Caravan - Caravan (1969)

Label: Verve Forecast

1. Place of My Own (4:02)
  2. Ride (3:43)
  3. Policeman (2:45)
  4. Love Song with Flute (4:11)
  5. Cecil Rons (4:08)
  6. Magic Man (4:03)
  7. Grandma's Lawn (3:13)
  8. Where but for Caravan Would I? (9:01)
  9. Hello Hello * (3:14)
avatar van BoyOnHeavenHill
Zoals ChrisX al zegt, niet zo "sophisticated" als Sgt. Peppers en Piper at the gates of dawn (of bijvoorbeeld Traffics Mr Fantasy) -- noch als de hieropvolgende albums van Caravan zelf. Wel een zeer innemend album, want gemaakt met de beste bedoelingen, en met wat mij betreft ook hier al twee meesterwerkjes, de plaatopener en het prachtige Love song with flute. De vier platen die Caravan hierna maakte vind ik allemaal beter, maar ik zou deze toch absoluut niet willen missen.

avatar van jurado
Mssr Renard schreef:
Bijna onmogelijk om deze voor een schappelijke prijs op lp te vinden. Er wordt tussen de 100 en 1000 euro gevraagd.

Dan is er wel een reissue met een Caravan voorop, die rond de 20 euro kost.

Caravan - Caravan (1972, Vinyl) | Discogs

Ik ben wel benieuwd naar welke versie andere users hebben, of luistert iedereen deze van cd?

Ik heb de re-release met de caravan op de cover. Heel lang gedacht dat dat de originele cover was.