Jennifer Lopez - Love? (2011)

Pop / R&B
Label: Island

1. On the Floor (4:45)

2. Good Hit (4:05)
  3. I'm Into You (3:20)

met Lil Wayne

4. (What Is) Love? (4:27)
  5. Run the World (3:55)
  6. Papi (3:43)
  7. Until It Beats No More (3:52)
  8. One Love (3:54)
  9. Invading My Mind (3:21)
  10. Villain (4:04)
  11. Starting Over (4:02)
  12. Hypnotico (3:35)
  13. On the Floor [Radio Edit] * (3:50)

met Pitbull

14. Everybody's Girl * (3:28)
  15. Charge Me Up * (3:59)
  16. Take Care * (2:57)
  17. On the Floor (Ven a Bailar) * (4:52)

met Pitbull

18. On the Floor [CCW Remix] * (3:44)

met Pitbull

Er is al veel materiaal van dit album gelekt en het klinkt allemaal zeer goed! Dit word misschien het album waar ze terug mee scoort na haar twee vorige albums die geflopt zijn..

avatar van Jordyp
Kwam er tijdens het luisteren van dit album achter dat ik bijna alle nummers al kon. Alleen Good Hit, Until It Beats No More en Hypnotico kon ik nog niet. Het is misschien wat jammer dat de rest allemaal al gelekt/uitgebracht is, maar zijn het allemaal wel redelijk tot goede nummers.

Er is goed de tijd genomen voor dit album, er staan nummers op die al twee jaar geleden gelekt zijn, maar het zijn wel goede nummers en nergens is het echt slecht. Geslaagde comeback, imo.

3.5*

Hypnotico *****
Everybody's Girl *****
Charge Me Up *****
Take Care ***

Ik was blij verrast met dit album. Na al die jaren heeft ze het nog altijd en man wat ziet ze er goed uit. Ik zou de cd alleen al komen voor de coverart.

De beste nummers op dit album zijn zeker: Hypnotico en Charge Me Up. JLO brings the fire with these ones.

All around -> 4,5/5

avatar van frankholst182
0,5
pfff, belachelijk.... bijvoorbeeld die teksten... echt om je te schamen

avatar van Rich_B
Had op de releasedag meteen het album gekocht!
En had vandaag pas de tijd om de cd eens te kunnen luisteren, en heb ook van toen haar laatste cd 'Brave' die toch wat minder was dan haar eerdere albums. Maar dit album slaat echt alles (in POSITIEVE zin)! Wat is dit een lekker dansbaar album geworden zeg, tuurlijk kon ik al best veel liedjes. Maar ben echt blij met dit album van haar, ze heeft goed werk geleverd!

Favorieten: What is love, One Love, On the floor, I'm into you, Starting over, Hypnotico, Eigenlijk alles wel!

avatar van Editor_08
Ik heb het album vandaag gekocht maar ik ben er nog niet helemaal wild van.
Hopelijk brengen een aantal luistersessies daar nog verandering in.
Het album bevat een aantal goeie up-tempo nummers waarvan 'Good Hit' hopelijk haar volgende hit wordt.
Hoe dan ook, ik blijf een fan

nicoot
De Standaard maakt brandhout van deze plaat. Nul sterren op vijf. Is het zo erg? Blijkbaar emotieloze dancebeats (vb. TMF en MTV 24/7) en overwoekerd door autotune op de zwaar gepitchte stem, die de toonhoogte ervan omhoog haalt, omdat JLo hoge tonen niet (meer) aankan. Ik ga niet stemmen, wegens niet fan en ook niet van plan om het te beluisteren, maar als een kwaliteitskrant nul op vijf geeft...

avatar van frankholst182
0,5
nicoot schreef:

Moet je dan alleen stemmen als je fan bent?
Maar goed, je hoeft het ook niet te luisteren, is niet de moeite waard en waarschijnlijk hoor je vanzelf wel de 'hits'.

nicoot
Ik corrigeer mezelf even: 'ik ga niet stemmen wegens niet beluisterd.' Foutje van mij!

avatar van Luckyluck93
Hoewel ik geen fan ben van Jennifer Lopez, heb ik dit album toch gekocht en het is zeker de moeite waard! Gelukkig heeft ze op dit album de zoetsappige ballads achterwege gelaten en is ze meer andere kant op gegaan, dat beter haar past.
In de single On The Floor hoor je een sample van Kaoma's Lambada terug, maar de rest van het nummer is aangepast aan de muziek van deze tijd. Zeker een goed nummer! Op het album staat de versie die eindigt met de rap van Pitbull, maar er is ook een andere versie van.
Het beste nummer is wel Hypnotico, dat best eens een goede single zou kunnen zijn en aan het begin lijkt op het nummer About A Girl van de Sugababes.
Al met al een goed album!

Het is lekker vrolijk en swingend, wel erg veel dance en weinig latin.

Vind dit toch wel een soort van comeback van JLo!

De beste nummers zijn On The Floor, I'm Into You, Papi, Hypnotico en Charge Me Up. Dat zijn dus alle nummers , behalve I'm Into You, die geschreven en geproduceerd zijn door RedOne en Lady GaGa.

Andere nummers als (What Is) Love?, Run The World, Until It Beats No More en Starting Over zijn ook goed voor de afwisseling.

avatar van Angelo
De comeback van Jennifer Lopez is met dit album een feit; het is een globaal succes voor J.Lo. Ik dacht overigens dat ze de naam J.Lo verafschuwde en dat ze niet meer zo genoemd zou willen worden, maar de hoesfoto beweert iets anders. Tja, al weken worden we geterroriseerd met de grote hit On the floor. Het ergste is echter dat het hele album bol staat van dit soort nummers. Een uitzondering is dan bijvoorbeeld Until it beats no more, dat een ‘big ballad’ moet voorstellen. Eén probleem: Jenny kan dat soort nummers niet aan en daarom is het nummer ook wat versneld. Live zal het vast vreselijk klinken.

De beats (Jenny wil ook graag actueel blijven!) worden continu gerecycled en de songteksten zijn verbazingwekkend slecht. Ik denk dat het echte probleem is dat grootheden uit de jaren ’90 van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten zingen nu er zoveel concurrentie is, maar goed, het volk pikt het wel getuige het succes van Love?. Trouwens het “ge-nananananananananana” in de titeltrack (Love? dus) lijkt exact dezelfde melodielijn als All good things come to an end van Nelly Furtado te bevatten!? Grappig trouwens dat Jenny ook een liedje heeft met de titel Run the world alleen gaat het bij haar niet over de girls, maar over de love. Wel een vreselijk nummer, net als die van B. trouwens.

Enfin, een zeer teleurstellend album van mevrouw Lopez. Ik heb er welgeteld één redelijk nummer uit kunnen halen en dat is het clubachtige Papi; het enige liedje met een leuke melodie en een catchy tekst. “Dance for your papi!” In mindere mate kan Hypnotico er ook mee door, al komt dat voornamelijk omdat het overige zo belabberd is. Datzelfde geldt voor Starting over, wederom heeft Beyoncé ook een liedje met deze titel. Toeval of wat? De rest is bagger van de bovenste plank, net als de lelijke hoesfoto.

avatar van Style.Girl
Ik had hoge verwachtingen maar de leukste nummers zijn toch wel:

On the Floor
(What Is) Love?
One Love
Everybody’s Girl
Louboutins (Die staat er volgens mij ook nog op)

De rest erg snel beluisterd, maar vond er niet veel aan. Waarschijnlijk een betere luisterbeurt waardig de volgende keer.

Fresh Out The Oven hoort hier volgens mij ook nog op, maar dat vind ik weer een vreselijk nummer! Tenminste ik had al een eerdere versie voordat dit album uit kwam en toen zag de tracklist er iets anders uit met meerdere en ook nog een paar andere nummers erbij.

avatar van Angelo
Fresh out of the oven en Louboutins staan hier beide niet op omdat ze die nummers opnam voor haar voormalige platenmaatschappij Epic. Ze zouden aanvankelijk op het album Love? staan, ware het niet dat Epic en zij besloten om haar contract niet te verlengen. Bij haar huidige platenmaatschappij Island nam ze allemaal nieuw materiaal op, maar besloot de albumtitel Love? gewoon te behouden, vandaar.

Ik vind haar stem prachtig, leuke liedjes waar je lekker op kan swingen. Een topalbum. On the floor is toch mijn favoriete liedje. Maar ja, dat is mijn mening!

Voor haar leeftijd ziet Lopez'ke er nog goed uit waar veel vrouwen jaloers op kunnen zijn.
Papi & On The Floor zijn naar mijn mening twee van de beste nummers van deze album, maar ik waardeer alle nummers uit deze album.
Een grote pluspunt is dat Pitbull & Lil Wayne hun stem ook te horen is, waardoor het een boost geeft qua niveau ;p

avatar van Style.Girl
Nou, als er maar 2 nummers het beste zijn en de rest dus minder vind ik het vreemd dat je op een 5* uitkomt.

sanquin
PAPI

Perfect album van een herboren J.Lo.
Dansbare songs en goed commercieel zoals het hoort in deze tijd. Er staan geen ballads op en dat is misschien goed ook. Haar stem is sterk geëvolueerd vind ik, in het begin had ze enorm veel backing vocals voor haar hits mee te zingen. Nu is dat veel minder denk ik dan toch!
Toppers zijn: On the floor, Papi, Hypnotico, Charge me up en Invading my mind.
4/5.

beatcluster
Beste nummers zijn Papi (!!!), On the Floor, I'm Into You, Villain , Invading my Mind en Hypnotico. En Good Hit is vreselijk

Alsnog 4*

avatar van pureshores
dit album stond aan bij mn schoonmoeder in de vooravond dus nu kan ik er enigzins iets over zeggen.
Miss Lopez heeft goed gekeken naar wat hip is op dit moment in de popwereld en doet ook maar niet meer aan rnb maar aan softdance (die nog veilig genoeg is voor sky radio) net zoals Rihanna haar voorging maar dan succesvoller. Het stond aan op de achtergrond en dat geeft gelijk een aspect aan wat ik vind van dit album aan: je stoort je er niet aan maar er is ook niks waar je van opveert. Het klinkt allemaal glad en dansbaar maar wel safe, natuurlijk een feature van Pitbull zoals iedereen. De singles zijn allemaal vrolijk en van het type-over 2 jaar luistert niemand er meer naar.
Leuk maar van een korte levensduur. La Lopez heeft ook niets eigens (behalve haar achterwerk) en van haar valt ook niet te verwachten dat ze een Madonna actie doet en iets experimenteels uitbrengt-ze evolueert mee met producers van the moment en over 2 jaar zal ze een album uitbrengen met geluid van wat dan iedereen doet.
Beetje gek dat ze Good hit niet als single heeft gekozen want die had haar waarschijnlijk een vette hit opgeleverd

Heel leuke CD met veel variatie! Knap werk!

Luisterde hier laatst weer eens naar , en realizeerde hoe super lekker dit album is. Allemaal geweldige dance beats en een prachtige Jennifer Lopez die heel mooi zingt. Ik kan echt geen genoeg van dit album krijgen. Favoriete nummers zijn I'm into you, on the floor, hypnotico, what is love?, en het helemaal geweldige Papi, die ook een super leuke clip heeft.

avatar van MetalMike
Gister nog even beluisterd en toch beter bevonden dan ik eerst dacht, buiten de eerste 2 nummers en "Papi", is het toch een goede cd geworden. Jammer dat het bijna alleen maar Dance is. Zelfs "I'm Into You" kan ik een beetje aanhoren, als ik me niet teveel stoor aan die irritante stem van Wayne, die verknalt het nummer gewoon. Haar bijna smekende zangstem daar is prachtig.
"(What Is) Love?" en "Until It Beats No More" zijn werelds, "Villain" is werkelijk subliem, "Hypnotico" is... nou ja, hypnotiserend. Ik begrijp alleen totaal niet waarom "Everybody's Girl" alleen maar een bonustrack is! Wat een knaller, die gaat altijd snoeihard aan bij mij! En op repeat...

Jennifer bouwt een feestje met dit album dat lekker terug gaat naar die 2010 EDM sound. Niet alle nummers zijn perfect, maar het geheel is best lekker.