Kempi - Het Testament van Zanian Adamus (2011)

Label: Top Notch

met Keizer

Ben benieuwd..

Hier Not Human Ft. Keizer

avatar van Bedorvenkebab
Deze cover ontstijgt elke proportie van aanheid.

avatar van Arrie
Delars schreef:
Ben benieuwd..

Hier Not Human Ft. Keizer

Wat een vervelend nummer.

De beste man heeft gewoon een featuring met Duvel

avatar van MJ_DA_MAN
Ja want Duvel is ook zo geweldig .

0,5
In ieder geval beter als Kempi.

0,5
Zie hier de studio documentaire over Het Testament van Zanian Adamus deel 1.

avatar van Rhythm & Poetry
Dit gaat wel weer een vermakelijke plaat worden denk ik. Nummer met Keizer stelt helaas niks voor. Dramatische beat (no emo) trouwens.

MJ_DA_MAN schreef:
Ja want Duvel is ook zo geweldig .

Ik vind Duvel persoonlijk erg tof ja

avatar van Slowgaze
TheLegacy schreef:
De beste man heeft gewoon een featuring met Duvel

En Lucky Fonz III en vooral Alex Roeka vind je niet opvallend?
Deze maar eens checken dan.

avatar van Colucci_Era
Diana is best een lekker nummer. Verwacht dat dit wel een leuk album word, ondanks de dramatische EP die Kempi hiervoor uitbracht.

Colucci_Era schreef:
Diana is best een lekker nummer.

Nee. Leuk hoor die hele movement dat iedereen een mening heeft enzo hoor, maar nee komop zeg.

Dat dit nog kan in Nederland.

0,5
Dat nummer is net zo hard als een schapenvacht.

avatar van Arrie
Not Human vind ik echt een van de slechste nummers van de laatste tijden. Een beat die echt ontzettend op je zenuwen werkt, met daaroverheen bijzonder beroerde raps die ook nog eens half onverstaanbaar zijn. Echt drie keer niks.

Diana daarentegen is best wel een lief liedje! Dat had ik niet verwacht! Kempi gaat niet rappen, maar zingen... en ook als zanger is ie niet goed, maar het klinkt tenminste niet onaangenaam zoals z'n raps wel klinken. Tekst is niet heel bijzonder, maar wel een lief melodietje, gewoon een erg lief liedje eigenlijk. Leuke afwisseling tussen de zang van Kempi en Lucky Fonz III ook. Verrassend.

0,5
Ik blijf bij mijn standpunt.
Schapenvacht nummer.

avatar van Bedorvenkebab
Word er spontaan lam van.

Allemaal leuk en aardig, maar ik moet er niet aan denken dat van die jongetjes in de trein dit vanaf hun blackberry's gaan afspelen. The Horror.
En over die arty farty clip van Not Human kan ik ook een testament schrijven. Maar zelfs dat is beter als Diana.

0,5
Weet nu al dat Not Human het plaatselijke spamthem gaat worden.
Ik bedoel anthem.

Slowgaze schreef:

En Lucky Fonz III en vooral Alex Roeka vind je niet opvallend?
Deze maar eens checken dan.

Heb van beide artiesten nog nooit een nummer geluisterd, nee
Dus heel opvallend vind ik het dan niet.

0,5
Ik verwacht een vermoeiend album.
Net zoals zijn vorige en de twee singles.

avatar van YouAlreadyKnow
Ik was één van de gelukkige die naar de luistersessie van Kempi mocht vandaag. Al de nummers van dit album gehoord en hij heeft daarbij steeds verteld waar ze over gaan enz. Dus iemand die vragen heeft over het album: Vraag het me!

avatar van YouAlreadyKnow
Ik kan wel melden dat Diana en Not Human totaal anders zijn dan op de rest van de plaat. Toen hij begon te vertellen zei hij dat elk nummer persoonlijk is behalve Diana en Not Human. Not Human is eigenlijk gewoon een bonustrack zei hij. Er is trouwens ook een beat die verdomd veel weg heeft van 'Say You Will' van Kanye West. Ik kan de titel me er alleen niet van herinneren.

0,5
Vind je het een dope album?
Beter als zijn vorige?
Is hij verstaanbaar?
Je favo track?
Houd hij een constant niveau vast?

avatar van Capo Regime
YouAlreadyKnow schreef:

Dat is Na Du Show en VoodooPriest is een soort slappere versie van kanye's Power

Waar gaat postduif over?
Wat doet duvel op deze plaat?
Hoe is de hoes in het echt?

avatar van Robbie Keane
Het Testament?
Is het niet Du Testament?

Delars schreef:
Vind je het een dope album?
Beter als zijn vorige?
Is hij verstaanbaar?
Je favo track?
Houd hij een constant niveau vast?

Ik vond het echt een dope album, maarja dat komt misschien ook door de sfeer die daar hing. Aangezien hij zelf z'n nummers presenteerde. Of hij verstaanbaar was? Ja soms wel soms niet. Maar in die zaal was er toch ook een redelijk zware bass, dus dan hoor je het ook minder. Maar zoals het op het album staat zal je hem net zo goed kunnen verstaan als op zijn vorige. Dan moet je zelf maar bedenken of dat zo was haha. M'n favo track? Ik denk nummer 2: Down. De tekst heb ik op sommige momenten niet helemaal goed kunnen verstaan, maar er zat wel ontzettend veel gevoel in. Eigenlijk net zoals de rest van de nummers. De één wat minder dan de ander maar oke. Ik vind niet dat het verslapt ofzo tegen het eind. Naja oke Diana of Not Human zou kunnen, maar dat heeft ieder voor zich. En op de vraag of hij beter dan zijn vorige was heb ik nog even geen antwoord. Daarvoor is één keer luisteren toch echt niet genoeg. Hij klink in ieder geval wel hard!

Bedorvenkebab schreef:
Waar gaat postduif over?
Wat doet duvel op deze plaat?
Hoe is de hoes in het echt?

Hmm waar Postduif over gaat kan ik me nou niet zo 1,2,3 herinneren. In het refreintje zat er wel iets met brief aan jou ofzo haha. 'Wat doet duvel op deze plaat?' Die vraag werd ook gesteld gisteren. Daarop antwoorde hij dat hij DuvelDuvel echt heel hard vind. Net als dat hij inspiratie haalt uit Lil Wayne en THC. Of velen van jullie dat positief vinden valt te betwijfelen. Maar Kempi had dus contact gemaakt met Duvel. Niet andersom en zo is de track dus tot stand gekomen. 'Hoe is de hoes in het echt?' De hoes is echt heel vet. We hebben hem op wat groter formaat meegekregen. Handtekeningetje jeeuj. En daarop ontdek je toch echt wel dat er veel meer opstaat dan dat je op het eerste gezicht denkt. Dat kan je natuurlijk ook door in te zoomen op die hoes haha.

avatar van YouAlreadyKnow
VIDEO: Kempi – Het Testament van Zanian Adamus | Studio Docu Deel 2 | MusicPlace.nl 2de deel van ze studio docu. Daarin hoor je op het begin de beat van 'Down'. Geniaal is die gewoon. Vanaf 0.40 hoor je de beat van 'Na du Show'. Vanaf 1.46 zoals je zelf ook kan zien, dat is Pico Bello met R. Kay en Sef. 3.02 is Du Intro. Die paar daarna hoor ik te weinig van om te zeggen welke het zijn. 6.02 Fresku met een klein stukje van ze verse op 'Na du Show'. Die daarna komen kan je ook wel zelf raden. Maar hoor die beat op het begin. Damnn DOWN!!

Capo Regime schreef:

Ben je van DU pers of was je er ook bij gister?

avatar van Rhythm & Poetry
Hij is van het pers. Hiphopleeft. Je weet zelf.