Een tijd terug kreeg ik van Bennerd een boel hardcore punk tips. Bij de meeste tips ging het om het hardere soort met screams e.d., dit was weer eens wat anders. Helaas is het niet zo goed bevallen als veel van die andere albums: ik vind er eerlijk gezegd weinig aan aan. Heb hem nu een aantal keer beluisterd (wat op zich niet moeilijk is met deze tijdsduur

), maar er lijkt geen verbetering in te komen. De plaat duurt slechts 9 minuten, maar in no time verveelt dit plaatje me al. Instrumentaal gebeurt er nauwelijks iets interessants (een enkel lichtpuntje daargelaten, zoals het instrumentale stukje in tweede helft van Screaming at a Wall). Hier worden dan wat teksten overheen geschreeuwd waar ik me, eerlijk is eerlijk, niet in verdiept heb, maar wat ik ervan gehoord klonk nogal simplistisch en cliché. Nee, dit doet me geen zak, al irriteert het me verder ook niet heel erg o.i.d. Ik zal het binnenkort nog eens beluisteren, want als ik zo rondkijk heeft deze band wel degelijk enig aanzien hier, maar voorlopig krijgt deze een onvoldoende.