Behoorlijk interessante info zeg! Ik hoor het Plant al zingen inderdaad
. Verder is dit weer een heerlijk album voor de gitaarliefhebbers onder ons. Enig kritiekpuntje is misschien dat het gedateerd overkomt, maar dat is wellicht te verklaren doordat ik even een maandje met andere muziekstijlen heb liggen worstelen. Bijna alle partijen heb ik verloren dus ik ben blij dat ik weer bij mijn favoriete genre ben aanbeland; gecontroleerde herrie, met subtiliteiten die je elke luisterbeurt weer weten te verassen. In laatste Mojo stond ook een stukje over Glenn Hughes en we mogen van geluk spreken dat deze man de jaren 70 heeft overleefd (itt vele helden) want naast het feit dat hij een puike bassist is heeft hij een gouden strot. Ik zou maar wat graag over de schouders van zijn K.N.O arts meekijken om dit eens in het echt te zin.
Het enige slachtoffer van deze plaat is misschien de vrouw in het leven van Joe Bonamassa; mijn god wat is die kerel productief. Het lijkt wel of hij weet dat hij de 40 niet gaat halen, maar toch een oeuvre wil neerzetten van een bejaarde bleusman. Mocht hij nu (en laten we de goden niet verzoeken) moeten stoppen met spelen dan staat hij hoe dan ook al bij het rijtje hele hele grote namen (onder clapton, maar nu al in de categorie Winter wat mij betreft). En voor zover ik weet is hij nu alweer aan het rommelen (in ieder geval muziekaal) met Beth Hart en dat wordt hopelijk ook een fijne plaat want die vrouw heeft misschien wel een platina strot.
Zo genoeg onzin; ik ben fan PUNT!