Travis Barker - Give the Drummer Some (2011)

Rock / Hip-Hop
Label: Interscope

1. Can a Drummer Get Some (3:22)

met Lil' Wayne, Rick Ross, Swizz Beatz en Game

4. Knockin' (4:01)

met Snoop Dogg, Ludacris, E-40 en Dev

5. Jump Down (3:08)

met The Cool Kids

6. Devil's Got a Hold (5:53)

met Slaughterhouse

12. Beat Goes On (9:10)

met Cypress Hill

13. On My Own * (3:45)

met Corey Taylor

14. Don't Fuck with Me * (4:22)

met Paul Wall, Jay Rock en Kurupt

15. City of Dreams * (4:47)

met Clipse en Kobe

16. Misfits * (9:10)

met Steve Aoki

PriestMaiden
Overgewaarde drummer.
Er zitten een paar leuke samenwerkingen tussen (Corey Taylor, Slash, Cypress Hill, Tom Morello).
De meeste rappers kunnen mij toch niet boeien buiten The Game en Snoop Dogg, maar ik ga hem toch eens luisteren binnenkort. Carry It is al een goed nummer maar Jump Down is maar een slechte track.
Ben benieuwd.

PriestMaiden schreef:

Dit liet me ook aan Tommy Lee en zijn Methods of Mayhem denken de eerste keer.

Haha, tja, het zal wel aan die drummerts en hun liefde voor ritme liggen...

Misschien koop ik hem wel voor de zomer.. s'zomers is alles leuker

avatar van Ducoz
Heb nu net de deluxe versie toch maar besteld, is 10 euro bij Cdwow, en Methods kan me opzich wel bekoren, zo nu en dan.
En als het echt bollocks dan hebben we marktplaats nog..
10 euro is niets =]

avatar van Ducoz
Het klinkt wel aardig, beter dan de eerste Mayhem plaat..
Houd toch mn hart vast, hoop dat ik m wel leuk ga vinden xD
YouTube - Travis Barker - Give The Drummer Some (Album Snippets)
Snippets van alle songs

Denk wel dat dit langer interessant blijft dan Methods of Mayhem

avatar van thgryda
GijsV schreef:

Tweederangs shit rappers?? Ik verwacht toch wel wat meer respect als je het heb over rappers als Lil Wayne, Bun B, Game, RZA, Raekwon en Snoop Dogg of rapgroepen als Slaughterhouse, The Cool Kids en Clipse..

Lil wayne --> derde rangs
Bun B --> veel beter, maar niet mijn ding
Snoop ---> respect voor the 90s, laatste 5 jaar : 4de rangs
Raekwon --> al vond ik zijn laatste 2 albums wel goed, toch veel minder geworden --> 2de rang

Clipse en slaughterhouse mwaaaa geen tweede rang maar ook niet super

avatar van MJ_DA_MAN
Als Snoop vierde rangs is, dan zijn The Clipse 14e rangs.

avatar van Rhythm & Poetry
Zo kun je het niet stellen. Het is maar net wat voor beat de heren voorgeschoteld krijgen en wat de vorm van de dag is. Soms is het heerlijk om naar The Clipse te luisteren, terwijl ik ze vaker niet kan uitstaan. Snoop Dogg is de laatste tijd sowieso een wacke MC, maakt niet uit wat voor beat hij voorgeschoteld krijgt.

The Cool Kids, normaal niet mijn favoriete duo, komt op Jump Down wel sterk over. De gort droge raps passen uitstekend bij de levendige drumproductie.

Harco
Misschien moet je toch meer werk van Cool Kids checken (of als je dat gedaan hebt; doe het nog eens opnieuw), want dit is toch wel een erg typische Cool Kids-track.

avatar van Rhythm & Poetry
Een hele plaat is wat te veel van het goede. Slecht vind ik ze trouwens zeker niet, getuige mijn 1,5* bij een eerdere EP van het duo.

avatar van Robbie Keane
Cypress Hill gaat wel hard op track 12

Mr_White
Album van wisselende kwaliteit. Ene nummer is geweldig, andere were super bagger en zo gaat het van begin tot eind. Uiteindelijk dan ook maar een 2.5/5 want het album is voor de helft goed, maar met zo'n waslijst aan artiesten had het natuurlijk veel beter gemoeten.

avatar van Anne Maaike
Met Mr_White ben ik het eigenlijk wel eens. Het album valt van het ene uiterste in het andere. Een hoop nietszeggende tracks met af en toe een betere ertussen. Can A Drummer Get Some vind ik nog steeds de beste track. Het was een leuk idee en het doet ook niets af aan de drum kwaliteiten van Barker, maar het had wel een beetje beter uitgewerkt mogen worden.

I agree.
Hip Hop klinkt denk ik ook gewoon beter met "computerbeats" dan "live drums."
bovendien waren zijn drumpartijen in +44 veel beter en complexer.

Mr_White
Ik heb juist liever dat er veel meer live drums gebruikt worden in HipHop (en ook gewoon live instrumenten), vind ik persoonlijk een stuk beter klinken. Daar heb ik eigenlijk ook weinig over te klagen, want Barker mag dan geen John Bonham of Keith Moon zijn (bij lange na niet), maar hij kan er wel wat van.

avatar van Harderwiek
Waarom doen Raekwon en RZA dit hunzelf nou weer aan.... Raekwon komen we meer en meer tegen op de te commerciële albums tegen.

Beat Goes On, past wel echt bij Cypress Hill, ze komen echt lekker! Alleen irritant refein....

avatar van Silky & Smooth
Ik vind het nummer met Raekwon en RZA wel erg vet hoor!

avatar van sydbarrett
wat een afgrijselijke hoes, maja ik ben wel travis fan, dus we zullen zien

avatar van BB King
is dat niet die ilustrator die ook hoezen voor Metallica heeft ontworpen?

avatar van Rhythm & Poetry
No shit sherlock. Anders kijk je even terug op de voorgaande pagina.

............ ik ga het niet eens proberen

avatar van MJ_DA_MAN
Dank voor het melden.

any time.

Silky & Smooth schreef:
Misfits... HEERLIJK!

Hehe, Misfits is echt gestoord!

avatar van Ducoz
Klinkt op het eerste gehoor nog best lekker, zeker stukken beter dan Methods of Maycrap.
Ben nu op 5, stem volgt

avatar van discipline
Mooi boekje zit er trouwens ook bij!

avatar van Colucci_Era
Raw Shit. Erg harde track.

avatar van discipline
Ik ben helemaal verslaafd aan On My Own!

avatar van Silky & Smooth
Haha, wou het ook net melden... Heerlijk nummer!

avatar van Kid
Kid
Verwacht een wisselvallig album. Ik ga 'm zo beluisteren. Can a drummer get some is wel erg dope! Game's stukje temminste.

RedwoodCreek
Redelijk goed te doen hoor, als de temperatuur buiten redelijk is, krijgt dit album meer " body" en heeft het toch wel een beter iets over zich hangen, kan het niet direct beschrijven maar vind dit helemaal niet zo heel erg slecht.
Deze plaat krijg van mij 3,5 sterren, wat hij toch wel verdient