Casartelli schreef:En bedankt... uhm... volgens mij zit de thematiek van alle nummers over de hoes verspreid. Dus eh... we hebben een Coastline... en die man in het rode gewaad met vossenkop (door Peter Gabriel ook live uitgebeeld) is een personage uit Supper's Ready. Watcher of the skies, Horizons, naja, need I say more...
Anyway... ik ben erg slecht in artwork, een echte Genesis liefhebber moet mijn huiswerk nog maar eens overdoen.
En daar is die "echte Genesis liefhebber" dan
Het personage met de vossekop en de rode jurk is geen personage uit Supper's Ready maar puur een figuur geïnspireerd op de titel van het album. Gabriel droeg dit kostuum tijdens shows ook niet tijdens Supper's Ready maar tijdens The Musical Box, in elk geval gedurende de Foxtrot tour. Tijdens latere tours verruilde hij voor dit nummer het vossenkostuum voor het bekende masker van "The Old Man". Gabriel droeg tijdens Supper's Ready dus diverse kostuums en gadgets (onder meer flower head, crown of thorns, de "kubus" van Magog) maar niet het vossenkostuum.
Joy schreef:
kocht plaat, draaide kant b, en dacht, sjee, die lijkt wel erg veel op kant a
nog maar eens draaien, lijkt? sjee, kant a is 2 keer geperst, foutje dus
kocht iets later de lp met naar ik dacht, de goede kant b
plaat zag er goed uit en heb dus niet geluisterd voordat ik um kocht
bleek ook die plaat 2 x kant a
en ik dacht,hoe groot is statistisch gezien de kans dat je 2 maal een plaat koop die alletwee fout geperst zijn
Er bestaat inderdaad een grote oplage van dit album met twee keer kant 1. Ik heb wel meerdere verhalen van mensen gehoord die deze mispersing in handen hadden gekregen.
Verder wilde ik nog even kwijt dat Foxtrot één van mijn favoriete Genesis albums is en dat ik vind dat het briljante Get ‘em out by Friday en het wonderschone Horizons (Hackett's interpretatie van Bach) hier veel te weinig aandacht krijgen.