Von Helsing schreef:
[..]
Ik heb net de tracks doorgenomen maar alles is al jaren in omloop. De meeste takes heb ik al in 2007 gedownload. Het enige verschil is de kwaliteit van de demos. Ze klinken nu flawless. De songtitels van dit album invoeren op Youtube en vergelijken met de tracks die al jaren op Youtube staan, de tijdsduur komt overeen en je krijgt de zelfde tracks te horen. [..]
Het is simpelweg complete onzin wat je verkondigt. Laat maar eens zien welke studio-outtakes van deze nummers er al eerder op welke bootleg verschenen cq. op YouTube stonden. Dat jij al semi-akoestische demo's van deze 'All Things Must Pass'-nummers hebt al eerder hebt gehoord, betekent niet dat deze studio-outtakes al eerder waren uitgebracht.
De eerste take van 'My Sweet Lord', de akoestische studio-demo van 'Behind That Locked Door', de alternatieve versie van 'I'd Have You Any Time', de primitieve studio-versies van 'All Things Must Pass' en 'I'd Have You Any Time', het skelet van 'Awaiting On You All': allemaal nog nóóit eerder te beluisteren geweest.
Hetzelfde geldt voor het handjevol post-1970 opnames op deze nieuwe uitgave: 'The Light That Has Lighted The World' en het bijna onherkenbare arrangement voor 'Woman Don't You Cry For Me', en voor waarschijnlijke 90's-opnames 'Let It Be Me' en 'Mama You've Been On My Mind': men wist amper van het bestaan af, laat staan dat het ooit al op bootleg was verschenen.
Slechts de versie van 'Run Of The Mill' die hier op te horen is (dat is één track) staat op de befaamde akoestische studio-bootleg uit de tijd van 'All Things Must Pass'. De rest van die tracks: sessies voor hetzelfde album, nog nooit eerder uitgebrachte opnames.
Ik heb verder niet al te veel redenen om deze uitgave te verdedigen: ik vind het vreselijk karig en de manier waarop het werd uitgebracht kan ik enkel gewiekst noemen.