Atmosphere - The Family Sign (2011)

Label: Rhymesayers

1. My Key (4:19)
  2. The Last to Say (4:16)
  3. Became (4:44)
  4. Just for Show (3:39)
  5. She's Enough (3:18)
  6. Bad Bad Daddy (3:33)
  7. Millennium Dodo (3:20)
  8. Who I'll Never Be (3:08)
  9. I Don't Need Brighter Days (4:05)
  10. Ain't Nobody (3:17)
  11. Your Name Here (3:37)
  12. If You Can Save Me Now (3:52)
  13. Something So (3:40)
  14. My Notes (2:18)
  15. Millennium Dodo 2 * (3:55)
  16. Cut You Down * (4:13)
avatar van kobe bryant fan
Na When Life Gives You Lemons,zijn bij iedereen de verwachtingen erg hoog dus ik denk dat dit album voor een paar mensen niet zal kunnen voldoen,eerlijkgezegd is dit ook één van de titels in 2011 waar ik het meest naar uitkijk.Maar Just For Show is een matig nummer,de productie is niet echt slecht(Ant kan wel iets beter)Slug rapt ook redelijk maar het is het refrein dat alles verpest.Ik hoop dus op betere songs voor de nieuwe release,de cover is ook nog goed vooral als je naar de titel kijkt.

avatar van kobe bryant fan

Een nieuwe song van dit album hij staat wel niet in de tracklist hier maar de song staat ook op hun site onder de naam van het album The Family Sign dus hij is officieel.Hij klinkt wel goed maar kan niet tippen aan When Life Gives You Lemons en To All My Friends.

avatar van MJ_DA_MAN
Die komt niet op het album, hoor. Is ook niet door Ant geproduceerd.

avatar van kobe bryant fan
Ik dacht dat, omdat op hun site stond deze song met de cover van dit album bij en de titel van de plaat

avatar van Rhythm & Poetry
Nee het is een promotie nummer dat ze gebruiken voor hun Welcome To Minnesota tour.

avatar van kobe bryant fan
A oke nu snap ik het bedankt .

avatar van AOVV
Net 'Just For Show' beluisterd, en dat viel toch een beetje tegen. Maar goed, er zijn nog 13 andere nummers natuurlijk.

avatar van FlyLo
Videoclip van Just for Show

avatar van -marco-
FlyLo schreef:
Videoclip van Just for Show

De clip idd

Het refrein blijft me een beetje irriteren.....niet heel erg, maar wel een beetje

avatar van Harderwiek
Respect voor de clip inderdaad, goed gedaan!! Ga mij wel steeds meer aan het nummer ergeren...

avatar van GarnalenPeller
Walgelijk nummer, straight up.

Rene1979
Atmosphere kan geen walgelijke shit maken. Ga je mond spoelen.

avatar van Silky & Smooth
Ik hoorde iemand iets over groupie-gedrag zeggen bij Lasers ..ahum..

Rene1979
Haha ja noem mij maar een Atmosphere groupie.. Schuldig. Maar!! Ik vind dit niet de beste track maar ook zeker niet walgelijk

avatar van He$$el_01
Ik vind hem zelfs best wel lekker. Niet hoogstaand ofzo, maar kan er erg goed naar luisteren.

avatar van Harderwiek
Nou, ik heb niet het idee van, laat ik eens lekker naar Just for Show gaan luisteren

avatar van thgryda
Euhm ik vond het int begin ook maar een matig nummer. Maar die clip vind ik erg mooi en past ook bij het nummer. Het refrein blijf ik iets te makkelijk vinden maar ik moet toegeven dat het melodietje dat ik eerst matig vond toch leuk blijft klinken en dat catchy refreintje mja... Het werkt wel vind ik, het is geen topnummer zeker niet voor Atmosphere maar zeker wel bovengemiddeld. Walgelijk in geen geval.

avatar van Silky & Smooth
De clip vind ik wel erg mooi en Slug rapt ook wel redelijk lekker. Alleen het refreintje staat mij tegen!

Sqritz
Maakt het iets mindere Just for show volledig goed voor mij. Wat een bom van een track zeg. Slug is echt verdomd goed op dreef en de beat is wat minimalistisch zoals op WLGYL.

avatar van FlyLo
Lekker nummer inderdaad.

avatar van Rhythm & Poetry
Slug is nog niet echt op dreef, tekstueel is het te gemakkelijk. Toch klinkt het een stuk beter dan Just For Show, mede door een fijne beat - die overigens alles behalve minimalistisch is.

Sqritz
Als ik me niet vergis staat Slug er toch om bekend relatief "gemakkelijke" (verstaanbare) teksten te hebben?

avatar van Rhythm & Poetry
Er is een groot verschil tussen sterke teksten - die ook simpel kunnen zijn, of slappe teksten die simpel zijn. Ik vind het nu allemaal wat aan de slappe kant, met eenvoudige rijmpjes. Dat ken ik niet echt van Slug, hoewel hij sinds When Life Gives You Lemons niet meer al te vaak scherp is geweest. Hij wordt een beetje een oude lul.

Sqritz
Ah zo bedoel je het. Akkoord.

Maar met "op dreef" bedoelde ik dat hij wel lekker flowt en er tempo in zit, iets wat op Just For Show totaal niet zo was, en waar hij precies ingehouden rapt.

P-DawG
Mwahhh. Het overtuigd me niet bepaald om het album te pre-orderen.

avatar van Jurrien
Heb ook een beetje het gevoel dat na WLGYL dat Slug wat minder is geworden, beat op She's Enough is heeerlijk.

avatar van kobe bryant fan
Na When Life You Gives You Lemons in mijn top 10 op 5 te hebben staan, is het nooit erg tof om zo 2 songs te horen, de beat is wel redelijk goed, maar Ant heeft al getoond dat hij beter kan en ook Slug kan beter.

avatar van He$$el_01
Is Atmosphere nu opeens met z'n vieren ofzo?

avatar van Robbie Keane
Ja, de nieuwe line-up is:
Slug
Ant