Nujabes - Spiritual State (2011)

Japan
Hip-Hop / Jazz
Label: Hydeout

1. Spiritual State (6:31)

met Uyama Hiroto

2. Sky Is Tumbling (4:29)

met Cise Star

3. Gone Are the Day (6:02)

met Uyama Hiroto

4. Spirale (3:40)
  5. City Light (3:14)

met Substantial en Pase Rock

6. Color of Autumn (1:43)
  7. Down on the Side (5:15)
  8. Yes (7:51)

met Pase Rock

9. Rainy Way Back Home (2:36)
  10. Far Fowls (4:24)
  11. Fellows (2:03)
  12. Waiting for the Clouds (3:52)

met Substantial

13. Prayer (3:29)
  14. Island (5:07)

met Uyama Hiroto en Haruka Nakamura

avatar van Kill_illuminati
Zoals MJ al zei, erg mooie hoes!

Hier kijk ik wel naar uit.

MAS
Inderdaad een erg mooie hoes! Ik hoop dat deze (in europa) op vinyl wordt uitgebracht.

avatar van Dakduivel
Kan nu al niet wachten.

avatar van Kos
Kos
Dit materiaal had ie al klaarliggen of zo?

avatar van De-noir
Postuum toch nog materiaal van Nujabes. Ben zeer benieuwd

avatar van Harderwiek
Wist niet eens dat deze eraan zat te komen. Zit er weer helemaal top uit, kijk hier echt bizar erg naar uit.

avatar van Chuck Taylor
Oh jongens wat is dit top. De titels en de gast-artiesten, ongeveer de beste selectie van al zijn voorgaande featurings, doen me al wegdromen. Afgelopen zomer in Japan geweest.. net te vroeg helaas, wel wat andere hyde-out cd's mee kunnen nemen gelukkig.

avatar van Harderwiek
Benieuwd waar en of die te koop komt in Europa en Amerika.

Mis trouwens wel een nummertje van Shing02, hoewel die onduidelijk klinkt, heeft die een erg fijne stem.

avatar van niels94
Eventjes iets om heel hard naar uit te kijken! Kom er net achter dat er een nieuw album komt, ben erg benieuwd wat hij nog had

avatar van -marco-
Pff, dit komt ff binnen zeg! Wist wel dat er postuum album zou komen, maar was het even vergeten!

Hoop idd ook op een eu/us release, maar verwacht het eerlijk gezegd niet!

Dan maar wat meer knaken en bestellen in JP! Nujabes is het meer dan waard

avatar van Murdoc023
De cover en de titel beloven alvast veel goeds.

avatar van Silky & Smooth
Wat dacht je van de gastartiesten!

avatar van Murdoc023
In dat opzicht verwacht je een beetje eenzelfde soort plaat als Modal Soul. Niet dat dat een probleem is, integendeel.

avatar van Dakduivel
Gelukkig staat Shing02 er iig niet tussen.

Rene1979

avatar van Silky & Smooth
Wat is er mis met Shing02, ik vind hem altijd wel vet!

avatar van thgryda
Neen man onverstaanbaar gebrabbel die shing02, kan beter in het japans rappen. Maar mij hoor je niet klagen, ik heb pas ontdekt dat deze gaat uitkomen en ben erg benieuwd de gastartiesten beloven veel goeds. Normaal ben ik niet zo voor postuum albums maar ik kan me voorstellen dat nujabes nog genoeg materiaal had om anderhalf jaar na zijn dood nog 1maal een dik album te droppen. 2011 is off the hook gewoon

avatar van T. DiNozzo
Nog een week

dion_odinot
Ik kan niet wachten!

avatar van He$$el_01
Silky & Smooth schreef:
Wat is er mis met Shing02, ik vind hem altijd wel vet!

Inderdaad. Luv (Sic.) Part 3 is sowieso een van de beste Nujabes nummers.

avatar van -marco-
T. DiNozzo schreef:
Nog een week

Idd, maar wat staat die Yen toch hoog. Op hmv.jp kost ie me dan 42,-.

Is me echt teveel, iemand tips waar te bestellen?

MAS
Op Yesasia.com is die €26,99 / $36,49. Als je boven de 39 dollar besteld wordt die gratis verzonden. Dan moet je er dus nog wel iets bij doen maar dan ben je wel goedkoper uit. Ze hebben daar meer Japanse hiphop. Heb zelf ervaring met die site.

avatar van LarsHiphop
MAS schreef:

Dus stel; ik bestel voor 40 dollar 2 albums van een willekeurige artiest op die site, dan krijg ik Spiritual State er gratis bij? :O

avatar van bennerd
Neen, je bestelt deze plaat samen met nog een andere (zodat je boven de 39 dollar uitkomt) en dan betaal je geen verzendingskosten.

avatar van Murdoc023
Ik denk dat er bedoeld wordt dat er boven de 40 dollar geen verzendkosten worden gerekend.

MAS
Dat bedoelde ik inderdaad.

avatar van Harderwiek
Benieuwd wanneer die te downloaden is....

avatar van Harderwiek
Spiritual State en Sky Is Tumbling staan inmiddels op youtube...

avatar van Jordyp
Dit album ook eindelijk gevonden. Ben hier zeer benieuwd naar. Ik heb de twee losse nummers die op YouTube staan expres niet geluisterd, omdat ik dit graag als geheel wilde horen. PM, als je hem wil