineel heeft, want ik kan me het nogmaals amper voorstellen dat je als prof zoiets op de markt brengt (ook al heeft Royce niks te maken met afmixen).

avatar van He$$el_01
De nummers die op toutube staat zijn wel gewoon goed afgemixt toch?

avatar van TheLegacy
Ik heb de goede versie nu ook en mag ik zeggen dat dit een heerlijk albumpje is!

Update: Nog steeds niet de beste versie,, sommige nummers vallen nog tegen maar het is beter dan die andere

avatar van Game
Crooked I's verse op de 1e track is echt meesterlijk! Ik snap echt niet waarom hij het hier wél op doet en op het Slaughterhouse album niet.

avatar van VanDeGriend
Berichten over downloads verwijderd

avatar van TheLegacy
Tot nu toe 3,5*, als ik een goede versie heb dan ga ik het secuurder luisteren.

avatar van Jacktherapper
Crooked I is straight murderer op Gun Harmonizing.

Jeeeeeej!

No thanks Royce... ik ben zo gelukkig =))) on Twitpic

Echt ontzettend goed getimed ook, precies op de releasedag geleverd vanuit USA!

avatar van TheLegacy
En hoe is hij? Is ie goed gemixt of niet?

Harco
Game schreef:

Hoezo? Deze versie is dik.

EDIT: Of bedoel je het afmixgedeelte? Want daar is niks mis mee op mijn rip.

avatar van Plakband
Nog steeds slecht afgemixt, bass nergens te bekennen.... Why god, whyyy

De rip die we nu hebben is bijna beter dan het origineel, like, wtf?!

Op Twitter klagen meer mensen erover:

*" er is iets mis met mijn cd, geluidskwaliteit. distortion, geen bass... heb jij dat ook? gaat te ver,gedownloade versie was niet zo"
*"laat me ff weten of hij bij jou ook zo kut klinkt, niet om aan te horen man"
*" de cd klinkt heel veel slechter dan de download versie"
*" ja maar het klinkt als een foute persing ofzo man... Wie heb je gemaild?"
*"Royce Da 59's Street Hop origineel binnen. Zelden zo'n slecht afgemixed album gehoord! Het Joe Budden virus heeft zich helaas verspreidt..."

avatar van MJ_DA_MAN
Hele dikke . Nee, een album dat niet eens een goede geluidskwaliteit heeft ga ik niet eens proberen. Jammer, want de snippets gaven me goede hoop. Next!

avatar van Plakband
Ja echt he, dan vraag ik me toch af of hij niet eens de moeite heeft genomen om te luisteren vanaf de cd zelf, of sowieso iemand, mijn broertje van 8 zou zelfs horen dat het slechte kwaliteit is!

avatar van TheLegacy
Zo mooi 0,5* puur door het slechte afmixen. Het gaat om het product dat op de markt gebracht wordt en dat is waardeloos. Dit kunnen ze de fans niet maken, Royce heeft het mooi verkloot.

PS: Zonde want ik vond het een heerlijk album, toen ik die webrip luisterde.

avatar van VanDeGriend
Downloadlink en reactie verwijderd

Harco schreef:

Hoezo? Deze versie is dik.

EDIT: Of bedoel je het afmixgedeelte? Want daar is niks mis mee op mijn rip.

Ja, ik had het over het afmixen. Maar ik had ook de slechte de rip te pakken, nu niet meer. Gun Harmonizing is het beste nummer van de plaat.

Ik snap ook niet waarom iedereen aan het zeiken is over de kwaliteit... De goede versie is nu gewoon uit, toch?

avatar van Game
Ik heb begrepen dat de kwaliteit op de CD bizar slecht is. Dan snap ik weer niet hoe die goede versie dan op het internet komt

Anyway, dikke fail. Maar Royce kan er niks aan doen.

avatar van Timo710
90% van de kopers koopt de cd waarschijnlijk uit principe en heeft de goede versie allang binnengehaald.

avatar van TheLegacy
Sorry hoor maar ik koop een cd niet uit principe..
Ik koop het toch echt voordat wat erop staat, niet dat ik er anders niet aan kan komen ofzo. Maar ik wacht toch altijd met downloaden als ik de cd besteld heb. Anyways.. het blijft klote en gewoon zielig..

avatar van TheLegacy
Toch maar teruggezet naar 3,5 maar voor mij geen kans meer om te groeien..

avatar van Timo710
Net geluisterd, dit is niet wat ik van RD59 verwachtte.

Ben ik het of heeft deze plaat een bijzonder hoog 50cent gehalte?

avatar van Jurrien
Is er een versie te vinden die goed afgemixt is?