Black Milk - Album of the Year (2010)

Label: Fat Beats

1. 365 (4:04)
  2. Welcome (Gotta Go) (3:58)
  3. Keep Going (4:35)
  4. Oh Girl (3:26)

met AB

5. Deadly Medley (3:42)

met eLZhi en Royce da 5'9"

6. Distortion (6:15)

met Melanie Rutherford

7. Over Again (3:36)

met Monica Blaire

8. Round of Applause (5:27)
  9. Black and Brown (5:22)

met Danny Brown

10. Warning (Keep Bouncing) (3:27)
  11. Gospel Psychedelic Rock (3:19)
  12. Closed Chapter (7:15)

met Mr. Porter

Gewaagde titel, maar Black Milk moet in staat zijn om het - op hiphopgebied - waar te maken. In de gastartiesten heb ik echter niet allemaal evenveel vertrouwen. Ik mis Guilty Simpson, Sean Price en Pharaoh Monche...
Track met Royce en Elzhi zal wel hard worden!

Deadly Medley met Royce Da 5'9" en Elzhi

Relax
Ziet er niet bepaald aantrekkelijk uit, lijkt me redelijk saai aangezien ik Black Milk maar een lastige rapper vind kwa stem.

avatar van nega
Ik vind zijn stem juist erg goed. Qua flow zit het ook best goed bij hem.

avatar van Timo710
Helaas uitgesteld tot 14 september .

avatar van Timo710
Black Milk lekt tracks uit die het album niet gehaald hebben. Deze tracks kan je luisteren op Black Milk - blackmilk.bandcamp.com

avatar van Shelter
Wel benieuwd naar deze. Black Milk klinkt op het eerste gezicht vrij saai en eentonig maar op een of andere manier groeien die nummers stnadaard altijd. Ik mis inderdaad ook Guilty Simpson, de combinatie GS Blackmilk vind ik altijd dope.

avatar van Flipm0de
Vorige twee albums waren heel dope! Zeker productioneel.

Tronic zie ik misschien zelfs als een kleine newschool classic...
Al kan Black nog wel beter worden op de mic.

Dus kan niet wachten op dit album!

En als How Dare You het album al niet haalt, ben ik benieuwd wat voor niveau we dan kunnen verwachten

avatar van MJ_DA_MAN
How Dare You is een, tot voor kort, unreleased track die Popular Demand of Tronic niet heeft gehaald.

avatar van The SS
die track met danny brown lijkt me ook wel hard

avatar van Shelter
wat houdt die 365 in?

Welcome (Gotta Go) is nu hier te luisteren

De eerste daadwerkelijk track die lekt... En ik kan nu helemaal niet meer wachten dit klinkt echt vet.

Improvision
Er is ook al een clip van Deadly Medley, had ik al gepost in het video's-topic.

Rene1979
Deadly Medley is geniaal. Hoor Royce spitten over wederom een prima BM beat!

avatar van Timo710
Deadly Medley is een van de beste tracks/video's in hip-hop ooit.

Fuck Villa Manifesto, Album of the Year!

Timo710 schreef:
Fuck Villa Manifesto, Album of the Year!

Kerk!

avatar van Conway Twitty
Timo710 schreef:
Deadly Medley is een van de beste tracks/video's in hip-hop ooit.

Vooral het stuk dat die jongen voor een Mercedes staat is erg vernieuwend.

Rene1979
We gaan een track niet beoordelen op een videoclip toch?
Het gaat toch om de muziek en raps... De clip is wat afgezaagd. Maar lekker belangrijk

avatar van pascal83
Deadly Medley klinkt goed, maar op de een of andere manier kijk ik toch veel meer uit naar het Random Axe project. BM moet zelf niet te veel rappen.

Rene1979
Keep going vind ik een iets mindere tracks... Waar Welcome en Dead Medley wel geniaal zijn is die dus iets minder... Maar dat kan nog wel.. Alleen dan zal hij bij mij het stempel album van het jaar niet halen... Hoop wel echt op een top tien notering...

avatar van thgryda
Bwa als de rest van de tracks als welcome klinken dan weet ik dat toch niet zo. Voorlopig vond ik Shad en The roots het beste. Maar het kan nog beter volgens mij...

avatar van The SS
vind deze nieuwe cover een stuk lelijker

avatar van pascal83
Voor Amerikaanse begrippen is dit best een redelijke cover.

Amerikaanse begrippen?

avatar van Timo710
In de nederhop worden niet zo veel lelijke covers gemaakt, als we ramp records en DJAX eventjes negeren.

Rene1979
Hmmm ok... Ik vind deze hoes absoluut niet verkeerd.

Timo710 schreef:
In Nederland worden ook minder albums gemaakt en krijgen bagger-artiesten (die vaak direct leiden tot lelijke covers) minder snel een contract i.t.t. in USA. In verhouding zal het allemaal wel meevallen, ik denk zelfs dat de mooiste uit Amerika komen.