Metallica - St. Anger (2003)

Label: Elektra

1. Frantic (5:50)
  2. St. Anger (7:21)
  3. Some Kind of Monster (8:25)
  4. Dirty Window (5:24)
  5. Invisible Kid (8:30)
  6. My World (5:45)
  7. Shoot Me Again (7:10)
  8. Sweet Amber (5:27)
  9. The Unnamed Feeling (7:09)
  10. Purify (5:14)
  11. All Within My Hands (8:48)
Joy schreef:
en allebei lang haar....ueh....ohnee, das nie meer tegewoordig

avatar van Eddie
C Changes schreef:
Ik vind st. anger wel aardig hoor marre verder dan de eerste 2 nummers kwam ik niet als ''rapluisteraar'' soms is het vet om ff iets anders te doen , maar ik wil echt die goede metal een keer luisteren, en geen symfonic,

Probeer Pantera maar eens, en dan vooral "Vulgar Diplay Of Power" lekkere no nonsense Metal.

avatar van Bighead
Recht voor z'n raap. Hard.
Beetje te weinig afwisseling...

avatar van freebird
Tja geen echt Metallica-album en geen gitaarsolo's
niet echt kapot van
er is ook geen enkel nummer dat blijft "hangen", ja misschien
Frantic.

avatar van i.Ron S.
0,5
Ik vind het gewoon niet beluisterbaar en verder niks.
Genre: blikkendozenkermis

avatar van rusty nail
alle nummers lijken in a way op elkaar eigelijk is het 1 groot nummer . plaat is wel in mijn bezit. maar eigelijk meer omdat ik al hun cd,s heb.zoals ik lars hoorde zeggen op de film SKOM tegen bob rock: you beat all te life out of it man, you always do. hij zei het wel lachend maar het is wel zo.en dan no solo,s metallica zonder solo,s is een kameel op de noordpool

avatar van rusty nail
als ze nou is een lied samen met anouk zouden maken en uit brengen. dat zou erin hakken als zoete koek met anouk als eerste stem en james tweede dat moet scooren.dus anouk maak gebruik van de tip

Bobiej

Metallica + Anouk = Creeping Girl

avatar van dynamo d
Ik zaf een documentaire over Metallica waarbij ze bezig waren met het maken van St. Anger. Ik vond het een goede, boeiende documentaire en dacht van "laat ik het album ook eens kopen". Te meer, daar ik Metallica's Black album erg goed vind. Maar helaas is St. Anger, dat niet. Afgezien van het wel aardige openingsnummer 'Frantic' is de rest nogal onder de maat en gewoontjes. Jammer.

Ik vind (de song) St. Anger, Some Kind Of Monster, Shoot Me Again en Sweet Amber toch ook niet slecht hoor, het is gewoon onder de maat van Metallica.

Wanneer kunnen we weer een nieuw album verwachten

Wizzard schreef:
Wanneer kunnen we weer een nieuw album verwachten
In de loop van volgend jaar

avatar van Lola3
Vind ik een minder album omdat het te hard is naar mijn gevoel. The black album met nummers als nothing else mathers is denk ik meer mijn stijl...Heb onlangs reportage over hen gezien en wat die gasten al gedaan hebben is echt ongelooflijk!!!

dit terzijde toch maar een 2,5 voor James, Lars, Kirk en Bob Rock (master of the bass!!!)

In de loop van volgend jaar

echt???bron???

avatar van Eddie
Zo'n beetje elke fansite en alle metal tijdschriften

echt???bron???
Metclub.com (alleen toegangkelijk als je lid bent).Maar op youtube.com word er in interviews ook over gesproken

rusty nail schreef:

Wat is hun doel... Een harder album of een soft??? hopelijk krijgt Bob rock eens een lange en serieuze solo, die gast is echt fantastisch!!

avatar van Lola3

waarom niet, vind je bob rock slecht???of vind je het idee van de solo slecht???

Lola3 schreef:

Bob Rock is history wat Metallica betreft .Ze zijn in zee gegaan met Rick Rubin als producent.Bij de Black Album deed Bob goed werk,Maar later kreeg hij te veel inbreng naar mijn mening.Hopelijk doen ze er geen verkeerd aan

rusty nail schreef:

Heb toch wel hoge verwachtingen bij hun nieuwe album.

Echt een heel ernstig album dit. Maar hebben ze na cliff's dood eigenlijk nog wel goede musiek gemaakt? En dan durven ze het ook nog eens een terugkeer naar hun roots te noemen. Kan iemand mij eens uitleggen wat er mensen nou zien in nu-metal of metal-core?

Dom-Djon schreef:
Maar hebben ze na cliff's dood eigenlijk nog wel goede musiek gemaakt?

xplorer schreef:

Yup
Denk ik ook, dit is wat te ruw voorgesteld

xplorer schreef:

Yup
Tuurlijk na the Black Album werd het iets minder. Hopelijk komt er nu weer een stijgende lijn .Afwachten

Joy
when its over, its over

stoppen nu het nog kan...ut wordt anders alleen maar triester

Joy schreef:
when its over, its over

stoppen nu het nog kan...ut wordt anders alleen maar triester
Daar is tie weer.Tijdje geduurt

lol

ze worden oud