Golden Earring - Naked II (1998)

Label: CNR

1. Who Do You Love (3:23)
  2. Buddy Joe (2:22)
  3. She Flies on Strange Wings (6:11)
  4. Quiet Eyes (3:57)
  5. Going to the Run (3:55)
  6. Bombay (3:42)
  7. Burning Stuntman (4:12)
  8. Mood Indigo (4:15)
  9. Where Will I Be (4:07)
  10. This Wheel's on Fire (3:16)
  11. Johnny Make Believe (4:41)
  12. When the Lady Smiles (5:21)
  13. The Devil Made Me Do It (7:17)
avatar van Ronald5150
Ook deze tweede akoestische plaat in de "Naked" serie is weer heel fijn. Productietechnisch klinkt hij zelfs wat beter dan de eerste. Wel vind ik de keuze van de songs op "Naked II" wat minder dan op "The Naked Truth". Op "Naked II" staan mijn inziens de wat meer mainstream rocknummers, met uitzondering van "She Flies on Strange Wings" misschien. "The Naked Truth" klinkt wat spannender en donkerder naar mijn smaak in vergelijking met "Naked II". Desalniettemin is "Naked II" gewoon een prima album en een bevestiging van de kwaliteiten van Golden Earring is een akoestische setting.

avatar van Frans van Laarhoven
Na alle top songs op the complete naked truth gewoon nog maar een blik open trekken zonder aan kwaliteit in te boeken.