Na 1 keer luisteren ga ik ze nu per nummer beoordelen.
Ik zal daarna nog een paar keer luisteren. En dan geef ik mijn definitieve beoordeling.
1. Till The World Ends : Heerlijk nummer. Lekker vlot deuntje. Het refrein is ook gewoon héélemaal geweldig. Alleen doet mij de beat wel ergens aan denken. Van waar weet ik niet.. Heb hem nu al duizend keer beluisterd. Alleen jammer , van de breakdown, dat was niet zo geweldig als die van HIAM , maar dat verwachtte ik ook niet , want dat is niet nodig bij elk nummer. Beoordeling : 5*
2. Hold It Against Me : DE tweede grootste hit van 2011 tot nu toe natuurlijk. Hier heb ik niet veel over te zeggen. Iedereen kent dit nummer wss. wel. Heerlijke dubstep , en het refrein ook geweldig. Het videoclipje is super ! Allemaal typisch Britney Spears , ze is echt helemaal terug. Hier ook 5*
3. Inside Out : Dit liedje begint echt GEWELDIG. De bas die na 10 seconde opkomt vind ik perfect erbij horen. En dan als ze begint te zingen weet ik zeker dat dit een van mijn favorieten is. Je hoort goed dat Dr.Luke en Max Martin er weer bij zitten. Hier ook weer allemaal beinvloed met dubstep. SUPER. De snippet die ik had gehoord was verwachtingsvol , en nu heb ik meer gekregen als verwacht. Weer goed werk van der. Wederom 5*.
4. I-I-I Wanna Go-o-o : Toen ik de snippet hoorde , had ik dubstep verwacht. Dat zit er dus niet in. Het is meer een club nummertje , dans nummertje. Soms wat vrolijk gefluit ertussen. Dan het refrein begint rustig , en dan gaat het helemaaaaaal los. Echt geweldig werk hier. De breakdown is net zoiets als TTWE.Goed. Hier ook alweer een 5*.
5. How I Roll : Toen ik hier de eerste preview van hoorde , vond ik het verschrikkelijk saai. Ik had verwacht dat het een van de slechtste van de albums ging worden. Ik veronderstel ook dat deze een van de tracks met Will.I.Am word? Hem vind ik sowieso niks , Hij is goed in producen maar met zingen kan hij beter stoppen. Maar oké , toen ik het nummer helemaal als eerste hoorde vond ik hem nog altijd supersaai. Nu heb ik hem opnieuw beluisterd , en vind ik het nog wel meevallen. Ze maakt er altijd wel weer iets goed van. 4*
6. (Drop Dead) Beautiful : Goede up-tempo beat. Heb heir nog niet veel over te zeggen want ik beluister hem als eerste. Vind wel dat Sabi veel is ge-autotuned , daarmee dat haar stem ook op Ke$ha lijkt. Voor de rest niet veel specialer als de preview die ik er heb van gehoord. Door de vlotte beat geef ik hem 4,5*.
7. Seal It With A Kiss : HIER HERKEN IK BRITNEY WEER IN. Heel zeker weten

Echt zoals hoe ze vroeger weer was.. de stem dan he. Voor de rest vind ik de melodie geweldig. Ook weer om lekker uit je dak te gaan en mee te zingen. En vooral , er zit weer een volle laag dubstep op. Dat maakt het echt helemaal AF! Een dikke vette 5*.
8. The Big Fat Bass : Dit is dus waar ik heel veel verwachtingen mee had. Ik vind Will.I.Am maar niks , maar hij kan producen als de beste , wat hij hier dus maar weer bewijst. Helemaal alleen heeft hij dit in elkaar gezet. Geweldige bas die erin zit. Twee minpuntjes zijn :
- Er zijn te veel verschillen in de verschillende chorussen en refreins enzo , normaal hou ik daar juist heel erg van , maar dit had wel iets meer op een lijn mogen zitten.
- Tweede minpuntje : Ze is teveel ge-autotuned , daardoor klinkt ze heel erg als Fergie. Daarom dat dit beter een nummer voor BEP was geweest. Maar ik vind het fijn dat het wat verschillen in het album geeft. Toch een 4,5*.
9. Trouble For Me : Beinvloed door iets techno-achtig wat dan weer gemengd zit met pop. En dan met Britney's stem erboven vind ik het wel mooi afgerond. Het is niets speciaals wat ik tot nu toe in elk nummer van het album heb gehoord. Dit is wat op andere grote artiesten ook op album's zal staan. Dus daar bedoel ik mee dat het helemaal niet slecht is. Het heeft wel iets , maar het is gewoon niet mijn stijl dusja , 3,5*.
10. Trip To Your Heart : Begint ook weer een beetje techno-pop. Dit vind ik wel weer lekker klinken. Ken het ook ergens van denk ik , ik zou niet weten van waar , maar ik herhaal wat ik bij de vorige zei : hier is ook niks speciaals bij. Maar wederom , dat hoeft ook helemaal niet .(:
Toch een 4*.
11. Gasoline : Op het begin weer typisch Britney. Dit heeft wel weer dat speciale , ik noem dat speciaal , wat het is , .. weet ik veel. De tekst is wel mooi , hoewel ik weet dat het niet door haar is geschreven. Het heeft weer dat van HIAM en TTWE , en het heeft iets weg van haar tijden in 2003&2004 , en ook met toxic. Weer echt de Britney die we kende. JA , dit vind ik wel een heel goeie , maar deze is niet gemaakt om een super-hit te worden. 4*.
12. Criminal : een woord : GE-WEL-DIG. Het tempo is goed , de tekst is goed , de stem is goed , het tempo van de stem zelf is ook goed. Gewoon perfect. Het refrein maakt het nog helemaal af. Heb hier niet veel meer over te zeggen. Gewoon een dikke 5*.
Gemiddelde is dus 4,5. Ja , met dit album is ze heel zeker terug. Ik vind dat Lady Gaga het niet verdient om het beste album van 2011 te hebben , ik denk dat dit alles gaat verslaan. Goed gedaan , Britney !