Heerlijke plaat van onze Duitse vrienden. Toch wel mooi om te zien dat de plaats waar deze band zichzelf heeft opgericht helemaal het onderste puntje van Duitsland is, ik houd wel van dat soort weetjes. Maar goed daar gaat het natuurlijk nu niet om. Om buiten het rustigere 'Thin Lizzy' geluid heen te komen en soms even iets harders aan het hoofd te hebben wou ik graag een marathon beginnen met een metal band, geen zin in Death of Black metal maar weer eens ouderwets thrashen en de muziek opzoeken waar mijn liefde voor metal begon.
Ja kleine weetjes over mezelf, ik ben vanaf het begin onwijs fan van de thrashmetal geweest, nu nog steeds mijn favoriete genre in de metal wereld maar ik breidt mijn muzieksmaak graag wat meer uit om ook naar andere genres te luisteren. Mijn oog viel eigenlijk meteen op 'Destruction', een band die ik nog niet héél goed ken en juist beter wil leren kennen. Ik ken eigenlijk alleen echt de EP 'Mad Butcher' héél goed van de heren en de eerste drie platen. Daarna zakt mijn kennis over de band wat weg en heb ik niet verder gezocht naar hun nummers.
'Destruction' is volgens de online cijfers (o.a. Spotify) niet héél bekend, al heeft hij meer luisteraars dan de leuke plaatselijke bandjes maar de band kan eigenlijk niet echt mee komen met andere groot heden in de ze wereld uit bijvoorbeeld Amerika. Toch is 'Destruction' in mijn ogen een erg vermakelijke band. Dit eerste album klinkt als vanouds, de productie is dan wel niet héél geweldig deze rauwe sound past lekker bij de heren en ze rammen erg leuk weg. 'Thrash Attack' is leuk om te horen en er zitten echt hele sterke riffs in dit album verwerkt. Zal er ook niet raar van staan te kijken dat dit de beste plaat is die de mannen hebben uitgebracht, heb er nog aardig wat te gaan maar zeker een erg leuk begin!