Robbie Williams - Sing When You're Winning (2000)

Label: EMI

1. Let Love Be Your Energy (4:59)
  2. Better Man (3:22)
  3. Rock DJ (4:18)
  4. Supreme (4:18)
  5. Kids (4:46)

met Kylie Minogue

6. If It's Hurting You (4:10)
  7. Singing for the Lonely (4:31)
  8. Love Calling Earth (4:05)
  9. Knutsford City Limits (4:45)
  10. Forever Texas (3:37)
  11. By All Means Necessary (4:45)
  12. The Road to Mandalay (3:57)
  13. Ser Mejor * (4:02)
  14. Suprême * (4:22)
  15. Often [Live in Manchester] * (3:57)
Leuk boekje bij de CD!

PartyMarty schreef:

Leuk boekje bij de CD!

Hieruit blijkt ook maar weer dat het een bravoure-mannetje is.
Misschien dat ik daarom toch wel een zwak voor hem heb: hij neemt zichzelf niet al te serieus. Echt hoogstaande muziek is het niet, maar het vermaakt me meestal uitstekend. En in dat genre zit je bij Robbie wel goed vind ik.
En dat boekje is gewoon grappig.

Bravoure heeft ie zeker, al vind ik het na dit album net effe wat minder allemaal. Het concert vorig jaar was nog top, maar daarna is er een soort Robbie-moeheid ontstaan, met uitzondering van zijn oude platen dan.

ik vond escapology eigenlijk een heel goed album! Samen met Life thru a lens denk ik de beste albums die hij heeft gemaakt

avatar van Ziggy007
drijntje schreef:

Nee man Life Thru A Lens vind ik juist een erg middelmatig popalbum. Allemaal net-niet nummers. Niet slecht, niet goed. Dat zijn in principe al zijn albums, behalve dit album (en Escapology). Ik blijft dit nog altijd een goed album vinden, zonder dat ik de neiging heb hoger dan 4* te geven. Nummers als Supreme en Road To Mandaly mogen er wezen.

Ik vind het trouwens vaak leuker om een concert van hem te kijken op (M)TV dan dat ik een album opzet. Ik zou dus meer houden van zijn best-of, maar dat is het niet echt volgens mij Zijn shows hebben altijd wel een relaxte sfeer en zijn nummers zijn natuurlijk ook geen kattepis. Voor ik het weet zit ik zo een uur te kijken, maarja wat is een uur nu? Trouwens ook maar 1,2x per jaar ofzo.

avatar van Carow
Lekkere cd tijdens het huiswerk maken... is heel relaxt!

avatar van Nicolage Rico
Eigenlijk maakt Robbie zeikmuziek, met af en toe een leuk/mooi liedje, zoals op deze cd "Let love be your energie". Verder vind ik "Rock Dj" één van de irritantste liedjes die ik ken, met overigens wel een geinige clip.

2,5 ster.

avatar van Nicolage Rico
Verder is "the road to Madalay" een mooi liedje! Je zou zeggen een beetje "on-williams-achtig", maar aan de andere kant; hij zingt van alles.

Natuurlijk kan Robbie Williams mooi zingen.
Maar de credits voor eigenlijk al zijn albums gaan naar
de producer 'Guy Chambers'. Die is ECHT muzikaal
en heeft alles gemaakt voor Robbie Williams.

avatar van avdj
Mooi gezegd Music4Ever!

avatar van Pinsnider
...Maar dan wel onder het motto: "Beter goed gejat, dan slecht bedacht". Ik vind dat de credits wel degelijk voor het grooste deel op de heer Williams van betrekking zijn, omdat hij het vermogen heeft om de voor het grootste deel toch middelmatige composities op een geweldige manier aan de man te brengen. Ik denk dat dezelfde liedjes ongemerkt voorbij waren gegaan als ze door iemand anders werden gezongen.
De plaat had ik trouwens alleen al gekocht vanwege het geeeeniale fotowerk. Humor!!

Idd super grappig fotowerk, dat boekje.

hahha wat een lagge boekje zeg
kep de cd vandaag gekocht echt mooi

avatar van sinterklaas
Clip van Rock dj is echt schokkend!!!!!!

avatar van Wib0__
Best goed album van Robbie.

Kids, Let Love Be Your Energy, Rock DJ, Supreme en The Road to Mandalay blijven mooi..

EVANSHEWSON
Hele sterke popplaat is dit, met leuke songs, veel afwisseling en met bezieling gebracht. Dit plaatje maakt me altijd blij.
Haast iedere track is een topper; Aanrader hoor!

****

avatar van kaztor
Rock DJ = een van de allerbeste singles van de afgelopen 10 jaar!

Een uur na vertrek 'heb je ook wat anders dan Robbie??, Hoezo jij hebt de cd's.. uhh nee' Tja daar zit je dan 2 weken in de middle of nowhere met alleen deze cd. Na dertig keer op repeat ben ik hem toch erg gaan waarderen

avatar van Reijersen
Bijzonder catchy album boordevol ijzersterke popliedjes. Samen met Escapology het beste wat Robbie gemaakt heeft. Zit veel kwaliteit in deze plaat. Luister deze nog het meest van hem.

avatar van LucM
Beste album van Robbie Williams. Degelijke en volwassen popsongs als "Rock DJ", "Supreme" en vooral "The Road to Mandalay" (zijn beste song volgens mij samen met "Angels"), hier staat geen enkel skipnummer op. Nadien ging het langzaam maar zeker bergafwaarts.

Dit vind ik zijn beste album. Heel veel degelijke pop, hier en daar zelfs geweldige popsongs, zoals Rock DJ en Supreme. Zet deze nog regelmatig op.

avatar van James Douglas
Zomersplaatje, zal het laadje de komende weken wellicht nog vinden want het geeft een goede boost in de zon. Integenstelling tot 'Escapology' zit ik deze plaat wel in één zucht uit.

Ik kan mij nog heugen dat ik dit album bij de Harrods in London heb gehaald. Het album was al een hele tijd uit, maar door die singles die hij had uitgebracht dacht ik na om hem te kopen. Toen ik hem in Harrods zag liggen moest ik hem gewoon hebben.

Ik heb het album inmiddels 4000 keer beluisterd en ik merk verschillen met het late werk van Robbie Williams en het eerdere werk. Ik zie op dit album de teksten van Guy Chambers heel erg naar voren komen. Het zijn simpele teksten, maar Robbie Williams zingt deze met veel gevoel. Ik vind Supreme de beste track vanwege de beat en de sterke tekst. Het stukje rap in het nummer sprak mij ook wel aan.

Deze plaat is geen topper, maar het is een goed, maar simpel album om lekker naar te luisteren op een zondag.

avatar van Dutchi
supreme, let love be your energy!

avatar van lauradance
Supreme en Rock dj krijgen van mij een punt, de rest van het album kan me niet bekoren.

de enige leuke cd van Robbie.

avatar van Madjack71
Dit album van Robbie Williams vind ik best wel goed in elkaar steken. Samen met zijn maatje van destijds Guy Chambers, scoorde hij hit naar hit. Daarna heeft hij zijn succes formule veranderd, waardoor ook voor mij ook wat van de kwaliteit verloren ging.
Maar hier kan ik nog goed naar luisteren. Let Love Be Your Energy vind ik een tof nummer en de titel is ook steevast mijn welkomsttekst op mijn mobiele fone.
Daarnaast zijn Supreme, Kids, het wat kapot gedraaide Rock DJ en The Road to MAndalay prima nummers.

avatar van James Douglas
Daar tussen, dus vanaf track 6 tot aan de afsluiter,komen er ook geen onaardige liedjes voorbij. Luchtige popmuziek met een Brits karakter. Met name gekenmerkt in de bij vlagen grappige teksten.

avatar van Shelter
Ik vind Rock DJ echt een gaar nummer...dat refrein is zo played out, hoe vaak willen muzikanten dat nog gebruiken.
Zelfde als met " you know it is true, I love you", dat soort teksten als je dat gebruikt neem je jezelf toch niet meer serieus.

Better man is best een leuk nummer, Kids slap maar niet onwijs slecht, Singing for the lonely mwah. Love calling earth getver, Road to mandalay is best creatief voor dit album. Nee ik vind het veelal slappe hap met hier en daar nog een gaat-wel nummer.

avatar van lennon
Het laatste RW album wat mij nog echt heeft kunnen boeien.

De hoes en het boekje vind ik echt geniaal, maar het draait ook om de muziek. Leuk, niks nieuws, maar wel aanstekelijke songs.

Zoals ik al eerder heb genoemd.. de muziek is niet lang houdbaar, want na een album eerst helemaal stuk te draaien, beland ie erna in de cd kast om vervolgens nooit meer gedraaid te worden