Akon - Trouble (2004)

R&B / Hip-Hop
Label: Universal

1. Locked Up (3:56)
  2. Trouble Nobody (3:22)
  3. Bananza (Belly Dancer) (4:00)
  4. Gangsta (4:16)

met Daddy T, Picklehead en Devyne

5. Ghetto (3:55)
  6. Pot of Gold (3:36)
  7. Show Out (3:25)
  8. Lonely (3:56)
  9. When the Time's Right (3:44)
  10. Journey (4:18)
  11. Don't Let Up (4:03)
  12. I Won't * (3:16)
  13. Locked Up [Remix] * (3:50)

met Styles P

14. Locked Up [Remix] * (3:42)

met Azad

15. Gunshot * (2:56)
  16. Locked Up [Remix] * (3:48)

met Styles P en Taz

17. Locked Up [Remix] * (4:24)

met Booba

18. Kill the Dance (Got Something for Ya) * (2:58)

met Kardinal Offishall

19. A.T.L. to L.A. to N.Y.C. * (3:17)

met G-Unit en The Game

20. Pot of Gold [Remix] * (3:52)
  21. Show Out [Remix] * (3:12)

met Dru Hill

22. Ghetto [Remix] * (3:57)

met Ali B en Yes-R

23. Easy Road * (3:22)
  24. Bananza (Belly Dancer) [Remix] * (3:28)

met Kardinal Offishall

25. Senegal * (2:53)
  26. P-Money - Keep on Callin' * (3:34)

met Akon

27. Sean Biggs - Never Gonna Get It * (3:37)

met Akon

28. Miri Ben-Ari - Miss Melody * (3:50)

met Akon

29. The Beatnuts - Find Us (In the Back of the Club) * (3:15)

met Akon

30. Baby Bash - Baby, I'm Back * (3:48)

met Akon

31. Grady Babyz - Yey * (4:32)

avatar van musicfriek
Relax schreef:
kut album en saai, weten jullie wel eens wat goed is

Sterk statement zeg.

Relax
Simpel. kijk die gemiddelde hoe hoog, is toch niet normaal, ik vind Eminem - Encore nog beter.

Lost Highway
De nummertjes die ik ken vind ik (in tegenstelling tot de meeste r&b) best nog te verdragen. Al denk ik niet dat we nog veel van deze man zullen horen.

Thomaz
Ik vind dit een heel goeie cd, normaal hou ik niet van R&B maar dit is toch een uitzondering. De beste tracks vind ik Journey, Trouble Nobody, Locked Up, ... .

We gaan wel nog van hem horen want hij is ondertussen al bezig met een nieuw album waarvan de single Gangsta Bop al te downloaden is.

5* voor één van de weinige R&B albums die ik goed vind.

ik vind dit lekkere cd om naar te luisteren als ik niks te doen heb

Super vet album!! Heb meer albums van m en een hele zooi losse nummers, echt lekkere stem heeft die gozer.
Gewoon hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirlijk om naar te luisteren

Mierelier schreef:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirlijk8)

hirlijk? bedoelde je niet hinderlijk

Relax
Ik heb het probleem steeds dat ik dit album na 4 nummers alweer afzet...

avatar van thomzi50
Was Locked Up nou oorspronkelijk met C-Murder of Styles P opgenomen?

thomzi50 schreef:
Was Locked Up nou oorspronkelijk met C-Murder of Styles P opgenomen?

Volgens mij met Styles P?!
Overigens 4*, Locked Up is het best.

zeker een goed album dikke 5

Gaap!!! Vind Akon hier nie sterk. Alleen locked up en bananza zijn wel lekker

Locked up en Ghetto maken dit album zo mooi. Locked up is een van de gevoeligste liedjes die mij echt raakt en Akon rapt/zingt het op de perfecte manier met een perfecte flow wat mij betreft. Voor de rest zitten er een paar minder goede nummers tussen, maar #1, #5 en ook #14 maken het gewoon!

rja
Top albumpje!

Social_Mask
Trouble Nobody, Locked Up, Ghetto en Gunshot vond ik alleen goed. Nu luister ik dit album, en naar akon, niet meer. Maar is toch nog wel goed voor 3*. En damn wat is Lonely tog een kut nr.

Gaap!!! Vind Akon hier nie sterk. Alleen locked up en bananza zijn wel lekker

Dan waarom staat ie in je top-10...

Akonner
Zie voor de verklaring daarvan naar mijn reactie op het album van Young Buck waar ik me al verontschuldig dat ik geen top 10 kan maken als het om albums gaat. (laatste album wat ik geluisterd heb is van Mental Theo

Akonner
En voor mijn onnavolgbaarheid check je mijn reacties op The documentary van The Game

top 10 aangepast

top 10 aangepast

Ben blij om te zien dat je MATW en met name Thug Life - Volume 1 in je top 10 hebt staan. Maar je hebt er nog niet op gestemd. Ik zou graag willen weten hoe je over die albums denkt.

Akonner
MATW zijn geweldige teksten (ook al moet ik vaak op sites naar de vertaling kijken) Maar als je eenmaal weet waar ze over gaan dan is het egt geweldig. Op dit album vind ik de beats wel wa minder. En Thug Life - Volume 1 heeft gewoon alles goede beats en vooral goede raps van pac zelf. Str8 ballin tog wel mijn favoriete track.

Akonner
Hij had dit album beter locked up kunnen noemen, als je 3 keer het zelfde nummer (alleen dan net even wat anders) er op zet, vancreativiteit geen sprake en eentonige nummers. Dit is eigenlijk te triest voor woorden, snap niet dat ik deze muziek ooit leuk gevonden heb. Dit komt niet verder dan 1*.

Je bedoelt vorige week.

In ieder geval, voortschrijdend inzicht, chapeau dus.

sxesven schreef:

Je bedoelt vorige week.

In ieder geval, voortschrijdend inzicht, chapeau dus.

Die laatste zin even in begrijpelijk nederlands en niet in universiteit taal graag...

sxesven
"Vooral doorgaan". Barry Stevens dichter bij huis?

Barry Stevens?

sxesven
Ik wil maar zeggen dat het niet langer kunnen aanhoren van Akon een positieve stap in je muzikale ontwikkeling is. Fin.

Akonner schreef:

Hehehe, eindelijk heb je het dan door. 1* vind ik wel erg laag(gaf zelf 3*), maar toch blij om te zien dat je Akon nu slecht vind.
Alleen nu je naam nog... .

Social_Mask schreef:

Alleen nu je naam nog... .

Mag ik helaas niet veranderen...

1* is wel wat overdreven

Akonner schreef:

Mag ik helaas niet veranderen...

1* is wel wat overdreven

Verhoog het zou ik zeggen.

(Of bedoel je dat 1* overdreven hoog is... )