Seether - Holding Onto Strings Better Left to Fray (2011)

Zuid-Afrika
Label: Wind-up

1. Fur Cue (3:47)
  2. No Resolution (3:08)
  3. Here and Now (3:55)
  4. Country Song (3:49)
  5. Master of Disaster (4:18)
  6. Tonight (3:44)
  7. Pass Slowly (3:27)
  8. Fade Out (3:54)
  9. Roses (4:17)
  10. Down (3:57)
  11. Desire for Need (3:33)
  12. Forsaken (4:19)
  13. Dead Seeds * (3:07)
  14. Yeah * (3:35)
  15. Nobody * (3:07)
  16. Effigy * (3:35)
  17. Here and Now [Deconstructed] * (3:59)
  18. No Resolution [Skolnik Remix] * (3:24)
  19. Roses [Protector Drumstep Remix] * (4:23)
  20. Country Song [Elder Jepson Remix] * (4:38)
avatar van james_cameron
Gladder en gelikter dan het vorige album, en helaas ook een stuk minder goed. De songs zijn wat commerciëler opgezet, met de scherpe randjes weggevijld. Echt heavy wordt het ook nergens meer. Jammer, want de band schudt nog steeds met gemak prima songs uit de mouw, die direct blijven hangen. Genoeg kwaliteit derhalve voor een ruime voldoende, maar volgende keer graag weer iets steviger.

avatar van legian
volgens mij zijn ze iets verloren, iets van de agressie denk ik.
seether is zo'n band die altijd wel een gepast strak nummer heeft voor dat ene moment, en wat het voor mij zo lekker maakte was dat ze zo lekker hard kunnen overkomen, n dat is precies wat ik nu mis.
niet dat he een slecht album is, het klinkt goed nummers vermaken prima maar toch mist het wat, tot nu toe vind ik het toch de minste, maar zeker niet slecht houd het maar op een 3*