Case Mayfield - The Many Colored Beast (2012)

Folk / Rock
Label: [PIAS]

1. The Title (4:34)
  2. Our Mom (4:29)
  3. I Don't Know I Don't (3:56)
  4. Tomorrow Is My Slavename (7:00)
  5. Alright Louise (4:35)
  6. You Should Have Seen the Way You Danced (2:43)
  7. Twitch (4:03)
  8. Gone to the North (4:31)
  9. You Sure Lost a Lot of Weight (4:51)
  10. Crooked Waits (7:47)
avatar van Lau1986
Een aardige plaat. Het eerste nummer is geweldig. De rest haalt dat niveau niet, maar is wel vermakelijk.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Lees net in het boekje dat ook Bertolf meespeelt op dit album! Goeie zaak

avatar van woutorrmusic
Maartenn schreef:
Lees net in het boekje dat ook Bertolf meespeelt op dit album! Goeie zaak

Hoezo 'een goeie zaak'?

avatar van SiSsY bOY
Ik vind het eerste nummer echt prachtig, zonder twijfel het beste nummer van het album. De rest van het album kan me nog niet echt bekoren.

avatar van Booyo
Kwam net toevallig de Oor van Januari tegen, iemand het interview met Case toevallig gelezen? Wat een goede antwoorden, mag de beste man gelijk.

Ik zou nooit een award willen, dat is de grootste kutterij ter wereld. Die 3voor12 award bijvoorbeeld, dan wordt the Kik genomineerd, en Kim Janssen niet. En dan wint Blaudzun. Ja logisch, die is het populairst. De 3FM awards zijn nog erger. Zij zenden de hele dag Kane uit, dat soort vagina-bloed en Miss Montreal en Go Back to the Zoo, dus die luisteraars, die horen dat de hele tijd en denken dat dát goede muziek is en stemmen op die bands. Eén plus één is twee. Waarom wil daar dan aan meedoen?

Amen.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Ik heb hem ooit gesproken hij is zoals je hierboven kunt lezen, nice guy

avatar van woutorrmusic
Het onderwerp van 'You Sure Lost a Lot of Weight' vind ik werkelijk geniaal. Een nummer over zijn vader, een arbeider, die heel hard voor zijn gezin gewerkt heeft. Lijkt een heel doorsnee iets, maar ik vind het een prachtig, onderschat onderwerp.

avatar van Broem
Prima en verzorgd album van Case. Vanochtend weer eens de revue laten passeren. Mooie, kwetsbare en ontroerende liedjes. Vind deze veel beter dan de opvolger 10.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Op 11 Juli in Venray te zien huiskamerconcert pm bij interesse

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
woutorrmusic schreef:

Hoezo 'een goeie zaak'?

Dit was nog voordat de notifications waren ingesteld denk ik - dus nooit gezien.

Hoe dan ook; goeie zaak omdat de beste man erg muzikaal is en ook nog eens goed slideguitar kan spelen.

avatar van RoyDeSmet
Maartenn schreef:

De slidegitaar is hij niet zelf maar Koen Kluessien van de band Dandelion.