Earth & Fire - Rock Sensation (1975)

Label: Karussell

1. Memories (3:20)
  2. Maybe Tomorrow, Maybe Tonight (3:11)
  3. Theme from Atlantis (1:48)
  4. From the End Till the Beginning (4:29)
  5. Carnival of Animals (2:40)
  6. Song of the Marching Children (A. Theme of the Marching Children ; B. Opening of the Seal ; C. Childhood ; D. Affliction ; E. Damnation ; F. Purification ; G. the March) (18:21)
avatar van musician
Wat een rare compilatie, uit 1972. Een jaar dat er inderdaad geen Earth & fire cd verscheen, wel de hitsingle Memories.

Dus waarschijnlijk gedacht: laten we wat oude nummers daaromheen groeperen, je weet maar nooit.

Typisch dat Maybe tomorrow, maybe tonight er overigens ook op staat, als dit album is verschenen in 1972. Deze klassieke single verscheen in maart 1973 en maakte deel uit van het album Atlantis van hetzelfde jaar....

avatar van bikkel2
Gebeurde wel meer in die periode . Gewoon om de aandacht vast te houden meende men een compilatie uit te brengen, wat gezien de tracklist eigenlijk noch kant noch wal raakt .

Een paar ( goed verkochte ) singles , en wat albumtracks , waarvan het laatste , hoe fraai dan ook , wel een heel verdwaalde indruk maakt .

avatar van Premonition
Volgens mij is dit een fout. Uit 1975 is deze verzamellp. Dat dekt de lading beter lijkt me. Deze vermelding op Discogs, die waarschijnlijk gebruikt is voor de vermelding op MM is onjuist.
Moderators, doe uw werk!

avatar van musician
Prachtig speurwerk Ik dien een wijzigingsverzoek in!