Conny & Danny Fabry - Een Leven Vol Muziek (1990)

1 stem

België
Label: CBS

1. Danny Fabry - You Know I Love You (3:10)
  2. Conny Fabry - Weet Je Wat Ik Voel voor Jou (3:29)
  3. Danny Fabry - Ça C'est La Vie (3:26)
  4. Conny Fabry - Zeg Geen Vaarwel (3:52)
  5. Danny Fabry - Lieve Linda (4:31)
  6. Conny Fabry - 'k Ga Dansen (4:22)
  7. Conny Fabry - Jij Gekke Mama (2:56)
  8. Danny Fabry - Blijf Je bij Mij (3:15)
  9. Conny Fabry - Weet Je, Weet Je (3:06)
  10. Danny Fabry - Angelina (3:11)
  11. Conny Fabry - Je Krijgt Het (3:24)
  12. Danny Fabry - Bij Jou Voel Ik Me Nooit Alleen (3:43)
  13. Danny Fabry - Ik Mis Je (3:49)
avatar van 2MY
2MY
Geforceerde compilatie, aangezien alle nummers door óf Danny óf Conny worden gezongen.

Ça C'est la Vie, You Know I Love You en Bij Jou Voel Ik Me Nooit Alleen (toevallig allemaal Danny) hebben nog een behoorlijk hoog camp-gehalte, de draken van Conny (Jij Gekke Mama - een verkleutering van Edoardo Bennato's Viva la Mamma - en Je Krijgt Het, de finale doodsteek voor Roy Orbison's You Got It) behoren tot de diepste krochten van het Vlaamsche Schlagerland.

En dan negeer ik voor het gemak nog 'k Ga Dansen (AKA 'Conny's Medley')...

Een volledige ster voor Ça C'est la Vie, en een halfje voor al de rest bij elkaar.

* 1/2

avatar van jailhouserocker1
geweldig dat iemand over zoiets als dit nog een serieuze recentie kan schrijven. HULDE!!!

avatar van 2MY
2MY