Ciara - Goodies (2004)

3. Thug Style (4:26)
  4. Hotline (3:24)
  5. Oh (4:16)

met Ludacris

6. Pick Up the Phone (3:49)
  7. Lookin' at You (3:25)
  8. Ooh Baby (3:37)
  9. Next to You (3:13)

met R. Kelly

10. And I (3:54)
  11. Other Chicks (4:22)
  12. The Title (4:22)
  13. Goodies [Remix] (4:22)

met T.I. en Jazze Pha

14. Crazy * (3:52)
Best wel een saai CD eigenlijk. Heel veel rustige nummers. Ze zijn wel verslavend maar zeer irritand. Eigenlijk zijn alleen Goodies, 1 2 Step en Oh leuk.

Music
GetUp the dancefloor staat die er niet op:S he.!!

avatar van pascal83
Oh is wel een erg stoer nummer

Ik had heel veel van het album verwacht doordat ik 'Goodies' en 'Oh' heel erg lauw vond, maar het album valt voor mij vies tegen. Ik vind alleen de eerder genoemde nummers leuk en voor de rest houd het op.

avatar van miak
goodies en 1, 2 step zijn leuk... maar de rest... ik weet het niet hoor...

ik vind het wel een goed album, ooh baby, hotline en oh zijn wel relax

Music
Thug Style

Dees is echt een super-album, alleen And I en Other Chicks zijn niet echt heel goe...

avatar van miak
Het is een leuk album, maar niet over de top. Eigenlijk zijn de 2 singles, Goodies en 1, 2 Step en Hotline de enige uptempo liedjes. Dit vind ik wel jammer, want de rest vind ik een beetje zwijmelmuziek. Het zijn wel mooie liedjes maar niet echt apart. Als ze een album zou maken met meer uptempo liedjes, zal ik dat hoger beoordelen. Maar op dit moment hu ik het op 3,5 ster.

Gewoon mooi album, gemiddeld.
De mooiste liedjes vind ik : Goodies, 1,2 step, Oh, Hotline en Oohh Baby.

Crazy staat er bij mij niet op hoor.

eazyfan
nouja dit album is zielig met zielige raps.0.5 geefk ik niet want dat is zielig maar een 1 is goed voor dit crap-album.

avatar van jowietje
Het is juist een mooi album

avatar van MJ_DA_MAN
Ciara meisje, er zijn al 100 types die hetzelfde zijn dan jij. Dit album levert 0 bijdrage aan de muziekwereld.

MJ_DA_MAN schreef:

ow en daarom kwam ze vast meteen op nummer 1 binnen ze levert zeker wel iets dat jij dat niet hoort

Ja Axel F kwam tog ook op 1 binnen... nu jij weer

avatar van jowietje
Die heeft dus blijkbaar ook iets in de wereld van muziek te brengen, een nieuwe soort iritante muziek

jowietje schreef:

op zich hoeft dat niks te zeggen. Veel van de muziek dat goed verkoopt is muzikaal niet van hoog niveau.

Maar als ik naar deze cd luister moet ik wel zeggen dat ik in Ciara de nieuwe Aaliyah zie. Qua stijl, uiterlijk, mogelijkheden alles. En dat is toch zeker een compliment.

Reijersen schreef:

Qua niveau moet ik je gelijk geven, maar als je op 1 nieuw binnenkomt heb je toch blijkbaar wel iets in de muziekwereld te brengen.

Ciara moet alleen wel nog even goed doorwerken wil ze in de schaduw staan van Aaliyah, maar ze is inderdaad al goed opweg vooral haar nieuwe nummer So what met Field Mob is weer een toppertje!

avatar van MJ_DA_MAN
Zo goed was Aaliyah ook weer niet. TLC was beter naar mijn mening. ''Maar in deze tijd'' zeg ik ook. In deze tijd zijn er zoveel meidjes als Ciara. Maarja mijn motto is ook ''vroeger was alles beter''. En wat je zegt over dat veel van de muziek dat goed verkoopt muzikaal niet van hoog niveau is klopt helemaal als je ziet dat zelfs Lange Frans En Baas B op 1 stonden

MJ_DA_MAN schreef:

Aaliyah was een multi-talent, maar inderdaad in haar tijd vernieuwend. Ciara is daarentegen een geval van 13 in een dozijn. I Totally Agree with you. Maar toch heeft Ciara iets speciaals, noemen ze dat niet de X-factor? Dat hebben de andere 12 in dat dozijn(bv. Christian Millian) niet.

Reijersen schreef:

Christina Milian is ook wel wee rop haar manier goed maar ze brengt van elk album maar 2 nummers even uit en dan komt ze maar weer met een nieuw album dat vind ik wel weer slecht, dan kom je te gemakkelijk aan geld.

jowietje schreef:

Nou is het geval van 13 in een dozijn artiesten HELAAS nu teveel van toepassing op de R&B. Christina M brengt naar mijn mening niks vernieuwends. Wel leuk om naar te kijken, maar daar gaat het in de muziek niet om. Live vond ik het niet zoveel voorstellen (maar dit hoort niet thuis in een Ciara-album-topic)

Haha klopt we dwalen af

jowietje schreef:

Waar gaat het in het dagelijks leven op dit moment alleen maar om?

avatar van MJ_DA_MAN
Nou Millian heeft haar persoonlijkheid en natuurlijk uiterlijk mee. Ik weet niet waarom maar ik vind haar meer hebben dan Ciara. Weet niet waarom. Want ze is etzelfde type..

MJ_DA_MAN schreef:

Waar gaat het in het dagelijks leven op dit moment alleen maar om?

Bij mij om goeie muziek, waar je vooral vrolijk van word want als je de cd afspeelt heb je er toch geen beeld bij, maar een lekkere videoclip is tog niks mis mee?

jowietje schreef:
maar een lekkere videoclip is tog niks mis mee?

Nee, het is ook een verkoopmanier geworden. Verder kijk ik over het algemeen weinig tot geen clips. Voor de artiest is het commerciele uitbuiterij.

]

Maastal hoor ik ook eerst het lied voordat ik de clip heb gezien omdat ik heel veel muziek sites bij hou. En ik vind het zo vreemd dat mensen door een lerkkere videoclip sneller een singel gaan kopen want wat heb je daar aan als je het cdtje in je speler doet dna zie je het tog niet:?

]

maar met een opvallende clip praten mensne over de muziek/artiest, en dat zorgt voor verkoop.