Tsjo-Wi schreef:
Dit is het enige Porcupine Tree album dat ik nog niet geluisterd had tot nu, en ik kan niet anders zeggen dan dat het weer een top-album is, zoals alle PT albums. Deze lange versie van Even Less is inderdaad mooier dan op Stupid Dream, Cure for Optimism is prachtig en Buying New Soul is echt hemels mooi

Die laatste zou zo maar eens in de top 10 van mijn favo PT nummers kunnen komen. Maar ook de andere nummers van deze cd zijn top.
Wel jammer dat ie nergens te vinden is.
4.5*
In het Snapper-foldertje bij het Blackfield II album stond de volgende mededeling:
Moonloop, Lightbulb Sun. Recordings to be reissued in 2007 (remastered/bonus tracks/digipack).
Goed nieuws dus, want dat verdient Recordings. Ik heb ooit dit nu nog zeldzame album voor zo'n 100 euro aangeschaft, maar heb daar - ondanks de klaarblijkelijke rerelease - toch geen spijt van.
Overigens is aan de Even Less van Recordings dat schitterende Part 2 toegevoegd, maar verder is Part 1 van Even Less op Stupid Dream en Recordings hetzelfde. Het wordt beide evenwel Even Less genoemd. Vermeldenswaardig is verder dat alleen Part 2 van Even Less in 1999 op de CD single 'Stranger by the Minute' stond. En die heb ik ooit ook maar aangeschaft.