The Pretty Reckless - Light Me Up (2010)

Label: Interscope

1. My Medicine (3:14)
  2. Since You're Gone (2:42)
  3. Make Me Wanna Die (3:56)
  4. Light Me Up (3:28)
  5. Just Tonight (2:48)
  6. Miss Nothing (3:14)
  7. Goin' Down (3:36)
  8. Nothing Left to Lose (4:12)
  9. Factory Girl (3:31)
  10. You (3:32)
  11. Zombie * (3:10)
  12. Make Me Wanna Die (Accoustic) * (3:34)
  13. Far from Never * (3:37)
avatar van Killeraapje
Heb de cd inmiddels meerdere malen beluisterd. Het is op zich een prima debuut maar het niveau wat Taylor Momson live heeft, haalt ze op de plaat niet. Daarvoor is het allemaal net wat te glad.

De nummers zijn stuk voor stuk echter prima. Vooral Going Down, Just Tonight, My Medicine, Since you're gone, Factory Girl, Miss Nothing en ook de ballads zijn uitstekend. Enig nadeel is dat de mooie Taylor zich wel erg aan een radiovriendelijk stramien wil houden. Als het live echt los gaat is het vele malen beter dan op de plaat maar de potentie voor de toekomst is er zeker!

Ben benieuwd waar dat heen gaat.

avatar van AC-dW
Ik vond dit altijd een geweldig album, nogsteeds luister ik er graag naar, maar hun nieuwe album Going to hell vind ik nog zoooo veel leuker!! Geweldige band!