Ciara - Goodies (2004)

3. Thug Style (4:26)
  4. Hotline (3:24)
  5. Oh (4:16)

met Ludacris

6. Pick Up the Phone (3:49)
  7. Lookin' at You (3:25)
  8. Ooh Baby (3:37)
  9. Next to You (3:13)

met R. Kelly

10. And I (3:54)
  11. Other Chicks (4:22)
  12. The Title (4:22)
  13. Goodies [Remix] (4:22)

met T.I. en Jazze Pha

14. Crazy * (3:52)
avatar van Cath
hhm, ik vind juist dat Ciara niet 13 in een dozijn is, ze heeft wel iets speciaals.

Relax
Het is zo'n Gangster Bitch achtige iemand, dus zo'n iemand.. ach laat die uitleg maar.

avatar van Cath
Relax schreef:

huh? wat wil je precies zeggen

eazyfan
Cath schreef:

huh? wat wil je precies zeggen

wat hij wil zeggen is dat vrouwen egt niet kunnen rappen
en daar ga ik akkoord mee.zo'n ''Gangster Bitch'' die nu met Bow Wow ziten denk dat ze kan rappen.nee mensen
ze kan het iet It's A Man's World (Ice Cube,Amerikkkkaz Most Wanted)moest Ciara egte hiphop kennen zou ze dat wel weten!!

eazyfan schreef:

wat hij wil zeggen is dat vrouwen egt niet kunnen rappen

Maar Ciara rapt niet ze zingt

avatar van jowietje
Ow ow wat blijft Goodies toch een heerlijk nummer, dat nummer is zeker een van m'n All-time favorites!

avatar van jowietje
Er komt een nieuwe single aan genaamd "Get up" Lekker nummer is dat, gewoon wat we van Ciara gewend zijn. Niet vernieuwend dus maar zeker lekker

avatar van Reijersen
jowietje schreef:

Haha, niet alles hoeft vernieuwend te zijn jowietje, als het maar goed is

dollie
Jowietje, je hebt gelijk, dat nieuwe nummertje mag er wel zijn... nog een album om naar uit te kijken.

avatar van Rickéh
Lekkere nummers, dat nieuwe lied is idd leuk
Kan niet wachten tot er weer een nieuwe cd komt ( Als ie komt ).

*3,5

avatar van jowietje
Dat nieuwe nummer is een soundtrack voor de film Set up of zoiets. Maar die nieuwe CD zal er wel komen denk ik, ik verwacht niet dat Ciara een 1dagvlieg is.

Heb hem net in het orgineel besteld via CDWOW, maar 7€

Heb hem net in het orgineel besteld via CDWOW, maar 7€

Daar doe je zeker geen miskoop mee Jowietje

Best een lekker relax album, ik ben benieuwd naar de opvolger.

avatar van jowietje
Ik heb 'm ook allang en omdat ik 'm zo goed vind heb ik 'm nu orgineel besteld

ik vidn het echt een leuk album

ik vind haar nieuwe liedjes Get up erg leuk

jowietje schreef:

Get Up is inderdaad een soundtrack voor de film Step Up De clip die bij dat nummer hoort ziet er ook niet slecht uit.

Haar nieuwe album komt toch ergens eind dit jaar uit? Het heet "The Evolution" en Get Up staat daar ook op , k hoop dat hij net zo leuk (of leuker) word als zyn voorganger.. maarja, naar get up , moet dat niet moeilijk worden , wat een lekker nummer is dat zeg:D

Nieuw album

avatar van jowietje
Waren de vikingen niet allang verledentijd?

avatar van the viking
onkruid vergaat niet jowietje

dollie
the viking schreef:
onkruid vergaat niet jowietje

spijtig toch ...

5 dec komt het nieuwe album "The Evolution" uit. Ze hebben al een eerste single die Promise gaat heten. Ben benieuwd

En Promise is nu te beluisteren op het net bij AOL First Listen

avatar van jowietje
Klopt maar ik vind er persoonlijk niet veel aan.

wat is het voor liedje dan?, up tempo of ballad?

ballad

avatar van jowietje
Voor degene die 'm nog niet hebben gehoord, dat kan hier.

eazyfan schreef:

wat hij wil zeggen is dat vrouwen egt niet kunnen rappen

Dit vind ik een beetje sexistisch .. vrouwen kunnen niet rappen .. er zijn gewoon meer mannen in dit genre en ik heb respect voor de vrouwen die hun eraan wagen.
Missy Elliot is een vrouwelijke rapster ,, ieder zijn stijl maar mijn respect heeft ze.

ze kan niet zinge... 2