Kempi - Het Testament van Zanian Adamus (2011)

Label: Top Notch

met Tim Wes

17. Not Human

met Keizer

avatar van Roscovitsch
Los van hoe jij het bedoelde, ik weet niet of je wel eens naar een optreden bent geweest van Kempi (ja ik ben er geweest), maar die gasten die daar komen denken echt dat ze ghetto zijn hoor, dat bedoelde ik er meer mee. Ik vind het een beetje triest. Met hun rode en blauwe bandana's.... maar goed ik probeerde geen persoonlijke aanval op te zetten.

Als je een bandana draagt voel je je ghetto? Hmm dat wist ik niet.
Ik ben ook bij een optreden geweest van Kempi in 2007 tijd van Mixtape 2, was echt een harde show en iedereen rapte de tracks uit volle borst mee. Had niet echt het gevoel dat we met z'n alle naar ghetto-gangsters zat te kijken ofzo. Coke moest gepusht worden vertelde Kempi, ik zei hem na terwijl ik nog nooit coke had gezien. Op de een of andere manier slaat z'n shit aan bij een grote groep mensen, ook al denken ze volgens jou dat ze ghetto zijn.

avatar van Shelter
@R&P, ja hoor tjappie met je pipa. Wat jij wilt jongen. Dus aangezien jij nog leeft heb je elke dag je pipa mee. Je hebt echt geen idee hoe zeer ik onder de indruk ben van je hele verhaal.

@rosco, jongen ga nou niet mooi weer lopen doen je weet wel wat ik bedoel met die bandana shit
Maar anyway ik ben echt niet geinteresseerd in wie de tofste jongen uithangen op musicmeter.nl nota bene. Zoals ik al zei als je die shit digt, prima. Als je wil geloven in die ghetto verhalen of een stoere jongen zijn als R&P met zijn pipa, leuk voor je doe je ding mang.

@Shelter

R&P liegt niet ,Hazenakkers, Sint-Michielsgestel is de ruigste buurt in Nederland.
Ken je feiten.
Vandaar dat Kempi ook niet echt over de ghetto praten kan, aangezien hij niet woont in Hazenakkers.

avatar van Bedorvenkebab
Dagelijks kogels koppen is ook mijn favoriete bezigheid.

Op t3h intErwebz.

0,5
Beetje ontopic blijven Kebab.

avatar van niels94
Ik heb me zojuist he-le-maal stukgelachen

avatar van Shelter
Ik voel me bedreigd, waarom doet de crew van musicmeter hier niks tegen. Zometeen heb ik een of andere gek voor mijn deur met een pipa, nou lekker dan.

avatar van Sjoerd_
Delars schreef:
De hoofdstraat?

Fail

avatar van InnerFreedomInt
Het gaat echt nergens over dit....
Praat gewoon over de album zo moeilijk is dat toch niet

0,5
Jouw opmerking voegt ook weinig toe en gaat ook niet over het album.

On topic:

Ik blijf het een erg matig album vinden en heb het maar net af kunnen luisteren.
Kempi is bijna overstaanbaar en het klinkt gewoon niet.

avatar van InnerFreedomInt
clip van wat ik zie toegevoegd

avatar van niels94
Heb dat nummer even geluisterd. Jezus wat slecht Laten we zeggen dat ik dit album maar niet ga luisteren...

avatar van Bedorvenkebab
Die tetris line is een klassieker.

avatar van Septua
1,0
Beats zijn nagemaakt, niets is origineel, alles klinkt geforceerd. (Na Du Show = Kanye West - Say You Will e.d.)

Teksten zijn open en bloot, maar ik voel het niet, zelfde geld voor zijn stemgebruik, jammer, van zijn vorige album kan ik nog wel genieten.

avatar van InnerFreedomInt
Ja dat hoort pacman te zijn volgens mij..

avatar van hoi123
Wat Ik Zie.

0,5
Net zo dope als de rest van de nummers.
Hij blijft wel constant he, die ouwe kemper.

Ik vind wel een DOPE album, eerlijke tracks, geen shows daar omheen.

LIQUIDSWORDS
Du-c schreef:
Ik vind wel een DOPE album, eerlijke tracks, geen shows daar omheen.

Ben je wel objectief als je dit album 5 sterren geeft, want dit album is absoluut geen 5 sterren waard. Het is een matige rap-album (zo wil ik het niet eens noemen) en ik geef het 1,5 sterren, omdat er toch een album van gekomen is en 1 lijkt me lullig. Ik zag trouwens ook dat je een classic rating gegeven hebt aan Beg for Mercy van G-Unit?

avatar van MJ_DA_MAN
Niemand is objectief als het om het beoordelen van muziek gaat.

avatar van WEED DEMON
Wow, sommige van jullie zit zo vast in de hiphop.......

avatar van maxinator
Wat bedoel je?

Ulfat-e-Zulmat
Haha, Wat Ik Zie is echt geweldig.

Kempi: "Als het leven aan je vreet net tetris."

...

Ulfi: "De problemen stapelen zich op net Pacman."

Een kind kan de was doen.

avatar van Bedorvenkebab
Ja maar er zit wel "emotie" in.

.....

Ok dan.

0,5
Ik zit hier dus even te spelen met mijn laptop en opeens zie ik Kempi staan.
Dus ik wou mijn stem verlagen, kon dat niet meer
Toen maar mijn stem verwijderd.

avatar van niels94
Wat een faal met dat tetris en pacman

Ulfat-e-Zulmat
Diana vind ik overigens wel een erg leuk liedje. Een beetje standaard wellicht, maar dat deert niet echt. De zang van Kempi heeft namelijk iets charmants. Die Lucky Fonz ervaar ik wel als onnodig, voegt verder weinig toe aan het nummer en vind ik ook een beetje vervelend. Hij lijkt niet eens te zingen, maar gewoon vreemd te praten. Rare vogel. Maar ach, Diane is wel het beste nummer dat ik ken van onze Kempihaan.

avatar van MJ_DA_MAN
Dit is zelfs voor Kempi-begrippen bijzonder matig. Producties zijn vaak weinig bijzonder (waar ze op Du Zoon zeker aardig waren bij vlagen) en Kemp zelf presteert onder zijn (normaal al lage) niveau; hij is nog steeds de helft van de tijd onverstaanbaar en maakt er op bijna alke track een potje van. Ook komt het beetje muzikaliteit dat hij heeft (zie bijv. Dans met Je Moeder) er op dit album nooit uit. Voor Kempi-begrippen dus matig, voor algemene muzikale begrippen: slecht.