Net de album gehaald, en wat ben ik blij! Eindelijk de Deluxe album van Britney Spears 'Femme Fatale'!
Hier is mijn review!
1.Till the world ends: De 2e single van dit prachtige nieuwe album! Meteen vanaf de eerste seconde pakt dit lied mij al, het wilt me laten dansen. Krijg zin om op stap te gaan, en dat is duidelijk ook de bedoeling, Ik zeg goed gelukt! 5
2.Hold it against me: De 1e single! Goede 1e singlekeuze, met dit nummer kon ze zich duidelijk weer goed terug op de kaart zetten! Iedereen wist meteen britney is 'weer' terug! Terwijl ze na circus niet echt meer weg was, alleen was het een tijdje stil! Over dit nummer kan ik niet meer zeggen dan geslaagde single & song! 5
3. Inside out: Toen ik hier een paar snippets van hoorde, was ik niet meteen verkocht! Uiteindelijk uitgelekt, en het hele lied kunnen beluisteren, en vind het een goed nummer, alleen mist het toch nog iets bij mij. 4
4. I ( I I ) Wanna go: Ja geweldig nummer! Ik zou dit graag willen zien als haar 3e single van het album! Heerlijke clubbanger

! 5
5. How i roll: Ja hier hoorde ik ook een preview van, dacht meteen aan haar vorige album en moest denken aan een beetje mmm papi genre. Uiteindelijk helemaal kunnen beluisteren, en ben helemaal verliefd geworden op dit nummer! Catchy grappig & gewoon geniaal in elkaar gezet! Alleen wie is die man, die zingt ' how i rollll' ? 5
6. (drop dead) Beautiful: Ja dit is en blijft toch wel een appart nummer, maar de beat is zeker niet onaardig! Zit ook weer aardig goed in elkaar, alleen ja ik vind het een lekker nummer, maar hij is niet helemaal perfect! 4
7. Seal it with a kiss: In het begin was dit (of het is het nog) een favoriet bij de mensen. In het begin kon ik dat niet goed begrijpen, maar na een paar keer het lied geluisterd te hebben, Begrijp ik ook wel dat dit een favoriet is, haar stem is op dit nummer ook niet veel geautotuned! 4.5
8. Big fat bass (feat Will.i.am): Ja dit is en blijft 1van mijn favorieten! Word helemaal vrolijk van dit lied! Hoop ook dat ze deze uitbrengt op single, Oké ja ik geef toe ze zingt veel hetzelfde 'the big fat bass, bass, bass! Maar op dit nummer stoort het mij eigenlijk helemaal niet, aangezien er veel geluiden inzitten die het goed aansluiten op de tekst! En de solo van William mag er ook wezen. 5
9. Trouble for me: Toen ik de titel las dacht ik oké, wat moeten we hier van gaan verwachten, we kunnen een ballade verwachten, of een up-tempo met ballad invloeden. Maar natuurlijk is dit ook gewoon een lekker Up-Tempo nummer! Even remixen en het kan zo gedraaid worden in de uitgaangelegenheden! 5
10. Trip to your heart: Ja heel vaak geluisterd dit nummer, om er achter te komen wat ik hier van moet vinden, en nee het is geen slecht lied, beetje Unuasual you genre! En dat staat me wel aan, Alleen vind ik dan Unusual you wel wat beter, maar al met al prachtlied! 4.5
11. Gasoline: Ja hier kan ik niet veel woorden aan vuil maken, dan: P.R.A.C.H.T.I.G. GENIAAL! Ja dit nummer is ook me favoriet! Alles klopt gewoon in dit nummer! Het maakt me blij, net als How I Roll! 5
12. Criminal: Goede tekst heeft dit lied zeg! Ik weet niet of dit bedoeld is naar haar eigen moeder, ivm de periode van die adnan! Maakt ook helemaal niet uit, dit is een goed nummer, en kan een goede hulp zijn voor meiden, met dezelfde problemen! Good Job BRITNEY! 5
(BONUSTRACKS DELUXE VERSION)
13. Up n Down: Waarom is dit nou weer een bonustrack? Dit nummer had op de officiele cd moeten staan, maar we mogen niet klagen want hij staat er wel op, ook al is het bonus! Ja heerlijk vrolijk deuntje, en leuk nummer! 5
14. He about to lose me: Aan de preview te horen zou dit al een goed nummer worden, en ja het klopt ook nog, Dit is een prachtnummer! Even een rustig nummer na al het gefeest op het album, en gewoon even Down to Earth! 5
15: Selfish: Ja goede bonustrack, ook weer net als andere nummers, ga maar lekker los mensen! 5
16: Don't keep me waiting: Dit is een rockbonus. En ja ze laat wel goed zien dat ze dat aankan, alleen is het niet wat ik graag van haar hoor! Dit heeft ze op haar vorige album ook laten bewijzen met de songs: Rock boy & Rock me in! Dit lied heeft wel weer wat meer, maar deze had mogen vervangen worden, door de alleen japanse bonus 'Scary'! 3.5
Ik tel niet bij elkaar op, want dit is en blijft in mijn ogen haar beste album!
En voor mij is dit album meer een opvolger van haar 'In the zone' Periode, ben blij dat ze met dit album is gekomen, aangezien ze met dit album goed kan laten bewijzen dat ze weer back to business is!
I love it!!!