pff de 17e oktober pas....
En dan ook gelijk vol aan de bak met luisteren want 2 weken daarna staan de heren al in Nederland, jammer van de late release. Mocht alleen de download bestaan om aan je muziek te komen dan konden we dus allang proeven aan de nieuwe plaat omdat, neem ik aan, op dit moment de hoesje in elkaar gezet worden. Zie ik ik hier nog een reden voor de afschaffing van de CD?

Ik ben in ieder geval nog gek op de schijfjes en daar is de platenmaatschappij blij mee zo te zien.
Om Dystopia aan de man te helpen komt hij er in genoeg verschillende uitvoeringen. Zo heeft de mooiste uitvoering een beltbuckle (of bier opener

), aansteker, zweetband, onderzetter, buttons en een patch allemaal ook nog eens in een mooi doosje met boekje erbij voor nog geen 35euro Of je kiest voor de goedkopere uitvoering en dan krijg je er een T-shirt bij, de CD gewoon los heeft een adviesprijs van 14euro! Toch een slimme manier om platen te verkopen in een tijd dat steeds minder mensen dat doen, 14euro voor een nieuwe plaat is niks.
bewerkt:
CM distro heeft het in ieder geval over een beltbuckle dus hoera!

en in europa zijn de dollars gelukkig niet rechtstreeks omgezet in
euro's