Deze was ook lange tijd alleen op vinyl te krijgen. Weet nog dat ik in Londen was (december '95) en dat ie daar in de HMV lag, op cd! Ik meteen gekocht (was toen al groot FNM luisteraar) voor £11,49 (sticker zit er nog op).
On topic: vind 'm wel aardig.
-The Jungle is wel ok (gaat iets te lang door) maar je hoort wel die slepende keyboard-sounds al.
-Mark Bowen kende ik al van de live bonus cd bij Angel Dust. Is hier wat matjes vergeleken met die versie (die is zó goed

'. Mark Bowen schijnt trouwens een oud-bandlid te zijn.
-Jim is het instrumentaaltje van Jim Martin neem ik aan. Net als op Live @ BA hij 'the Grade' mocht, vind ik zo'n zelfde nummer.
-Why do you bother heeft wel een origineel outro. En is qua nummer ook weleen beetje spannend, dreigend.
-New beginnings is een soort boze ballad? Vind dit eigenlijk nog het beste, interessantste nummer.
Rest is ook goed maar nog ruwe diamant.
Al met al: die stem van Chuck Mosley mis ik totaal niet op latere FNM albums (zacht gezegd), maar muzikaal hoor ik zeker dat er hier al potentie in zat. Met wat vettere productie zou dit al een stuk beter klinken. Maar dit heeft ook wel z'n charme.
Af en toe (nu, bijvoorbeeld

) draai ik 'm en dat bevalt eigenlijk best prima. Eigenlijk is ie best 3,5* waard, ipv 3. Bij dezen.