Destine - Lightspeed (2010)

Pop / Punk
Label: Sony

1. In Your Arms (3:24)
  2. Everything in Me (2:37)
  3. Burn (3:06)
  4. Stars (3:07)
  5. Where Are You Now (2:53)
  6. Spiders (3:40)
  7. Forget About Me (3:12)
  8. Wake Me (3:45)
  9. Sinking Sand (2:58)
  10. Am I So Blind (3:32)
  11. California Summer (3:56)
  12. In the End (5:39)
  13. Down * (3:19)
avatar van james_cameron
Hmmm, ik vind de term 'powerpop' juist de lading wel dekken. Omdat alle songs erg op elkaar lijken is het geen aanrader om het hele album achter elkaar te beluisteren, maar af en toe een liedje ervan opzetten is geen straf. Glad en gelikt in elkaar gezet zodat alle songs in feite singlekandidaten zijn. Niet slecht, maar ook niet bijzonder.

@ Hunter

Destine moet juist concureren met Fall Out Boy, Paramore en Simple Plan. Ik vind dit DEBUT album erg sterk en tot in tegenstelling tot bijna alle anderen vind ik de nummers niet zo erg op elkaar lijken en Het is geen punk en pop, het is punk en ROCK