OneRepublic - Waking Up (2009)

Label: Mosley

1. Made for You (4:18)
  2. All the Right Moves (3:58)
  3. Secrets (3:45)
  4. Everybody Loves Me (3:34)
  5. Missing Persons 1 & 2 (4:59)
  6. Good Life (4:13)
  7. All This Time (4:03)
  8. Fear (3:48)
  9. Waking Up (6:09)
  10. Marchin On (4:13)
  11. Lullaby (4:38)
  12. Passenger * (4:00)
  13. It's a Shame * (4:51)
  14. Trap Door * (3:54)
  15. Sucker Punch * (4:26)
avatar van james_cameron
Tegenvaller na het best aardige debuut. De eerste paar songs zijn leuk, maar na track vijf wordt het allemaal erg zeurderig en flauw. Geen enkel nummer springt er echt in positieve zin uit.

avatar van tbouwh
Goede plaat weer van OneRepublic, en net een tikkie beter dan hun debuut.

Made For You is een leuke opstap naar All the Right Moves, Tedder´ś grootste hit en het beste nummer van het album. In Made For You zijn al elementen van dit nummer opgenomen, wat het interessant maakt om op het album naar te luisteren. Beethoven inspireerde het mysterieuze Secrets, waarna de plaat vervolgt met het catchy ´Everybody Loves Me´. Met Missing Persons 1&2 heb ik vrij weinig, een beetje een vreemde eend in de bijt. Good Life is dan weer een heerlijk optimistisch, zomers nummer. Fear en met name All this Time zijn redelijke nummers, die echter iets aan inhoud missen waardoor ze echt goed zijn. Na het zeer mooie pianoeinde van Waking Up volgt Marchin On, naar mijn mening een van de lekkerste nummers van het album.
Lullaby is een mooie, rustige afsluiter.
OneRepublic is erin geslaagd een prima popalbum af te leveren met enkele hits, aangevuld met rustigere nummers, prima rock en enkele fijne meezingers. 4*